Lotte Kopecky staat ontspannen aan de start van Amstel Gold Race: “Ook al rijd ik geen platte prijs meer, mijn voorjaar is geslaagd”

 

Na haar zege in Parijs-Roubaix leeft Lotte Kopecky (28) ontspannen toe naar haar tweede Amstel, en een week later naar haar debuut in Luik-Bastenaken-Luik.

 

Meer krantenkoppen in België

Zangeres Katrien Verfaillie te gast in De Weij in Reningelst

Zangeres Katrien Verfaillie trekt, samen met KW van dorp naar dorp voor een unieke estafette. Op zaterdag 25 mei was ze te gast in De Weij in Reningelst, dit op uitnodiging van de Poperingse Krak Elke Lamerant.
The post Zangeres Katrien Verfaillie te gast in De Weij in Reningelst appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. 2-jarige jongen uit ‘American’s Got Talent’ gaat wereldwijd viraal met zijn uitzonderlijk talent voor wiskunde

Wie auditie doet voor ‘America’s Got Talent’ kan ook ver daarbuiten viraal gaan. Al had Devan dit grote succes misschien niet verwacht. De 2-jarige jongen maakt binnenkort zijn opwachting tijdens de audities van ‘America’s Got Talent’, maar daarvan werd nu al een voorproefje gedeeld op sociale media. Waar hij de wenkbrauwen niet liet fronsen door zijn zang- of danstalent, maar

Lees meer »

Terwijl VN herdenkingsdag uitroept, ontkent leider van Bosnische Serviërs de genocide in Srebrenica

De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft donderdag een internationale herdenkingsdag van de genocide in Srebrenica in het leven geroepen. De stemming over het voorstel draaide uit op 84 stemmen voor (waaronder die van ons land), 19 stemmen tegen en 68 onthoudingen. De stemming is een streep door de rekening van Servië, en met name de Bosnische Serviërs.

Lees meer »

Op links valt niks te winnen

19:35 Door zich nadrukkelijker linkser te profileren dan Vooruit hopen Groen en de PVDA te verrassen bij de verkiezingen. Maar Groen mag al blij zijn als het in het parlement blijft, en zolang de PVDA zijn …

Lees meer »

Bollestraat Torhout en Weststraat Lichtervelde worden heraangelegd

Ten vroegste vanaf 2026 worden de Bollestraat in Torhout en de Weststraat in Lichtervelde heraangelegd. Het gaat om de weg die zich, afhankelijk van de straatkant, deels op het grondgebied van de ene gemeente bevindt en deels op dat van de andere.
The post Bollestraat Torhout en Weststraat Lichtervelde worden heraangelegd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Uitvalsbasis in Knokke en 2.500 à 3.000 euro per vlieguur: achter de schermen bij de helikopter die de titeltrofee brengt

Spannender dan vorig jaar kan moeilijk, maar ook nu huurt de Pro League een helikopter af die op alle scenario’s kan inspelen. Club, Anderlecht of Union kampioen: piloot Luc Bertels zorgt dat de titeltrofee afhankelijk van de scores op de juiste plek landt. Voorlopig staat de GPS wel ingesteld op Brugge. “Ik geloof in wiskunde dat Club de grootste kans

Lees meer »

FC De Kampioenen inspireren kermisweekend

Van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni draait de kermis in Zwevezele op volle toeren. Het Feestcomité maakt er weer een boeiende driedaagse van, met als hoogtepunten een stratenloop op vrijdag, een festivalsfeertje op zaterdag, en een gastoptreden van acteur Herman Verbruggen (Marc Vertongen in FC De Kampioenen) op zondag.
The post FC De Kampioenen inspireren

Lees meer »

Djokovic schuift één man naar voren: “Als je over Roland Garros praat en Nadal doet mee, dan is hij altijd de favoriet voor mij”

Zondag 26 mei begint de tweede Grand Slam van het jaar met Roland Garros. Op dit moment zijn de groten zich al aan het opwarmen in Parijs, terwijl anderen via de kwalificaties nog op de hoofdtabel proberen te geraken. Zo ook twee Belgen: Zizou Bergs en Joris De Loore. Zij komen elkaar tegen in de volgende ronde. Volg de belangrijkste

Lees meer »