Will Smith bereidt zich voor op grote comeback twee jaar na beruchte Oscar-klap

Will Smith (55) is klaar voor zijn Hollywood comeback. De acteur is zich volop aan het voorbereiden op de release van zijn nieuwe film ‘Bad Boys 4′, die uitkomt in juni. Het is inmiddels al meer dan twee jaar geleden dat hij Chris Rock (59) een mep verkocht op de Oscaruitreiking. 

Meer krantenkoppen in België

Taiwan zet zich schrap voor tyfoon Gaemi

Taiwan maakt zich vandaag op voor de komst van tyfoon Gaemi. De financiële markten zijn opgeschort, bijna alle vluchten zijn geannuleerd, scholen hebben hun deuren gesloten en de meeste mensen gaan niet naar hun werk. Het leger staat paraat in verband met verwachte stortregens en harde wind.

Lees meer »

Pleinen en parken Oostende worden uitgerust met nieuwe speeltoestellen: “Bouwen aan actieve omgeving”

Dankzij de restanten van de Oostendebonnen kregen verschillende speelterreinen en parken in Oostende niet enkel een opknapbeurt, maar werden er ook nog eens drie nieuwe speelpleinen geopend. De Stad investeerde om en bij de 50.000 euro in de vernieuwing van de speelplekjes.
The post Pleinen en parken Oostende worden uitgerust met nieuwe speeltoestellen: “Bouwen aan actieve omgeving” appeared first

Lees meer »

Fitnessinfluencer deelt tip om veilig te blijven tijdens avondwandelingen: “Je jaagt ze weg voor er iets kan gebeuren”

Hoewel het tijdens de zomer wat langer licht blijft, kan je je toch nog onveilig voelen als je ’s avonds wanneer het donker wordt nog een wandeling wil gaan maken. De Amerikaanse Julie Capozziello, een fitnessinfluencer uit Tennessee, deelde daarom een opvallende tip met haar volgers. In een video waarin ze zich klaarmaakt om een wandeling te maken met haar

Lees meer »

Belgen zitten al bijna twee dagen vast op luchthaven in Palermo, ook vandaag stijgt vlieger niet meer op: “Ze hebben ons aan ons lot overgelaten”

Verschillende luchtvaartmaatschappijen ondervonden hinder door de storing van gisteren die werd veroorzaakt door de mislukte software-update van het cybersecuritybedrijf CrowdStrike. Reizigers strandden op verschillende plaatsen wereldwijd. Heel wat Belgische passagiers zaten vast in onder meer Palermo, Napels en Boedapest. Ook zaterdagavond kwam er geen beterschap en kregen de Belgen in Palermo te horen dat er voorlopig geen vlucht zou vertrekken

Lees meer »

Minstens 174 doden en ruim 2.500 arrestaties bij studentenprotesten in Bangladesh

In Bangladesh zijn al minstens 174 mensen omgekomen, onder wie verschillende politiemensen, en ruim 2.500 mensen gearresteerd bij het recente straatprotest, zo berekende het Franse persagentschap AFP. Jongeren komen in het Aziatische land al weken op straat om hun ongenoegen te uiten over de herinvoering van een systeem waarbij overheidsbanen worden gereserveerd voor bepaalde groepen.

Lees meer »

Bewoonster (70) beleeft schrik van haar leven nadat automobiliste tegen gevel rijdt: “Gelukkig kan ik deze nacht hier blijven”

Een 70-jarige bewoonster van het appartementsgebouw op de hoek van de Bonestraat en de Tieltststraat in Meulebeke beleefde vrijdagnamiddag de schrik van haar leven toen er plots een auto tegen haar gevel reed. De bestuurster raakte lichtgewond en het gebouw moest gestut worden.
The post Bewoonster (70) beleeft schrik van haar leven nadat automobiliste tegen gevel rijdt: “Gelukkig kan

Lees meer »