Deze tuincentra-families maken zich klaar voor de stormloop van de lente: “Dat soort planten wordt nu meer verkocht”

“Wij spreken tuins”, zo staat het boven de ingang van tuincentrum ‘Groeien en Bloeien’ in de gelijknamige VRT-sitcom. In echte tuincentra breken intussen de hoogdagen aan, want de Vlaming stort zich weer massaal op z’n plantjes. “Dat soort planten wordt nu meer verkocht.”

 

Meer krantenkoppen in België

Male en Sint-Michiels winnen bekerfinale krachtbal

Zaterdag werden de bekerfinales krachtbal gespeeld. Aansluitend werden ook de individuele prijzen uitgereikt. Zowel op als naast het veld schoten Male en Sint-Michiels de hoofdvogel af.
The post Male en Sint-Michiels winnen bekerfinale krachtbal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schorsing van 10 jaar en einde carrière Lucas Paqueta wegens het pakken van opzettelijke gele kaarten?

De Engelse voetbalbond (FA) heeft West Ham-spelmaker Lucas Paqueta (26) officieel aangeklaagd wegens betrokkenheid in een gokschandaal. De Braziliaanse middenvelder zou tijdens verschillende wedstrijden in de Premier League opzettelijk tegen een gele kaart zijn aangelopen, maar ontkent zijn betrokkenheid. Als hij schuldig bevonden wordt, riskeert hij volgens Engelse media een schorsing van maar liefst tien jaar.

Lees meer »

Oostendse taxibedrijven leggen werk neer tijdens drukste weekend van het jaar: “Wegens gebrek aan respect”

Oostende telt ruim zeventig actieve taxi’s en daarvan legden enkele bedrijven vanaf zaterdagavond 18 uur voor 24 uur het werk neer. De reden? Gebrek aan respect voor de werking van taxibedrijven en geen kans op dialoog met het stadsbestuur, zo klinkt het in een mededeling. “Laatste overleg was twee jaar geleden”, zet Hassib Ghosi (25) van taxibedrijf Anker.
The

Lees meer »

De man achter de graffitikoppen van de Rode Duivels: “De Bruyne kostte de meeste moeite. Ineens was hij van kapsel veranderd”

Carrasco onder een brug in Vilvoorde, De Bruyne tegen een blinde muur in Drongen en Vertonghen op de gevel van een sporthal in Tielrode: de EK-selectie van bondscoach Tedesco werd opgeluisterd met prachtige graffitibeelden. Werk van Thomas Daem (40) en zijn collectief PNCHR (‘puncheur’) dat tot nu vooral naam maakte met karakterkoppen van coureurs. “Toen we nog illegaal werkten, knepen

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Op Roland Garros worden spelers uitgejouwd en bekogeld. ‘Het lijkt wel voetbal’. En dan volgt de rest vanzelf natuurlijk.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »