“‘Blijf in uw kot’: die uitspraak laat ik op mijn grafsteen zetten”: Maggie De Block neemt afscheid van de politiek

Met het vertrek van Maggie De Block (61) verdwijnt een kleurrijk figuur uit de politiek. Ze neemt afscheid zoals ze 25 jaar lang aan politiek heeft gedaan, zonder een blad voor de mond te nemen. “Als collega’s zich gekwetst voelen door bagger op sociale media, dan is het omdat zijzelf emotioneel niet stabiel zijn.”

 

Meer krantenkoppen in België

“Dit gaat me nog m’n hele leven achtervolgen”: ‘Milo’-acteur Mathias Mesmans neemt ons mee achter de schermen

Met gemiddeld 480.000 kijkers per aflevering kan Camille Dhont (22) trots zijn op haar telenovelle ‘Milo’. “De reeks is het tweede best bekeken format op VTM GO”, tekent VTM op. “Daarmee scoort ‘Milo’ bijna even goed als ‘Familie’. We zijn dus zeer tevreden over de kijkcijfers”, voegen ze toe. Reporter Jarne trekt in deze Showbits zijn stoute schoenen aan en

Lees meer »

EXCLUSIEF. Paleis tikt prins Laurent op de vingers na interview over plannen om nieuw leven te starten in buitenland

Het koninklijk paleis heeft prins Laurent (60) aangesproken op zijn exclusief interview in HLN en laten weten dat ze zijn uitspraken niet op prijs stellen. De jongere broer van koning Filip kondigde in deze krant aan dat hij “een nieuw leven aan het voorbereiden is” en desnoods zijn dotatie wil opgeven. Maar geraakt hij zo gemakkelijk van die staatstoelage vanaf?

Lees meer »

Honda gaat miljarden investeren in productie elektrische auto’s

Honda gaat de komende jaren miljarden investeren in de productie van elektrische auto’s. De Japanse autofabrikant rekent daarmee op een sterk herstel van de vraag naar volledig elektrische voertuigen. De verkopen van elektrische auto’s kampen nu juist met tegenwind door een afnemende vraag, sterke concurrentie van goedkope modellen uit China en het afbouwen van subsidies voor de aanschaf van een

Lees meer »

Fikse celstraf voor Bruggelinge die vriendjes pluimde met nepreisjes en tickets voor Tomorrowland: “Haar financiële honger is onstilbaar”

Al sinds 2014 licht Kimberly C. (33) non-stop mensen op, onder andere via tweedehandswebsites. Na drie eerdere veroordelingen kreeg de Bruggelinge maandag opnieuw veertig maanden cel omdat ze meerdere vriendjes en hun familie geld aftroggelde met luxereisjes en viptickets voor Tomorrowland. De Brugse rechtbank beval haar onmiddellijke aanhouding.
The post Fikse celstraf voor Bruggelinge die vriendjes pluimde met nepreisjes

Lees meer »

Koetsier Guy Hoste drukt zijn stempel op het toerisme in Tieltse regio met de komst van Brugse paardentram nadat hij ook al B&B opende

Met een authentieke Brugse paardentram de toeristische troeven van Tielt ontdekken? Het kan deze zomer dankzij een unieke samenwerking tussen de Tieltse Gidsenkring en Guy Hoste. Al is de tram lang niet de enige bijdrage van de veelzijdige Ruiseledenaar aan het toerisme in de regio. “Toen ik hier twee jaar geleden kwam wonen ben ik meteen verliefd geworden op de

Lees meer »