LIVEBLOG ARSENAL-ASTON VILLA (17u30). Scoort Leandro Trossard opnieuw voor Gunners?

Rode Duivels Leandro Trossard en Youri Tielemans kijken elkaar opnieuw in de ogen. The Gunners moeten deze wedstrijd winnen om aan kop te blijven in de Premier League. Het Aston Villa van Youri Tielemans heeft de winst evenzeer nodig om mee te blijven doen voor een plaats in de Champions League. Aston Villa won de heenwedstrijd met 1-0. Kunnen de troepen van Mikel Arteta revanche nemen? Volg het hier! 

Meer krantenkoppen in België

Bezoekers van de Lieteberg in Zutendaal wandelen volgende zomer met smartphone door hologrammen van levensgrote dieren

Naar aanleiding van de Week van de Biodiversiteit is er in het Bezoekerscentrum van de Lieteberg in Zutendaal een voorproefje gegeven van het nieuwe Belevingscentrum Biodiversiteit. Daarin zal te zien zijn welke planten en dieren er in het Nationaal Park Hoge Kempen leven, onder meer met hologrammen. De Lieteberg werkt daarvoor samen met AlfaVision, dat bedrijf viel eerder al in

Lees meer »