Het rapport van de regering-De Croo: een klas met veel gebuisden en enkele toppers

Van zwak tot heel goed en soms gewoon overbodig. De regering-De Croo telde absolute sterkhouders maar ook enkele leden die misschien beter niet meer terugkeren. Klik hieronder op de labels van de twintig federale excellenties en lees hun evaluatie.

 

Meer krantenkoppen in België

Noord-Korea stuurt weer ballonnen met vuilnis naar zuiden

Noord-Korea heeft zondag opnieuw ballonnen met vuilnis naar Zuid-Korea gestuurd. Het regime in Pyongyang deed dat vermoedelijk als reactie op de beslissing van Seoul vrijdag om weer propaganda in het grensgebied uit te zenden, nadat er donderdag ook al vuilnisballonnen uit het noorden de grens over dreven.

Lees meer »

Minstens drie doden door tyfoon Gaemi in Taiwan

In Taiwan zijn door tyfoon Gaemi, die hevige regen en stormen veroorzaakt, minstens drie mensen om het leven gekomen. Dat melden de Taiwanese autoriteiten. Nog eens 284 mensen raakten gewond en 450.000 gezinnen zaten tijdelijk zonder stroom.

Lees meer »

Kristel Verbeke schittert én verrast tijdens theatercomeback: “Mijn man en Kamal Kharmach zitten ook in het stuk”

Vrijdagavond ging in Theater Elckerlyc ‘Hoog in de lucht’ in première. Het stuk waarin theatermaker Sven De Ridder, Kristel Verbeke (48) mee kon overtuigen om nog eens op de planken te staan. Kristel speelt de pittige tante Nadia De Vliegher, ze heeft de luchthaven van haar vader geërfd maar alles loopt minder vlot dan gedacht. Reporter Jarne sprong na de

Lees meer »

Duitse verdachten aangehouden in onderzoek naar terreuraanslag

De twee Duitsers die donderdagochtend gearresteerd werden in het kader van het onderzoek naar een terreuraanslag zijn aangehouden. In ons land pakten de speurders ook nog zeven mensen op, zij verschijnen vandaag voor de onderzoeksrechter in Antwerpen. Ze zouden allen aanhangers zijn van de jihadistische terreurgroep ISKP.

Lees meer »