LIVEBLOG NAPOLI-FROSINONE (zo, 12u30). Boekt Ngonge met Napoli een makkelijke overwinning tegen degradatiekandidaat Frosinone?

Een vroege wedstrijd op zondag voor het Napoli van Cyril Ngonge en Leander Dendoncker. Ze spelen tegen laagvlieger Frosinone. Met een overwinning blijft Napoli in de running voor Europees voetbal. Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

“In de studio schelden politici elkaar uit, nadien lopen ze arm in arm naar buiten”: Stef Wauters en Caroline Fontenoy modereren ‘Het grote duel’ tussen De Wever en Magnette

Hoe de kiezer de kaarten ook zal schudden, de kans is groot dat Bart De Wever (N-VA) en Paul Magnette (PS) na 9 juni zullen moeten overeenkomen. En dus brengen tv-zenders VTM en RTL de twee tenoren nu al samen in ‘Het grote duel’. Moderatoren van dienst Stef Wauters en Caroline Fontenoy maken zich op voor spektakel én leggen uit

Lees meer »

LIVE GAZA. Israël: munitie alleen onvoldoende reden voor brand met 45 doden in vluchtelingenkamp Rafah – 21 doden bij nieuwe aanvallen in Rafah: “Israëlische tanks rijden centrum binnen”

Israëlische tanks hebben het centrum van Rafah bereikt. Dat zeggen getuigen dinsdag tegen persbureau ‘Reuters’. De Israëlische troepen zouden gezien zijn bij de Al Awsamoskee, een centraal punt in de stad. De brand in een vluchtelingenkamp waarbij zondag volgens lokale autoriteiten 45 Palestijnen om het leven kwamen, kan niet alleen veroorzaakt zijn door de munitie waarmee Israël een nabijgelegen doelwit

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Minstens 2 doden bij aanval op bouwmarkt in Charkiv

Lees hier al het nieuws van zaterdag 25 mei over de Russische invasie van Oekraïne. Bij een Russische raketaanval op een bouwmarkt in de noordoostelijke stad Charkiv zijn zeker twee doden gevallen. Volgens de Oekraïense president Volodymyr Zelensky waren er “meer dan 200 mensen” in de hypermarkt op het moment van de aanslag. Het Russische leger beweert intussen het dorpje

Lees meer »

KMI waarschuwt voor hevige regen

Het Koninklijk Meteorologisch Instituut (KMI) waarschuwt voor hevige regen de komende uren. Vooral in Vlaanderen wordt tot zaterdagochtend 6 uur heel wat regen verwacht, maar ook de provincies Luik en Waals-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest krijgen code geel.
The post KMI waarschuwt voor hevige regen appeared first on KW.be.

Lees meer »