VTM NIEUWS rouwt om collega Wouter De Boer (39)

VTM NIEUWS rouwt om het verlies van goede collega en vriend Wouter De Boer. Wouter werkte bij VTM NIEUWS als journalist sinds 2012, eerst op de online redactie, later voor televisie. In het voorjaar van 2020 werd bij Wouter een kwaadaardige tumor in de hersenen vastgesteld. Twee weken geleden liet hij zijn collega’s weten dat er geen enkele behandeling meer mogelijk was. Sindsdien ging het snel. Gisteravond is Wouter gestorven. De collega’s wensen zijn vrouw en zijn twee kinderen veel sterkte bij het verlies van hun fantastische echtgenoot en papa: “Ook wij gaan Wouter missen als een bijzonder straffe journalist en een topkerel.” Wouter was amper 39. 

Meer krantenkoppen in België

Spitfire neergestort bij herdenking slag om Groot-Brittannië

Tijdens een herdenking van de luchtslag om Groot-Brittannië in 1940 is een historisch jachtvliegtuig van het type Supermarine Spitfire in de omgeving van de luchtmachtbasis Coningsby in het noordoosten van Engeland neergestort. Over het lot van de piloot is nog niets bekendgemaakt, aldus Britse media.

Lees meer »

REPORTAGE. Zo vecht Groen-voorzitter Jeremie Vaneeckhout tegen de kiesdrempel: “Mijn snor laat ik staan, zodat mensen mij herkennen”

Voor Groen lijken de verkiezingen in bepaalde provincies een strijd op leven of dood te worden. In de Grote Peiling van HLN flirten de ecologisten met de kiesdrempel. Hoe nerveus worden ze daarvan? Wij trokken naar West-Vlaanderen en gingen er op pad met co-voorzitter Jeremie Vaneeckhout. “Groen zou wel eens beter kunnen scoren dan velen denken.” Hij en zijn partij

Lees meer »

Veertiger geeft partner zweepslagen met broeksriem en zwaait met hakmes: veertien maanden effectieve celstraf

Tijdens een ruzie over geld haalde Blankenbergenaar E.C. (42) zijn broeksriem uit en gaf er zijn partner enkele rake zweepslagen mee. Hij zwaaide ook met een hakmes en perste haar bankkaart af. Dat levert hem nu veertien maanden effectief op.
The post Veertiger geeft partner zweepslagen met broeksriem en zwaait met hakmes: veertien maanden effectieve celstraf appeared first on

Lees meer »

Vlak voor haar verloving met Willem-Alexander leidde koningin Máxima geheim leven in Brussel

Eén jaar lang leefde de toekomstige Nederlandse koningin Máxima (53) ondergedoken in onze hoofdstad, vlak voor haar verloving met koning Willem-Alexander (57). Dat hoofdstuk komt ook aan bod in de succesvolle tv-serie over haar leven, elke maandag op VTM. De passie vierde er hoogtij en op meer dan één manier speelde Brussel een cruciale rol in haar voorbereiding tot koningin.

Lees meer »

Nachtelijke plundertocht in Oostende levert tot 43 maanden cel op: “Zelfs een kinderdagverblijf bleef niet gespaard”

Drie Marokkanen zijn voor de Brugse rechtbank schuldig bevonden aan een reeks inbraken in Oostende. Ze viseerden vooral apotheken, winkels en horecazaken en hadden een voorkeur voor cash geld.
The post Nachtelijke plundertocht in Oostende levert tot 43 maanden cel op: “Zelfs een kinderdagverblijf bleef niet gespaard” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nicki Minaj laat boze fans uren wachten bij concert Ziggo Dome: “Het is haar eigen verantwoordelijkheid”

Rapper Nicki Minaj (41) heeft Nederlandse fans donderdagavond lang laten wachten. Ze verscheen om 22.45 uur op het podium van de Amsterdamse Ziggo Dome, ruim tweeënhalf uur later dan de officiële aanvang van haar concert. Fans zijn woest, schrijven ze op sociale media. Kaartjeskopers kunnen een klacht indienen bij organisator Mojo, maar die wijst ook op de eigen verantwoordelijkheid en

Lees meer »

KIJK. Catalanen clashen met politie omdat Louis Vuitton bekendste park van Barcelona laat afsluiten

In de buurt van het wereldberoemde Park Guëll in Barcelona, wereldberoemd van Antoni Gaudi’s architectuur en mozaïek, zijn er hevige protesten uitgebroken nadat de toeristische trekpleister donderdag werd afgesloten voor een besloten mode-evenement. Chaotische beelden tonen hoe het tot escalaties komt tussen de politie en de Catalanen. Die laatsten verzetten zich tegen het “privatiseren” van de publieke ruimte voor een

Lees meer »

Jeugdbrandweer Wervik neemt deel aan 24-urenoefening: proeven van het leven van brandweerman

Afgelopen weekend verschenen leden van de jeugdbrandweer op verschillende plaatsen in Wervik. Ze namen deel aan een 24-urenoefening, die hen moet laten proeven van het leven als een soldaat van het vuur. Door middel van levensechte scenario’s werden hun kennis en vaardigheden op de proef gesteld.
The post Jeugdbrandweer Wervik neemt deel aan 24-urenoefening: proeven van het leven van

Lees meer »