Vermiste Israëlische tiener “vermoord” teruggevonden op Westelijke Jordaanoever

Op de door Israël bezette Westelijke Jordaanoever is zaterdag het levenloze lichaam van een Israëlische tiener teruggevonden. Premier Benjamin Netanyahu laakte “de afschuwelijke moord” op de 14-jarige jongen die vrijdag vermist was geraakt.

 

Meer krantenkoppen in België

HET RAPPORT. Deze Kamerleden losten problemen op en ontdekten gefoefel – één keer door zélf een overtreding te begaan

Meer tijd om te rouwen als je kind of partner sterft, deurwaarders die geen beslag meer mogen leggen op je gsm, eenvoudig van achternaam veranderen en gefoefel bij bpost dat werd uitgespit. Het zijn stuk voor stuk realisaties die de voorbije legislatuur uit de koker van het federaal parlement kwamen. En ook al kent succes soms vele vaders en moeders,

Lees meer »

Stad ruilt gronden met private eigenaar die padelvelden wou plaatsen vlak bij woonwijk Baanhof: “Nieuwe locatie is wielerpiste op De Schorre”

Een private ondernemer plant al even de aanleg van enkele padelvelden langs de Stuiverstraat. Alleen waren de bewoners van de wijk Baanhof daar niet zo voor te vinden. De stad Oostende heeft nu een akkoord gevonden om grond te ruilen waardoor de padelvelden ter hoogte van sportpark De Schorre zouden kunnen komen.
The post Stad ruilt gronden met private

Lees meer »

Buurtcomité Bosmolens pakt op pinkstermaandag 20 mei opnieuw uit met rommelmarkt: “Meteen ook start van fotozoektocht”

Het buurtcomité van de Bosmolens heeft met pinkstermaandag een vaste datum voor hun rommelmarkt gevonden. Voor het derde jaar op rij wordt in de straten rond De Molenwiek een parcours van duizend meter uitgetekend. “En die dag kun je ook onze fotozoektocht kopen, meteen het startsein om weer op zoek te gaan”, klinkt het bij het comité.
The post

Lees meer »

Coppa Kurt Renty 2024 in Leffinge is succes

Op zaterdag 11 mei werd Leffinge overspoeld door jeugdig voetbalenthousiasme tijdens het Coppa Kurt Renty jeugdzaalvoetbaltornooi 2024.
The post Coppa Kurt Renty 2024 in Leffinge is succes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Netanyahu kan argumentatie Strafhof niet doorprikken

Het arrestatieverzoek tegen Israëlische toppolitici en Hamaskopstukken ziet er objectief en grondig onderbouwd uit. Ook het expertenverslag waarop hoofdaanklager Karim Khan steunt, heeft geen ideologische kleur. Enkele pro-Palestijnse activisten die expert Amal Clooney eerder de volle laag gaven, krabbelden maandag publiekelijk terug.

Lees meer »

Kunstwerk op Minnewater in Brugge mikpunt van creatieve vandalen

Opmerkelijk uitzicht vlakbij de brug over het populaire Minnewater in Brugge. Op een werk van de Triënnale daar werd door onbekenden een van de groene parkstoelen geplaatst. “Het is echt uitzonderlijk dat onze stoelen oneigenlijk gebruikt worden”, zegt schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem. “Morgen zal die stoel door mijn diensten weg gehaald worden.”
The post Kunstwerk op

Lees meer »