LIVEBLOG RWDM-EUPEN. Raakt RWDM weg van de laatste plek of worden ze door Eupen nog dieper in de miserie geduwd?

Eén van de twee matchen in de Relegation Play-Offs staat zaterdag al op de affiche. RWDM ontvangt Eupen. Beide ploegen bleven vorige week steken op een gelijkspel. Wie van de twee pakt hun eerste overwinning en wie staat er na dit weekend op de laatste plek? Volg het in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Jolien en Brecht uit ‘Blind getrouwd’ exact 1 jaar getrouwd: “Bedankt voor wie je bent en alles wat je doet”

Een bijzondere dag voor Jolien De Neve en Brecht Heldenbergh uit ‘Blind getrouwd’: het koppel viert namelijk hun eerste huwelijksverjaardag. Op 25 mei 2023 gaven ze elkaar het jawoord in het achtste seizoen van ‘Blind getrouwd’. Ze zijn het enige koppel dat vandaag nog steeds samen is, en dat vieren ze met een liefdevol kiekje op Instagram. “Dankbaar voor ons,

Lees meer »

Assisen Spuikommoord – Advocaat haalt fors uit: “Volgens mij heeft Al-Baghdadi dat nog al eens gedaan”

Op het assisenproces over de roofmoord op Emmy Geboers (67) hebben de advocaten van de burgerlijke partijen donderdag hard uitgehaald naar de beschuldigde. Meester Kris Luyckx bestempelde Khaldoon Al-Baghdadi (42) als een leugenaar, maar is er vooral van overtuigd dat de Iraakse Oostendenaar niet aan zijn proefstuk toe was. Daarbij werd geopperd dat de beschuldigde in Syrië mogelijk aan de

Lees meer »

Meteen veel aanmeldingen voor nieuwe school voor kinderen met autisme, Ennea in De Haan

Campus aan Zee in De Haan koestert reeds lang een traditie in het begeleiden van leerlingen met autisme. Het team zal deze ervaring nu ook inzetten om leerlingen met autismespectrumstoornis (ASS) die niet in het Zeepreventorium verblijven te begeleiden. Zij zullen een traject op maat kunnen volgen binnen de nieuwe school Ennea.
The post Meteen veel aanmeldingen voor nieuwe

Lees meer »

Reuzenrad The View opent in Nieuwpoort

In Nieuwpoort keert het reuzenrad na vele jaren terug, wat nostalgie brengt bij de inwoners en bezoekers van de kustplaatst. Het imposante rad, ook wel The View genaamd, met zijn 36 gondels en 50 meter hoogte zorgen voor een adembenemend panorama over de zee en omgeving. Dit belooft een toeristische trekpleister te worden. The View
The post Reuzenrad The

Lees meer »

20 KM DOOR BRUSSEL. Grote drukte in metrostations van de hoofdstad

De Europese wijk bruist vandaag van de activiteit door de 44e editie van de 20 km door Brussel. Met een recordaantal van 45.000 deelnemers is het evenement groter dan ooit tevoren, en dat is te merken in de hoofdstad. De straten zijn gevuld met enthousiaste lopers, van jong tot oud, en zelfs wandelaars die de uitdaging aangaan.

Lees meer »

Klaasje was aanwezig, maar waar was Marthe? Achter de schermen bij het huwelijk van Hanne van K3

Hun huwelijksbootje ging al in 2020 te water. Corona verhinderde echter het feest en toen kwam de geboorte van Julien de planning dwarsbomen. Maar zaterdag vierden Hanne Verbruggen (30) en Jorn Sarens eindelijk hun liefde te midden van 200 gasten en 4.500 bloemen. Wij achterhaalden alle details, van de gerechten op het menu en het zeldzame bruidsboeket tot de openingsdans

Lees meer »

Van nieuwslezeres, fitnessleraar of ex-druggebruiker tot in het paleis: deze royals bewijzen dat sprookjes soms écht bestaan

In ‘Máxima’ krijgen we te zien hoe de vonk tussen het Nederlandse vorstenpaar destijds oversloeg. Willem-Alexander (57) was te gast op een feestje in Sevilla als kroonprins, Máxima (53) was er als fotografe. Geen liefde op het eerste gezicht, maar toch het begin van iets moois. En zij zijn niet de enigen die elkaar op opvallende wijze vonden. Van Filip

Lees meer »

Rapper Nicki Minaj opgepakt op Schiphol wegens bezit softdrugs

De Amerikaanse rapper Nicki Minaj is zaterdagmiddag op Schiphol, de luchthaven van Amsterdam, opgepakt voor het bezit van softdrugs. Een woordvoerder van de Nederlandse marechaussee bevestigt de aanhouding van "een Amerikaanse mevrouw" na berichtgeving van NU.nl. Ook de ster zelf maakt er melding van op X.

Lees meer »