Onze reporter laat zich screenen in het obesitascentrum: “Overgewicht, wat nu?”

Oké, ik ben nog niet gevaarlijk obees. Maar ik weeg twintig kilo meer dan tien jaar geleden. Ik eet te rijk en beweeg te weinig. Wat nu? Een voedingsdeskundige en een obesitaschirurg zetten me op weg.

 

Meer krantenkoppen in België

Zware dakbrand in Maaseik, geen gewonden

In Maaseik is een zware dakbrand uitgebroken in een huis op de Diestersteenweg. De brandweer had een hele tijd nodig om het vuur te blussen en het dak dicht te leggen. Er vielen geen gewonden, maar de schade is groot.

Lees meer »

Mads (9) én Ewout (13) komen met De Romeo’s én ‘Drum & Muziekkorps KDF Bavikhove’ in ‘Tien om te Zien’: “Gesigneerde VIP-badge als souvenir”

Op zondag 28 juli begint vanaf 20.35 uur ‘Tien om te Zien’ op VTM. Tijdens deze uitzending treden De Romeo’s op aan de zijde van acht muzikanten van ‘Drum & Muziekkorps KDF Bavikhove’. Voor de jongste muzikanten Mads Verschoot uit Harelbeke en Ewout Lommers uit Bavikhove – respectievelijk negen en dertien jaar – was die opnamedag een onvergetelijke ervaring.

Lees meer »

Tadej Pogacar is als een held onthaald in thuisland Slovenië, blik gaat nu volledig op WK (en niet op Olympische Spelen)

Het zijn drukke dagen voor Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Zondag kroonde de Sloveen zich nog met veel overmacht tot eindwinnaar in de Tour de France, twee dagen later kwam hij in actie tijdens het Natourcriterium in het Nederlandse Surhuisterveen. Pogacar won daar voor Jasper Philipsen. Vandaag volgde er een huldiging in zijn thuisland. Pogacar komt niet in actie op

Lees meer »

Opgepakte terreurverdachten gelinkt aan ISKP: “Enige tak van IS die intentie en capaciteit heeft om hier aanslagen te plegen” 

De terreurverdachten die gisteren bij huiszoekingen over het hele land werden opgepakt, worden gelinkt aan ISKP, de IS-tak die vooral in Centraal-Azië actief is. Ook bij ons waarschuwde Staatsveiligheid al meerdere keren voor de terreurgroep, die wordt omschreven als de enige tak van IS die zowel de intentie als capaciteit heeft om bij ons aanslagen te plegen. Wat is die

Lees meer »

Kostenplaatje van 250 miljoen, 45.000 agenten en mysterie rond ‘Zorro’: alles wat u moet weten over “grootste openingsceremonie ooit”

Groot, groter, Parijs 2024. De openingsceremonie van de Olympische Spelen vanavond moet de strafste aller tijden worden. “Een unieke en historische gebeurtenis”, bouwde president Macron de spanning al op. Frankrijk spaarde alleszins kosten noch moeite voor de ceremonie. Met het overzicht hieronder bent u helemaal klaar voor het spektakel op en rond de Seine.

Lees meer »