Will Smith bereidt zich voor op grote comeback twee jaar na beruchte Oscar-klap

Will Smith (55) is klaar voor zijn Hollywood comeback. De acteur is zich volop aan het voorbereiden op de release van zijn nieuwe film ‘Bad Boys 4′, die uitkomt in juni. Het is inmiddels al meer dan twee jaar geleden dat hij Chris Rock (59) een mep verkocht op de Oscaruitreiking. 

Meer krantenkoppen in België

Gemeentelijk rampenplan in Voeren afgeblazen na overstromingen

De gemeentelijke fase van het rampenplan na de wateroverlast van het voorbije weekend in Voeren is afgeblazen. De Limburgse gemeente legt zich nu toe op de nazorg voor getroffen bewoners. Vrijdagavond steeg het water in de Berwijn zo snel dat het in driehonderd woningen binnenstroomde. De overlast was nog groter dan in 2021. Ook het schadebedrag komt hoger uit dan

Lees meer »

Acht doden bij mesaanval in China

Een man heeft acht mensen gedood met een mes in Xiaogan, in de Chinese provincie Hubei. Dat hebben Chinese staatsmedia vrijdag bericht onder aanhaling van de lokale autoriteiten. Er viel ook een gewonde.

Lees meer »

Platworm: de glibberige bedreiging voor de Brusselse regenworm

In Elsene duikt de Obama nugara, een uitheemse landplatworm op. De worm komt ons land binnen via potplanten en vormt een bedreiging voor de Brusselse regenworm. De verrassende aanwezigheid van de Obama nungara in Elsene benadrukt de noodzaak van FlatwormWatch, een nieuw project dat wil nagaan welke soorten uitheemse landplatwormen zich in Brussel bevinden.

Lees meer »

Dit is de verdachte deal van 3 miljoen euro die Van Quickenborne tekende: “Waarom werd een opdracht betaald die nog niet was aangevangen?”

In het onderzoek naar vermeend gesjoemel onder ex-minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) springt één dossier in het oog. Het gaat om een contract van 3 miljoen euro dat op een vreemde manier afgesloten werd en waarvan het eindproduct straks mogelijk in de vuilbak belandt. “Wij stellen ons daar vragen bij”, schreven bezorgde ambtenaren in een interne nota.

Lees meer »

Christophe (43) is verzot op botsauto’s en beschikt over een unieke collectie: “Ik weigerde zelfs al een mooi bod van een Fransman”

Chroom, blitse kleuren en in-het-oog-springende koplampen? Christophe Vancoillie (43) beschikt in zijn loods niet over een collectie Amerikaanse sportwagens, maar over een verzameling van kleinere bolides. De man is compleet verzot op botsauto’s en heeft ondertussen enkele unieke exemplaren in zijn bezit. “Een Fransman bood flink wat geld voor de collectie, maar ik weigerde.”
The post Christophe (43) is

Lees meer »

Amerikaanse staat Louisiana plaatst 2 abortuspillen op lijst van ‘gevaarlijke stoffen’

In de Amerikaanse staat Louisiana is een wet goedgekeurd die de abortuspillen mifepriston en misoprostol op de lijst van ‘gevaarlijke stoffen’ plaatst en zware straffen invoert voor illegaal bezit. Alleen dokters en zwangere vrouwen mogen de pil in huis hebben, andere groepen kunnen boetes of celstraffen krijgen. Louisiana is de eerste staat die zo’n maatregel invoert, maar niet de laatste

Lees meer »

Luchthaven Kortrijk-Wevelgem mikt op toekomst als dronehub

Internationale Luchthaven Kortrijk-Wevelgem (ILKW) zet verder in op een duurzame toekomst door volop de dronekaart te trekken. Eerste stap is de installatie van een gloednieuw dronedetectiesysteem om de veiligheid van het vliegverkeer op en rond de luchthaven te waarborgen.
The post Luchthaven Kortrijk-Wevelgem mikt op toekomst als dronehub appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Gelukkig heeft Sien Eggers mij dat nooit kwalijk genomen”: de strafste verhalen over ‘Het eiland’

De acteurs van de legendarische reeks ‘Het eiland’ hebben goed nieuws: er komt een speciale reüniespecial naar aanleiding van de twintigste verjaardag. ‘Dag Allemaal’ brengt de hoofdrolspelers van toen nu al samen voor de strafste anekdotes over de cultserie. Van je beha opvullen met herenkousen tot een pijnlijke grimas die maar niet wilde verdwijnen. “Het was pure anarchie op de

Lees meer »