Dronken man rijdt in op apotheek in Blankenberge en slaat op de vlucht

In het centrum van Blankenberge heeft een dronken bestuurder de gevel van een apotheek geramd. De man van 43 jaar sloeg daarna op de vlucht. De politie kon hem later tegenhouden in de buurt van Bredene, De Haan. 

Meer krantenkoppen in België

Grensbewaker gewond bij schietpartij aan Grieks-Turkse grens

Aan de Grieks-Turkse grensrivier Evros is een Griekse grensbewaker gewond geraakt toen hij beschoten werd. De Griekse politie zegt dat de schoten afgevuurd werden aan de Turkse zijde van de rivier. Griekse grensbewakers hadden net een illegale oversteek van de grens van Turkije naar Griekenland verhinderd.

Lees meer »

“Ze hoeven mij niet te vertellen wat ik in mijn privé doe”: Max Verstappen bijt van zich af nadat Red Bull hem op de vingers tikte

Max Verstappen (26) werd op de vingers getikt door Red Bull, zijn werkgever. De drievoudige Formule 1-kampioen zat voor de GP van Hongarije tot diep in de nacht achter het stuur van z’n simulator, wat ergernis opwekte na zijn vijfde plek. Tot een gameverbod komt het weliswaar niet: “Ik hoef hen ook niet te vertellen wat ze moeten doen in

Lees meer »

Vier mannen in de cel voor drugshandel vanuit pand in De Panne

Vier mannen zitten sinds eind vorige week in de cel voor hun betrokkenheid bij de drugshandel vanuit een pand in De Panne. De vier, mannen van 18, 18, 22 en 58 jaar, werden op verschillende tijdstippen opgepakt. In het huis werd cocaïne, cannabis en een grote som cash geld gevonden.
The post Vier mannen in de cel voor drugshandel

Lees meer »

Aantal gevallen van apenpokken stijgt exponentieel in Congo, “maar niet meteen gevaar voor een wereldwijde pandemie”

In de Democratische Republiek Congo is het aantal gevallen van mpox, beter bekend als apenpokken, "exponentieel" toegenomen. Dat zegt de Congolese ministerraad. Begin mei dook in het land een nieuwe subvariant van het virus op, die ook seksueel overdraagbaar is. "Het is bang afwachten of die subvariant de oversteek gaat maken naar een van de buurlanden", zegt Laurens Liesenborghs van

Lees meer »

Geen Evenepoel en Van Aert op na-Tourcriteriums, wél Van der Poel, Girmay en Philipsen: hier kunt u ze bewonderen

De Tour loopt op z’n laatste benen en dus is het stilaan tijd voor de na-Tourcriteriums. Remco Evenepoel en Wout van Aert laten ze allemaal aan zich voorbij gaan door de Olympische Spelen, Mathieu van der Poel rijdt wél één na-Tourcriterium. Ook groene trui Biniam Girmay, Jasper Philipsen en Arnaud De Lie horen tot de publiekstrekkers. Een overzicht.

Lees meer »

Toeristen of zeeleeuwen: wie wint slag om La Jolla?

Virale beelden van afgelopen weekend tonen hoe zeeleeuwen in San Diego mensen van het strand van La Jolla lijken te verdrijven, maar daarmee hebben de dieren de populaire badplaats nog niet heroverd: “Het strand moet worden teruggegeven aan de mensen.”

Lees meer »

Sint-Victorbrood voor 75 huisgezinnen in Komen

Naar aanleiding van de naamdag van Sint-Victor, de patroonheilige van de molenaars, werden door het Comité Moulin Soete vzw in de vroege morgen van 21 juli huisbezoeken gebracht aan ouderen en alleenstaanden van Ten Brielen.
The post Sint-Victorbrood voor 75 huisgezinnen in Komen appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Trump zet debat met Harris op losse schroeven – Freedom van Beyoncé krijgt boost door campagne Harris

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »