Wielerlegende Eddy Merckx (78) weer thuis na succesvolle operatie aan darmen

Eddy Merckx (78) is weer thuis nadat hij enkele dagen in het ziekenhuis verbleef na een succesvol verlopen operatie aan de darmen. Merckx is fel vermagerd, maar levensbedreigend is de situatie nooit geweest. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE GENTSE FEESTEN. Dansinitiaties in Baudelopark draaien op volle toeren en bij SGOL proef je van echte Gentse Kroakemandels

Dag twee van de Gentse Feesten zijn volop aan de gang! In het Baudelopark draaien de dansinitiaties op volle toeren. Wie graag Kroakemandels, gezouten gefrituurde erwten, wil proeven moet bij SGOL onder de stadshal zijn. Het is rond de 30 graden in de stad, maar later op de avond gaat het mogelijks onweren. Met het oog daarop zijn constructies op

Lees meer »

GAIA wil regio’s ertoe aanzetten om wreedheid tegen kuikens aan banden te leggen

Middels de GAIA-zomertoer die dinsdagmiddag afgetrapt werd op het Brusselse Muntplein, wil de dierenrechtenorganisatie een vuist maken tegen het vergassen en levend verbrijzelen van jonge mannelijke kuikens. Om de dagelijkse verbrijzeling en vergassing van kuikens tegen te gaan, eist GAIA dat er verder ingezet wordt op de ingebruikname van in-ovo selectie voor de eierproductie.

Lees meer »

Camp Lophem steunt ’t Wit Huis: beleef de oorlogsjaren met re-enactments, rondritten en lichtwandelingen

Het Park van Loppem wordt van 15 tot en 18 augustus een WO II-decor voor het ruime publiek. Met onder andere meer dan 100 legervoertuigen, re-enactments, rondritten en lichtwandelingen kan je de oorlogsjaren levensecht beleven. De tweede editie van Camp Lophem is ten voordele van de mensen met een beperking van ’t Wit Huis.
The post Camp Lophem steunt

Lees meer »