“Je leest best het volledige programma van PVDA”

Eenvoudige politieke boodschappen slaan aan. Dat bewijzen de peilingen van de jongste maanden. ‘Pak de rijken hun geld af en verdeel het onder de armen’: PVDA groeit zienderogen dankzij deze slogan. Het probleem is dat hij nogal simplistisch is, maar vooral dat in het partijprogramma andere standpunten staan die in deze tijden ronduit gevaarlijk zijn.

 

Meer krantenkoppen in België

Ingrid en Thierry zijn een gouden paar

Naar aanleiding van hun 50ste huwelijksverjaardag werden Thierry Dewitte (69) en Ingrid Six (73) gehuldigd door het stadsbestuur.
The post Ingrid en Thierry zijn een gouden paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Net geen promotie voor KSV Rumbeke?

KSV Rumbeke speelt volgend seizoen wellicht opnieuw in eerste provinciale. De ploeg van coach Fanny Schamp verloor vorig weekend immers in de strafschoppenreeks van KFC De Kempen (3-3 en 2-4 in strafschoppen). Achteraf was er toch wel ontgoocheling merkbaar in het Rumbeekse kamp, maar de coach sprak ook direct zijn fierheid uit over de ploegprestatie.
The post Net geen

Lees meer »

LIVE. Kans groeit dat delen van Vlaanderen aan het ergste regenweer ontsnappen, nu al ellenlange file op snelwegen

Het einde van de regen en wateroverlast lijkt nog niet in zicht, maar de kans groeit dat delen van Vlaanderen aan het ergste regenweer zullen ontsnappen. Deze namiddag en avond worden we nog geconfronteerd met regen en buien. Die gaan soms gepaard met onweer en hevige neerslag. “Vooral in het noorden en oosten van het land”, aldus weerman David Dehenauw.

Lees meer »

Reserven van FC Passendale kloppen oude gloriën

Het is stilaan een jaarlijkse traditie bij FC Passendale dat het seizoen afgesloten wordt met de voetbalfeesten. Naast een tornooi voor jeugdploegen werd ook nu weer een wedstrijd gespeeld tussen de reserven en de oude gloriën.
The post Reserven van FC Passendale kloppen oude gloriën appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nonkel Luc blijkt fan van onze krant

Dat is toch duidelijk in de wekelijkse recap van Nonkels die gedeeld wordt op sociale media. Opmerkelijk: eerder was De Krant van West-Vlaanderen al te zien in Chantal.
The post Nonkel Luc blijkt fan van onze krant appeared first on KW.be.

Lees meer »