Via robotstofzuiger, Tinder, Netflix en Whatsapp: hoe ex-vriend Annelies door de hel liet gaan

Het begon met een match op Tinder, enkele leuke berichtjes en een gezellige date op café. Wat volgde was een jarenlange nachtmerrie voor de Limburgse Annelies *. Haar vriend Steven* bleek een meesterstalker, controlerend en extreem jaloers. “Een jaar na de breuk volgde hij me nog steeds via de navigatie van mijn auto.”

 

Meer krantenkoppen in België

Christoff wil nog één keer verhuizen: “Ik wil rust in mijn hoofd. En m’n auto’s thuis kunnen stallen”

“Een familiefeest of een terrasje doen met vrienden? Mijn agenda laat dat nu toe.” Decennialang stond de zomer voor Christoff (48) gelijk aan hard werken. Maar nu hij en zus Lindsay zelf z’n planning beheren, is er ook meer ruimte voor ontspanning. In ‘Dag Allemaal’ blikt de zanger terug op z’n meest memorabele vakantieherinneringen en verklapt hij hoe het met

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Dat God een Gentenaar is!

Het is weeral dag drie van de Gentse Feesten! Het jonge volkje heeft al meer dan z’n deel gekregen, met onder meer de Ketnetband en de Vlaspoppenworp. Intussen is het tijd voor wat goddelijke beleving — in het Gents, uiteraard. De stembanden van Koen Crucke blijken alvast gesmeerd, later vanavond is het nog aan Urbanus. Mis niets van deze Gentse

Lees meer »

Prostitutiehuis in Lanaken moet opnieuw 6 weken sluiten: “Hier aan prostitutie doen, is vragen om problemen”

Het gemeentebestuur van Lanaken heeft beslist om een prostitutiehuis in de Bessemerstraat vanaf vandaag opnieuw 6 weken lang te sluiten. Het nam die maatregel al eens in maart. De reden is de aanhoudende overlast die met de prostitutie gepaard gaat. Een auto en verschillende vuilnisbakken gingen al in vlammen op. Op straat is veel lawaai door draaiende motoren en luide

Lees meer »

Van “bedankt Joe” door Obama tot de “slechtste president ooit” volgens Trump: zo reageert politiek Amerika op terugtrekken Biden

Nu Joe Biden zich heeft teruggetrokken uit de race om het Amerikaanse presidentschap, komen er vanuit zijn partij massaal veel lofbetuigingen, van Kamala Harris over Barack Obama tot de Clintons. Ook steeds meer Democraten spreken hun steun uit voor Kamala Harris, die door Biden naar voren wordt geschoven als zijn mogelijke opvolger. Vanuit Republikeinse hoek weerklinkt dan weer felle kritiek.

Lees meer »

Verdachten van moord op Belgisch echtpaar op Tenerife uitgeleverd aan Spanje: “Camerabeelden tonen hoe verdachte met twee vuilniszakken huis van Laura (67) en Marc (71) verlaat”

De twee verdachten die vorige maand in ons land zijn opgepakt voor de moord op het Belgische echtpaar Laura Trappeniers (67) en Marc Olbrechts (71) op Tenerife, zijn vorige week uitgeleverd aan Spanje. De Guardia Civil analyseerde ondertussen “duizend uur” aan beeldmateriaal. Daarop is onder meer te zien hoe een van de verdachten na uren de woning van het echtpaar

Lees meer »

’Kleinkamp’ KSA ‘s Gravenwinkel speelt zich af in indianendorp Leisele

De jongensjeugdbeweging KSA ’s Gravenwinkel heeft een geslaagd ‘kleinkamp’ achter de rug. Het ‘kleinkamp’ is er voor de Bengels (eerste en tweede leerjaar van het basisonderwijs), de Ravotters (derde en vierde leerjaar) en de Jongknapen (vijfde en zesde leerjaar).
The post ’Kleinkamp’ KSA ‘s Gravenwinkel speelt zich af in indianendorp Leisele appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kamala Harris wil “er alles aan doen om Trump te verslaan”

Vice-president Kamala Harris, die door huidig president Joe Biden naar voren wordt geschoven als zijn vervanger als Democratisch presidentskandidaat voor de verkiezingen in november, zegt “vereerd” te zijn door Bidens steun. In een mededeling stelt ze voorts de “intentie te hebben om de nominatie te verdienen en in de wacht te slepen”.

Lees meer »

Arts mag nooit meer werken na masturberen tijdens videogesprek met patiënte

Een plastisch chirurg mag zijn beroep niet meer uitoefenen, omdat hij in een videoconsult met een patiënte zichzelf heeft bevredigd. “Ernstig seksueel grensoverschrijdend gedrag”, noemen tuchtrechters in Nederland dat vrijdag. Een rechtbank had de arts eerder dit jaar veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur, een voorwaardelijke gevangenisstraf van vijf maanden en een schadevergoeding van 500 euro.

Lees meer »

Waarschuwingsborden rond PFAS-schuim niet nodig aan onze kust

Wie in de Verenigde Staten al eens een strand bezocht, merkte het misschien al op: op verschillende locaties worden strandgangers gewaarschuwd voor zeeschuim dat een hoge concentratie PFAS zou bevatten. Ook aan onze kust werd al meermaals PFAS gedetecteerd, maar waarschuwingsborden zijn volgens het VLIZ nog niet nodig.
The post Waarschuwingsborden rond PFAS-schuim niet nodig aan onze kust appeared

Lees meer »

Alle investeringen ten spijt: waarom een olympische tijdritmedaille geen evidentie wordt voor Lotte Kopecky

De eerste Belgische medaillehoop op de Olympische Spelen rust zaterdagnamiddag op de sterke schouders van Lotte Kopecky (28). In de individuele tijdrit, weliswaar de minst evidente van haar drie afspraken. Haar ploegleider en een voormalige Belgische topper tegen de klok over de tijdrijdster in de wereldkampioene op de weg: “Het wordt een serieuze opdracht voor Lotte.”

Lees meer »