Nieuw bij Het Nieuwsblad: de true crime nieuwsbrief, met de beste misdaadverhalen van de afgelopen week voor jou gebundeld

Heeft het gebrand in uw gemeente? Is er een moord gepleegd? Is er een beruchte winkeldief geklist? Huist er stiekem een gevluchte drugscrimineel in uw provincie? Of was er in uw buurt een fascinerende rechtszaak die u gemist heeft? Hoogtijd om de belangrijkste gebeurtenissen in misdaadland van de afgelopen week voor u handig op te lijsten. Voortaan hoeft u met deze handige nieuwsbrief niets meer te missen, want voortaan bundelen we op zaterdag de belangrijkste stukken rond true crime in deze nieuwsbrief voor u, samen met een recente aflevering van onze podcast De Stemmen van Assisen.

 

Meer krantenkoppen in België

Historicus Dennis Bels (34) lijsttrekker Vlaams Belang Wevelgem

Dennis Bels (34) wordt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in oktober lijsttrekker van het Vlaams Belang. Hij is sinds 2020 partijvoorzitter van de lokale afdeling. Dennis is van opleiding historicus en godsdienstwetenschapper.
The post Historicus Dennis Bels (34) lijsttrekker Vlaams Belang Wevelgem appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Tadej Pogacar wint na de Giro ook de Tour, met indrukwekkende overmacht. En dus zoekt de Sloveen een nieuwe uitdaging.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Milcobel wil ijsjesfabriek Ysco in Langemark verkopen

Zuivelbedrijf Milcobel wil zijn ijsjesfabriek Ysco in Langemark verkopen. Reden is dat de ijsmarkt groeit en dat ijsjesbedrijven het best kunnen groeien als ze alleen maar ijs maken. De Amerikaanse investeringsmaatschappij die Ysco wil overnemen heeft groeiplannen met ijs.

Lees meer »

Na controverse rond Jelmont in ‘B&B zoekt lief’: moeten kandidaten van reality-programma’s beter gescreend worden?

Moeten deelnemers aan reality-tv grondiger gescreend worden? De vraag is weer actueel nu blijkt dat Jelmont, kandidaat in ‘B&B zoekt lief’, een strafrechtelijk verleden heeft. Ook de andere B&B’s in het VTM-programma blijven niet gespaard van drama en geruzie. Hoe worden die kandidaten eigenlijk geselecteerd? En krijgen ze een achtergrondcheck? Wij vroegen het aan een expert mediarecht. “Soms is er

Lees meer »