Dronken man rijdt in op apotheek in Blankenberge en slaat op de vlucht

In het centrum van Blankenberge heeft een dronken bestuurder de gevel van een apotheek geramd. De man van 43 jaar sloeg daarna op de vlucht. De politie kon hem later tegenhouden in de buurt van Bredene, De Haan. 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Prins Laurent heeft plannen in het buitenland en zou zijn prinselijke taken willen terugschroeven.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Supporters KV Oostende veroorzaken brand aan voetbalstadion tijdens opnemen filmpje met bengaals vuurwerk

Vier supporters van het noodlijdende KV Oostende stichtten donderdagavond per ongeluk brand vlak in de buurt van het voetbalstadion. Het viertal wou – wellicht uit ongenoegen over het nieuws van het faillissement van de kustploeg – een filmpje maken met bengaals vuurwerk … maar dat liep verkeerd af.
The post Supporters KV Oostende veroorzaken brand aan voetbalstadion tijdens opnemen

Lees meer »

Turkije werkt aan wet over buitenlandse inmenging

Het Turkse parlement zou zich binnenkort moeten buigen over een wetsontwerp over buitenlandse inmenging door zogenoemde “beïnvloedingsagenten”. Journalisten en wetenschappers die ervan beschuldigd worden dat ze buitenlandse belangen dienen riskeren daarbij celstraffen.

Lees meer »

Nadat Europese vlag geweerd werd tijdens finale van het Songfestival: EBU herbekijkt het beleid

De European Broadcasting Union (EBU), de organisatie van het Eurovisiesongfestival, heeft nooit de bedoeling gehad om de vlag van de Europese Unie in diskrediet te brengen. Dat hebben ze laten weten in een brief aan Eurocommissaris Margaritis Schinas. Zij had zich boos gemaakt nadat een EU-vlag werd geweerd tijdens de finale in Malmö. De EBU bevestigt daarbij ook dat ze

Lees meer »

Zeilschip wereldzeiler Staf Versluys komt voorlopig toch niet naar Bredene

De Tomidi, het zeilschip van wereldzeiler Staf Versluys, komt voorlopig toch niet naar Bredene. De gemeenteraad besliste in maart om de schenking van het zeiljacht te aanvaarden, maar de gouverneur vernietigde die beslissing op vraag van oppositiepartij Alternatief24.
The post Zeilschip wereldzeiler Staf Versluys komt voorlopig toch niet naar Bredene appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik deed enkel pipi in het water”: vijftiger die in Middelkerke geslachtsdeel toonde aan minderjarige mag vijf jaar niet naar zwembad

Tot drie keer toe liet een 56-jarige man uit Lennik zijn zwembroek zakken in een openluchtzwembad in Middelkerke. Omdat minderjarige meisjes daar getuige van waren levert hem dit nu twaalf maanden voorwaardelijke celstraf op voor exhibitionisme. P.B. mag ook vijf jaar lang geen speelplein of zwembad meer betreden. De man had een opmerkelijke uitleg voor zijn ongepast gedrag.
The

Lees meer »