Via robotstofzuiger, Tinder, Netflix en Whatsapp: hoe ex-vriend Annelies door de hel liet gaan

Het begon met een match op Tinder, enkele leuke berichtjes en een gezellige date op café. Wat volgde was een jarenlange nachtmerrie voor de Limburgse Annelies *. Haar vriend Steven* bleek een meesterstalker, controlerend en extreem jaloers. “Een jaar na de breuk volgde hij me nog steeds via de navigatie van mijn auto.”

 

Meer krantenkoppen in België

Vredescomité Kortrijk maakt Stiltecirkels voor vrede in Gaza

Vredescomité Kortrijk zette woensdagavond zijn schouders onder het initiatief van Pax Christi Vlaanderen om de Nakba te herdenken via een aantal Stiltecirkels. Er waren zo’n 40 deelnemers.
The post Vredescomité Kortrijk maakt Stiltecirkels voor vrede in Gaza appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wat een kanontijd! Filippo Ganna blaast tegenstand weg in tweede tijdrit, leider Pogacar tweede en deelt klein tikje uit aan concurrenten

De veertiende etappe in de Giro was een grotendeels vlakke tijdrit van 31,2 kilometer. Al snel zette Filippo Ganna een eerste kanontijd neer. Geen enkele renner kwam ook maar in de buurt van de tijd. Maar dat was buiten leider Tadej Pogacar gerekend. De Sloveen zorgde voor een heuse nagelbijter. Echter trok de Italiaan aan het langste eind. Pogacar verstevigde

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Poetin en Zelensky: geen ‘olympische’ wapenstilstand – Moskou: Westen is met “vuur aan het spelen”

Het Westen is “met vuur aan het spelen” en dat zal “niet onbeantwoord blijven”. Dat heeft het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken gezegd naar aanleiding van de Oekraïense luchtaanvallen van afgelopen nacht. Volgens Rusland werden daarvoor westerse wapens gebruikt. De Russische president Vladimir Poetin zal ook tijdens de Olympische Spelen doorgaan met de oorlog in Oekraïne. De Franse president Emmanuel

Lees meer »

Aannemer Nick Devinck ondertekent als eerste ‘charter bouwafval’

Met een positieve campagne wil Oostende het bouwafval dat in het milieu terecht komt, beperken. “De aanpak is uniek aan de kust en kan als voorbeeld dienen voor bouwprojecten in de buurt van water”, zegt Tim Corbisier van de Proper Strand Lopers.
The post Aannemer Nick Devinck ondertekent als eerste ‘charter bouwafval’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waar kennen we robothond Spot uit ‘De Mol’ nog van?

Nog een laatste mollenstreek in de slotaflevering van ‘De Mol’. Would-be dief Senne laat zich in de gangen van Villa del Gattopardo, een protserige palazzo in Palermo, met plezier betrappen door ‘waakhond’ Spot, om te vermijden dat de groepspot finaal nog zou aandikken. Kwam bekend voor, dat technologische hoogstandje in de vorm van een robothond? Jazeker. Volgend jaar wordt Spot

Lees meer »

Plannen nieuwe Kruispoortbrug in Brugge zijn klaar: brug wordt opgeschoven, kruispunten conflictvrij

De nieuwe Kruispoortbrug in Brugge wordt bijna 100 meter opgeschoven, waardoor ze recht aansluit op de Maalse Steenweg. Het wordt een tafelbrug, waar ook schepen sneller onderdoor kunnen varen. Er komen ook 2 nieuwe kruispunten, voor een vlotter en veiliger verkeer. Over de nieuwe brug zullen enkel auto’s mogen rijden, de noordelijke Kruispoortbrug wordt enkel toegankelijk voor fietsers en voetgangers.

Lees meer »