Iran heeft de aanval op Israël geopend: wat kan het land uitrichten tegen de militaire grootmacht?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Hoe historisch correct zijn de outfits uit ‘Bridgerton’? “Dit spreekt uiteraard meer tot de verbeelding”

Extravagante jurken, enorme pruiken, korsetten waarin je nauwelijks kan ademen. Het eerste deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’ is vanaf donderdag te bingen op Netflix. In het populaire kostuumdrama zien we de meest hysterische outfits, maar wat klopt daar eigenlijk historisch van? Het Algemeen Dagblad laat een modeconservator aan het woord. “Dit is zeker niet bedoeld als een realistische

Lees meer »

Na dodelijke raid op gevangenentransport in Frankrijk: “Die cipiers waren compleet kansloos”

Op klaarlichte dag werd Mohamed Amra bevrijd uit een gevangenentransport. Kompanen reden het busje waarin de gangster na een verhoor door de onderzoeksrechter terug naar zijn cel in het Franse Evreux werd gebracht, en openden het vuur. Twee cipiers overleden, drie anderen raakten gewond, de daders vluchtten weg, samen met Amra. Hoe uitzonderlijk is dit? En kan het ook bij

Lees meer »

De zon schijnt voor Les Engagés

06:01 In de aanloop naar de regionale, federale en Europese verkiezingen van 9 juni gaan we na hoe de campagne in Brussel en Wallonië verloopt. In deze column focust Alain Narinx, nieuwsmanager bij L’Echo, …

Lees meer »

Fiats in beslag genomen om sticker met Italiaanse vlag

De Italiaanse autoriteiten hebben Fiat Topolino’s in beslag genomen omdat er een Italiaans vlaggetje op de wagens is geplakt, maar eigenlijk zijn ze in Marokko in elkaar gezet. Die auto’s werden geblokkeerd in de haven van Livorno vanwege mogelijke overtredingen van de ‘Made in Italy’-wet, waardoor moederbedrijf Stellantis zelfs zijn sportwagen Alfa Romeo Milano moest omdopen tot Junior.

Lees meer »

Zedelgem lanceert nieuwe toeristische en recreatieve kaart: “Sluit perfect aan op onze nieuwe digitale tool”

In navolging van het digitaal platform Visit Zedelgem, lanceert de gemeente nu ook een nieuwe toeristische en recreatieve kaart. “De kaart is ideaal om bij te hebben op de fiets of tijdens het wandelen”, zegt toerismeschepen Ann Devriendt.
The post Zedelgem lanceert nieuwe toeristische en recreatieve kaart: “Sluit perfect aan op onze nieuwe digitale tool” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Het haar van Laura Tesoro hing vast in een vliegenvanger”: zo ging het er tijdens een wilde avond in ‘Liefde voor muziek’ aan toe

“Er is niet gefeest tijdens dit seizoen”, beweert Kris Wauters. Toch valt het niet meer te ontkennen: deze keer zijn het niet de cameramannen van ‘Liefde voor muziek’, maar wel Laura Tesoro die voor beeldmateriaal zorgde van een feestje in de keuken, en dat wakkert hier en daar wat angsten aan. “Het onvermijdelijke is dus gebeurd”, klinkt het bij Stan

Lees meer »