Nederlander die onwetend pilotenopleiding gaf aan terroristen van 9/11 overleden

Rudi Dekkers (67), die in het wereldnieuws verscheen nadat hij de terroristen die op 11 september 2001 de Twin Towers in New York invlogen een pilotenopleiding gaf, is overleden. Dekkers had al langer hartproblemen en zware suikerziekte. Hij overleed in de Filipijnen. 

Meer krantenkoppen in België

De fietsvergoeding: zo levert jouw rit naar het werk geld op

Vorig jaar heeft 1 op de 8 werknemers een fietsvergoeding gekregen van zijn werkgever. Dat blijkt uit cijfers van HR-bedrijf SD Worx. Sinds 1 mei 2023 zijn bedrijven verplicht om hun personeel een kilometervergoeding te geven wanneer ze met de fiets van of naar het werk rijden. Hoe kan jouw fietstocht naar je werkplek geld opleveren?

Lees meer »

Brit (73) overlijdt na zware turbulentie op vlucht naar Singapore, zeven inzittenden kritiek

Tijdens een vlucht van Londen naar Singapore is zware turbulentie ontstaan. Daarbij is een 73-jarige Britse theatermaker om het leven gekomen. Mogelijk werd een hartaanval hem fataal, stelt de directeur van de luchthaven van Bangkok. Dertig anderen raakten gewond, zeven onder hen zouden in kritieke toestand verkeren. Heel wat slachtoffers liepen hoofdletsels op. “Wie geen gordel droeg, vloog met zijn

Lees meer »

IN BEELD – Om trots op te zijn: interactief theaterstuk ‘Aspe – Moord in de studio’ haalt kaap van 11.000 verkochte tickets tijdens premièreweekend in Play Zuid

Op zondag 19 mei vond de feestelijke voorstelling plaats van het interactieve theaterstuk “ASPE – MOORD IN DE STUDIO”, waarbij bekend Vlaanderen zich verzamelde langs de rode loper van Play Zuid om samen met de legendarische inspecteur Van In een moordzaak op te lossen. Het publiek kwam terecht in de setting van een grootse tv-studio waarin Herbert Flack, Bert Verbeke,

Lees meer »

Open VLD zet 70 meter lange ‘Muur van AI’ in Ieper: “Tonen dat we artificiële intelligentie omarmen”

Op een kruispunt in Ieper heeft Open VLD een 70 meter lange muur met verkiezingsaffiches geplaatst. Niet alleen als stunt, maar ook om het geloof in artificiële intelligentie te prediken. “AI is een van de technologieën van de toekomst”, zeggen lijsttrekkers Jasper Pillen en Vincent Van Quickenborne.
The post Open VLD zet 70 meter lange ‘Muur van AI’ in

Lees meer »

Inschrijvingen voor Reuze Straat Barbecue van feestcomité in Zuienkerke geopend

Op zondag 2 juni wordt het weer gezellig druk in de Kerkstraat in Zuienkerke, want die dag organiseert het feestcomité vanaf 12.30 uur opnieuw zijn jaarlijkse barbecue. Aan twee lange tafels zullen ongetwijfeld opnieuw meer dan honderd buurtbewoners aanschuiven voor een gezellig samenzijn.
The post Inschrijvingen voor Reuze Straat Barbecue van feestcomité in Zuienkerke geopend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Donorcentrum van Rode Kruis krijgt stek aan K in Kortrijk

Na 14 jaar verhuist het Donorcentrum van Rode Kruis Vlaanderen Kortrijk van de Doorniksewijk naar een gloednieuwe locatie in het centrum van de stad: het winkelcentrum K-Kortrijk. Met de betere ligging hoopt Rode Kruis op een stijging van 10 procent van de donors. Op dit moment is er vooral een tekort aan plasma.
The post Donorcentrum van Rode Kruis

Lees meer »

NIEUW. Met 1 account inloggen op 5 nieuwsmerken

Sinds vandaag is jouw GVA-account een Mediahuis-account. Dit betekent dat je voortaan met 1 e-mailadres en wachtwoord kan inloggen bij alle nieuwsmerken van Mediahuis: Gazet van Antwerpen, het Nieuwsblad, De Standaard, Het Belang van Limburg en De Gentenaar.

Lees meer »