Onze reporter laat zich screenen in het obesitascentrum: “Overgewicht, wat nu?”

Oké, ik ben nog niet gevaarlijk obees. Maar ik weeg twintig kilo meer dan tien jaar geleden. Ik eet te rijk en beweeg te weinig. Wat nu? Een voedingsdeskundige en een obesitaschirurg zetten me op weg.

 

Meer krantenkoppen in België

IS eist aanslag op Europese toeristen in Afghanistan op

Islamitische Staat (IS) heeft op Telegram de verantwoordelijkheid opgeëist voor de dood van drie Spanjaarden en drie Afghanen in Bamiyan, een toeristische stad in Centraal-Afghanistan. Er vielen ook acht gewonden, onder wie mensen met de Noorse, Australische en Litouwse nationaliteit.

Lees meer »

Gemeente Andenne in shock nadat vijf lokale tieners trucker met rioolrooster doodden: “Ze hebben hun leven verbrand”

De vijf tieners die een loodzwaar rioolrooster op de E42 gooiden waarbij een truckchauffeur overleed, waren onder invloed van drugs én alcohol. Een minderjarige daagde zijn vrienden uit om het rooster samen van de brug te gooien, al ontkent de jongen dat nu. De landelijke gemeente Andenne, waar de tieners wonen, reageert intussen geschokt. “Die gasten vormden eerder voor niemand

Lees meer »

KB Avelgem maakt werk van inkomende transfers

Koninklijke Basket Avelgem sloot het seizoen af met een klinkende zege tegen Rozenbeka Oostrozebeke (81-55). De ploeg van speler-voorzitter Pieter Decock (34) eindigde vierde. Ondertussen maakte de club vier nieuwe namen bekend voor volgend seizoen.
The post KB Avelgem maakt werk van inkomende transfers appeared first on KW.be.

Lees meer »

BEKIJK: 20-tal jonge everzwijntjes op pad met mama in Tervuren

In Duisburg zijn een 20-tal everzwijnen gespot, iets wat de laatste tijd in Tervuren wel vaker gebeurt. De gemeente roept op om alle everzwijnen in de buurt van een woning zeker te melden. "Als je everzwijnen tegenkomt moet je enerzijds genieten van de unieke ontmoeting, maar anderzijds toch een beetje afstand houden", klinkt het.

Lees meer »

Nachtshift X K-Town Dub Club aan Skatebowl in Kortrijk lokt heel wat fans van drum and bass

Zaterdagnamiddag en -avond was er tijdens de Sinksenfeesten in Kortrijk met Nachtshift X K-Town Dub Club aan de Skatebowl langs de Leie een teruggaan naar de vaste waarden van drum and bass. De headliner was John B uit Groot-Brittannië, de grondlegger van de internationale drum and bass scene. Daarnaast kwamen ook bekende Belgische artiesten aan bod zoals D-Convict en Dav-I.<br

Lees meer »