Christelijke vakbond dient stakingsaanzegging in bij luchthaven Charleroi

De Franstalige, christelijke vakbond CNE heeft zaterdag een stakingsaanzegging ingediend bij de luchthaven van Charleroi. Het personeel klaagt er over een gebrek aan communicatie van de directie en over gevallen van intimidatie bij de personeelsafdeling. Dat meldt de CNE zaterdagavond.

 

Meer krantenkoppen in België

Prinses Claire videobelt met koningin Paola tijdens werkbezoek, omstaanders krijgen ook Albert te zien

Prinses Claire (50) heeft via Facetime een videogesprek gevoerd met koningin Paola (86) tijdens een werkbezoek aan Verviers. Ook koning Albert (89) kwam in beeld, enkele dagen nadat hij onwel was geworden en ten val was gekomen in Frankrijk. Getuigen zagen een vrolijke Albert verschijnen op de smartphone van Claire. De prinses toonde de beelden aan omstaanders en aan een

Lees meer »

Anouchka uit ‘Boer zkt vrouw’ heeft al jaren geen contact met ouders: “Mama boorde me de grond in op Facebook”

De traantjes vloeiden rijkelijk in ‘Boer zkt vrouw’ zondagavond. Michiel (27) koos voor Rune (23) en moest bijgevolg met pijn in het hart Anouchka (23) huiswaarts sturen. “Omdat ik spiritueel ben, voelde ik het aankomen”, reageert die laatste. In dit interview zet ze de puntjes op de i over haar exit, verklapt ze of ze nog contact heeft met Michiel

Lees meer »

Pascal Mestdagh wordt T1 bij SV Wevelgem City

Wie zei daar weer dat Romain Haghedooren de nieuwe T1 bij SV Wevelgem City zou worden? Die kwakkel werd vorige week door het paars-witte bestuur in de prullenmand ‘goedkope roddels’ gegooid. Niemand minder dan Pascal Mestdagh wordt straks de nieuwe roerganger die volgend seizoen de sportieve lijnen zal uitzetten bij de Vlassers.
The post Pascal Mestdagh wordt T1 bij

Lees meer »

LIVEBLOG TITELSTRIJD. Niet enkel Hayen, ook Riemer geschorst voor slotspeeldag

Net als vorig jaar zal de titel pas op de slotspeeldag beslist worden. Met Club Brugge, Union en Anderlecht zijn er nog drie kandidaten. Al heeft blauw-zwart wel een serieuze streep voor. Met een punt tegen Cercle is het zondag áltijd kampioen. HLN zit ook deze week in het spoor van de drie titelpretendenten. Het laatste nieuws, de opmerkelijkste beelden

Lees meer »

Ensemble Respiro brengt muzikaal sprookje gebaseerd op ‘De drie heelmeesters’ van Grimm

In de Gotische zaal in het historisch stadhuis brengt barokorkest Ensemble Respiro om 14.30 uur voor een tweede keer hun bewerking van ‘De drie heelmeesters’. “Neem een bruisend sprookje van de gebroeders Grimm, giet het in de mengbeker van vertelster Hilde Rogge en voeg een scheut nieuwe muziek van Siewald Degraeve toe. Het resultaat? Een magische cocktail die je doet

Lees meer »

Macron stuurt militairen naar Nieuw-Caledonië voor bescherming overheidsgebouwen

De Franse president Emmanuel Macron meent dat er in het Franse overzees gebied Nieuw-Caledonië “vooruitgang wordt geboekt in het herstel van de orde”. Dat heeft hij gezegd tijdens een Defensieraad waar hij beslist heeft om “tijdelijk” militairen naar de archipel te sturen “voor de bescherming van de openbare gebouwen” en de binnenlandse veiligheidstroepen te ontlasten. Dat meldt het Elysée.

Lees meer »

Federica en Gioele nemen ristorante Da Claudio in Nieuwpoort over: “Wereldkeuken met Italiaanse toets”

Federica Corrao en Gioele Pace zijn de nieuwe eigenaars van het bekende ristorante Da Claudio in de Marktstraat 19 in Nieuwpoort-Stad. Geen onbekenden, want Gioele stond er eerder al aan het fornuis en eega Federica genoot al aanzien als gastvrouw in diverse gerenommeerde huizen. Beiden zijn afkomstig uit Palermo, Sicilië en wonen al ettelijke jaren in Nieuwpoort. Nu komt hun

Lees meer »

Bart Dochy trekt straks met oldtimerbusje op campagne

In aanloop naar de verkiezingen op 9 juni stijgt de campagnekoorts.Ook Bart Dochy (CD&V), burgemeester van Ledegem en Vlaams Parlementslid, ontsnapt er niet aan. Hij liet een oldtimerbusje bestickeren met een foto van hemzelf voor een landelijk landschap met vlasveld.
The post Bart Dochy trekt straks met oldtimerbusje op campagne appeared first on KW.be.

Lees meer »