Vandalen zagen paal van trajectcontrole af in Kobbegem

In de Langestraat in Kobbegem bij Asse is de paal van een camera voor trajectcontrole afgezaagd. Van de dader(s) is er nog geen spoor. De trajectcontrole was nog niet actief. 

Meer krantenkoppen in België

Academiestudenten met expositie ‘Remake’ in Sint-Jozefskliniek Izegem

Naar jaarlijkse traditie stellen de volwassen leerlingen van de vierde graad van kunstacademie Art’iz domein beeld (tekenkunst, schilderkunst, model & figuur en productontwerp) tentoon in de Sint-Jozefskliniek. Tot midden juni kan je hun werk daar gaan bewonderen. “Onder de titel Remake gaan ze aan de slag met de kunstgeschiedenis. Iedere leerling kiest een werk uit
The post Academiestudenten met

Lees meer »

Minstens vier matchen EK voetbal op groot scherm op Torhoutse Markt

Het staat nu onomstotelijk vast. Minstens vier matchen van het Europees kampioenschap voetbal zullen op een groot scherm op de Torhoutse Markt gratis door de stad vertoond worden. Maandagavond heeft de gemeenteraad de veiligheidsmaatregelen goedgekeurd.
The post Minstens vier matchen EK voetbal op groot scherm op Torhoutse Markt appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Volgens het WWF is er in ons land voor ongeveer 25 lynxen in het wild. Maar niet iedereen is daar voor.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gezinsbond toont EK-matchen Rode Duivels op groot scherm

De Gezinsbond Pollinkhove tovert tijdens de matchen van de Rode Duivels op het EK voetbal ontmoetingscentrum Concorde om tot een ware voetbaltempel. Alle wedstrijden van de nationale ploeg, hopelijk tot en met de finale, worden er vertoond op groot scherm.
The post Gezinsbond toont EK-matchen Rode Duivels op groot scherm appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ondanks regen lokt café Mangé in Heule 1.500 bezoekers

Het jubelen is begonnen! Met Café Mangé is definitief het startschot gegeven voor de 60ste editie van de Tinekesfeesten. Ondanks de regen was het opnieuw een geslaagde editie. 1.500 bezoekers konden zich culinair uitleven aan de 14 foodtrucks wat gelijk staat aan 100 m verwennerij.
The post Ondanks regen lokt café Mangé in Heule 1.500 bezoekers appeared first on

Lees meer »

Plechtige Memorial Day ter ere van gesneuvelde Octaaf Desmet

Afgelopen donderdag werd naar jaarlijkse traditie op de militaire begraafplaats in Ingooigem een stijlvolle ceremonie georganiseerd door de American Overseas Memorial Day Association Belgium (AOMDA). Sinds 1923 bestendigen zij de herinnering aan de Amerikaanse strijdkrachten die stierven in de verdediging van de vrijheid en begraven liggen in België. Dit gebeurde tijdens de plechtigheid Memorial Day waarop de gesneuvelde soldaat Ingooigemnaar

Lees meer »

Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten waarschuwt voor voedingsadvies van niet-gereguleerde voedingscoaches na HLN-onderzoek

Steeds vaker komen mensen terecht bij een voedingscoach. Onderzoeksjournalist Joppe Nuyts ging undercover op consultatie bij vijf coaches en kreeg vijf keer onbetrouwbaar advies. Naar aanleiding hiervan benadrukt de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten (VBVD) het verschil tussen gekwalificeerde diëtisten en niet-gereguleerde voedingscoaches. “Het is essentieel om het onderscheid goed te kennen”, klinkt het.

Lees meer »

KIJK. Chris Hemsworth onthult eigen ster op Hollywood Walk of Fame

De 2.781ste ster van The Hollywood Walk of Fame is onthuld en de nieuwe tegel draagt de naam van de Australische acteur Chris Hemsworth. Hij is de nieuwste ‘Marvel’-superheld die de eer krijgt en daarom is zijn collega Robert Downey Jr., voor vele bekend als Iron man, aanwezig om hem te steunen. Acteren is een sprong in het diepe en

Lees meer »

Gerard Vileyn is een eeuw jong

Op vrijdag 24 mei is Gerard Vileyn uit Keiem precies 100 lentes jong. Dat wordt die dag gevierd met familie en vrienden. Woensdag kreeg hij al bezoek en felicitaties van het gemeentebestuur.
The post Gerard Vileyn is een eeuw jong appeared first on KW.be.

Lees meer »