Liefdessprookje ‘Beauty & The Beast’ was te zien in Capitole Gent

Het liefdessprookje ´Beauty & the Beast’ – gebracht door The Northern Ballet- is een balletspektakel voor groot en klein. Je kon dit bewonderen in Capitole Gent.

Het sprookje wordt op een moderne manier gebracht met hier en daar nieuwe elementen. De indrukwekkende decors, prachtige kostuums en uiteraard de dansers met hun pure elegantie en ballettechnieken maken het spektakel compleet. Het wordt gebracht door stuk voor stuk professionele balletdansers op hoog niveau. Een show om zeker niet te missen. (PADI & Eveline)

© ©Tristram Kenton

The post Liefdessprookje ‘Beauty & The Beast’ was te zien in Capitole Gent is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Conner Rousseau toch voor rechter na Roma-uitspraken

Er komt dan toch een openbaar proces tegen Conner Rousseau (Vooruit) voor zijn uitspraken over de Roma. Hoewel het parket het niet nodig vond om de politicus voor de rechtbank te brengen, heeft een Brusselse vzw hem rechtstreeks gedagvaard. Op 10 juni – de dag na de verkiezingen – start de rechtszaak, zo meldt Het Laatste Nieuws vrijdag. Hij riskeert

Lees meer »

Zieke Cian Uijtdebroeks verlaat de Giro: “Dit is een enorme tegenslag”

Een zware domper voor Cian Uijtdebroeks (21). Onze landgenoot, drager van de witte trui en vijfde in het algemene klassement, verlaat ziek de Giro. Gisteren vertelde hij al keelpijn te hebben, nu hebben de viruskiemen hem helemaal te pakken. Hij is na Robert Gesink, Christophe Laporte en Olav Kooij al de vierde renner van Visma-Lease a Bike die moet opgeven.

Lees meer »

Duidelijkheid over doodsoorzaak restaurantuitbater Karel Mahieu (44) uit Koksijde: “Hij stierf na zware val”

Het onderzoek naar de mysterieuze dood van de 44-jarige restaurantuitbater van avondrestaurant ’t Lusthof in Koksijde is afgerond. De man werd op 7 september in zijn woning aangetroffen met flink wat bloedsporen. Intussen is duidelijk geworden dat hij toch stierf na een zware, ongelukkige val. Het dossier zal worden afgesloten.
The post Duidelijkheid over doodsoorzaak restaurantuitbater Karel Mahieu (44)

Lees meer »

Yogasessies, gidsbeurten en speurtochten voor groot en klein op site voormalige Sint-Pietersabdij

Zaterdag 1 juni vinden op de Abdijsite in Oudenburg yogasessies en gidsbeurten plaats. “In het kader van het kastelen- en abdijenjaar in het Brugse Ommeland biedt onze stad een speciaal programma aan en zetten we de voormalige Sint-Pietersabdij, een bijzonder stuk erfgoed, in de kijker. De dag zal gevuld worden met activiteiten voor groot en klein”, zegt burgemeester Romina Vanhooren.<br

Lees meer »

Kwellemolenstraat afgesloten door wateroverlast

In de hoofdgemeente Alveringem heeft het deze ochtend vroeg fel geregend. Inwoners spreken van 25 liter. Dat, bovenop de 18 liter die er gisteren zijn gevallen, heeft ervoor gezorgd dat enkele straten sinds deze voormiddag op hun laagst gelegen punten zijn ondergelopen. Dat is zo voor de Kwellemolenstraat nabij de Westover, de Wijdouwbeekstraat en – in mindere mate de Sint-Rijkerstraat

Lees meer »

Bruggeling onder de loep: Paulientje (Simoens)van de Langestraat

Onze stad zag in de voorbije eeuwen veel mensen passeren die in hun tijd grote bekendheid genoten, maar daarna in de nevelen van de geschiedenis verdwenen. Gediplomeerd gids Chris Weymeis haalt elke week zijn loep boven en vertelt het verhaal van die ‘vergeten’ Bruggelingen. Vandaag: Paulientje (Simoens) van de Langestraat.
The post Bruggeling onder de loep: Paulientje (Simoens)van de

Lees meer »

Chris Janssens (Vlaams Belang) bij Luk Alloo: “Beste wat holebi-organisaties kunnen doen voor emancipatie is ophouden met bestaan”

Elke dag tot aan de verkiezingen brengt televisiemaker Luk Alloo een gesprek met een bekende politicus die een parlementszetel ambieert. Vandaag: Chris Janssens van Vlaams Belang. Volgens hem is Vlaams Belang nog de enige geloofwaardige partij en hij onthult dat hij een klein links kantje heeft. ”Het enige linkse aan mij zijn mijn twee linkerhanden.”

Lees meer »

LIVEBLOG TITELSTRIJD. 25 jaar geleden dat titel op slotspeeldag nog op drie velden kan uitgereikt worden – Brugse fans wachten spelersbus op

Net als vorig jaar zal de titel pas op de slotspeeldag beslist worden. Met Club Brugge, Union en Anderlecht zijn er nog drie kandidaten. Al heeft blauw-zwart wel een serieuze streep voor. Met een punt tegen Cercle is het zondag áltijd kampioen. HLN zit ook deze week in het spoor van de drie titelpretendenten. Het laatste nieuws, de opmerkelijkste beelden

Lees meer »