Ceo Flanders Classics Tomas Van Den Spiegel pleit voor hervorming van internationale wielrennen, “zoals in Formule 1”

 

Wouter Vandenhaute gaf met Flanders Classics destijds het Vlaamse voorjaar een make-over. Ceo Tomas Van Den Spiegel breekt nu een lans voor een hervorming van het internationale wielrennen. “De Formule 1 geeft de richting aan.”

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik heb mijn zinnen gezet op de Ronde van Noorwegen”: Gerben Kuypers (24) uit Middelkerke betwist volgende week eerste rittenkoers van 2024

Na enkele moeilijke maanden heeft Gerben Kuypers opnieuw het goede ritme te pakken. De voorbije weken betwistte de profrenner uit Schore zijn eerste wedstrijden voor WorldTour-team Intermarché-Wanty. “Ik kijk uit naar de Rondes van Noorwegen en België.”
The post “Ik heb mijn zinnen gezet op de Ronde van Noorwegen”: Gerben Kuypers (24) uit Middelkerke betwist volgende week eerste rittenkoers

Lees meer »

Zware domper: zieke Cian Uijtdebroeks stapt uit koers

Zware domper voor Cian Uijtdebroeks (21). Onze landgenoot, drager van de witte trui en vijfde in het algemene klassement, verlaat ziek de Giro. Hij vertelde gisteren na de tiende etappe, waar hij wat tijd verloor, dat hij te kampen had met keelpijn. Opnieuw iemand van Visma-Lease a Bike die moet opgeven. Volg het nieuws en de elfde etappe in onderstaande

Lees meer »

Verongelukte helikopter Iraanse president gevonden, reddingswerkers onderweg: “Situatie ziet er niet goed uit”

De verongelukte helikopter met de Iraanse president Ebrahim Raisi aan boord is gevonden. Dat meldt het hoofd van hulporganisatie Iraanse Rode Halve Maan, die eraan toevoegt dat de situatie “niet goed” is. Reddingswerkers zijn op weg naar de helikopter. Ingewijden melden aan persbureau Reuters dat de kans klein is dat Raisi en de andere acht inzittenden de crash hebben overleefd.

Lees meer »

Bake Off-halvefinalist Jens Detollenaere (35) combineert taart met wijn in ‘Château Gâteau’: “Boek is ode aan mijn oma”

Jens Detollenaere (35) schopte het vier jaar geleden tot in de halve finale van het populaire tv-programma ‘Bake Off Vlaanderen’. Nu heeft de Dentergemnaar nog meer zoets in petto met zijn eerste bakboek ‘Château Gâteau’. Daarin koppelt hij taarten aan de juiste wijnen.
The post Bake Off-halvefinalist Jens Detollenaere (35) combineert taart met wijn in ‘Château Gâteau’: “Boek is

Lees meer »

Ward hangt voetbalschoenen aan de haak

Ward Onderbeke is een stille, doodbrave jongen. Eens op het terrein scoort hij meermaals met de ogen dicht. Hoeveel rozen in zijn hele carrière? Hij heeft er geen idee van. Zijn mooiste moment? Er waren er zoveel, maar ook mindere. Zulke antwoorden typeren de goalgetter: hij relativeert zowel tegenslagen als euforie.
The post Ward hangt voetbalschoenen aan de haak

Lees meer »

“Zeer bezorgd”: De Lijn heeft nu al tientallen bussen aan de kant staan wegens faillissement Van Hool

De Lijn heeft op dit moment “enkele tientallen” bussen aan de kant staan als gevolg van het faillissement van Van Hool, bevestigt een woordvoerder dinsdag. Naarmate de tijd vordert, verwacht het bedrijf dat dat aantal nog zal toenemen. En dus is men “zeer bezorgd”. “Er is een bijzondere werkgroep opgericht die bekijkt welke acties we kunnen ondernemen”, verklaart Marco Demerling.

Lees meer »

Post Title

De Sint-Paulusschool tekende voor het eerst in op de officiële digitale aanmeldingsprocedure. Daardoor kwamen in totaal 120 scholieren op de wachtlijst van hun eerste voorkeur terecht, wat heel wat frustraties bij de ouders veroorzaakt. Deze week kampeerden enkelen van hen ’s nachts voor een andere campus om ook daar niet uit de boot te vallen. “Zelfs een tweeling kan niet

Lees meer »

PORTRET. Wie is schutter Juraj Cintula (71), de man die Slovaakse premier neerschoot? “Iedere normale mens verwerpt geweld”

In Slovakije is de man die premier Robert Fico neerschoot, aangeklaagd voor moord met voorbedachten rade. Daarvoor riskeert hij levenslang. Juraj Cintula (71) zou aan de politie hebben verteld dat hij Fico alleen wou verwonden, maar geen spijt heeft van zijn daad. Wat weten we intussen over zijn motieven? Dweepte hij werkelijk met extreemrechts? Waarom nam hij het eerder voor

Lees meer »

Noordhof wordt even minidorp waar iedereen zich thuis voelt

Eind mei wordt het Noordhof omgebouwd tot een ministad waarin tal van thuisverhalen aan bod komen. “In onze stad zijn er veel mensen met verschillende achtergronden, maar het is belangrijk dat iedereen zich thuis voelt”, aldus schepen Michèle Hostekint (Vooruit).
The post Noordhof wordt even minidorp waar iedereen zich thuis voelt appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Wat is er gebeurd?”: Tyson Fury gelooft z’n ogen niet wanneer hij z’n vader plots met bebloed gezicht ziet staan na kopstoot

Zaterdag nemen Tyson Fury en Oleksandr Usyk het tegen elkaar op voor de titel van ‘undisputed heavyweight’-kampioen, maar het spel zit nu al op de wagen. In een hotel in Riyad deelde vader Fury (John) een kopstoot uit aan iemand uit de entourage van de Oekraïense bokser. Tyson geloofde z’n ogen niet toen hij z’n vader plots aantrof met een

Lees meer »