Steeds vaker moeten geuren consumenten verleiden: ‘Mensen blijven zo langer en kopen meer’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Spectaculaire arrestatie in centrum van Izegem zorgt voor de nodige opschudding: “Net als in een film”

Een arrestatie op klaarlichte dag en pal in het centrum van Izegem heeft voor de nodige opschudding gezorgd. Een verdachte kon uit zijn auto gesleurd worden en werd in de boeien geslagen. “Het was alsof we in een film waren beland”, klinkt het bij een getuige.
The post Spectaculaire arrestatie in centrum van Izegem zorgt voor de nodige opschudding:

Lees meer »

Hun overspel maakte zelfs de paus woedend: nieuwe biografie over verboden liefde tussen Elizabeth Taylor en Richard Burton

“Ze konden niet met elkaar leven, maar ook niet zonder elkaar.” Hollywoodsterren Elizabeth Taylor en Richard Burton trouwden maar liefst twee keer met elkaar, maar scheidden ook even vaak. Hun liefde is dan ook felbesproken. Dat blijkt nog maar eens uit de gloednieuwe biografie, ‘Erotic Vagrancy: Everything about Richard Burton and Elizabeth Taylor’, waarin alle smeuïge details over hun romance

Lees meer »

Britse prinses Kate lanceert nieuw project: “Nog altijd ruimte en privacy nodig om te herstellen”

De Britse prinses Kate is de drijvende kracht achter een nieuw rapport dat bedrijven oproept om gezinsvriendelijker te werken. Dat melden Britse media. Volgens bronnen in het koninklijk paleis mag die bekendmaking echter niet geïnterpreteerd worden als een terugkeer van de prinses in de openbaarheid: Kate herstelt nog steeds van haar behandeling voor kanker.

Lees meer »

Vanaf oktober krijgt 1 op 6 Vlamingen kortingsbon van 250 euro voor energiezuinig huishoudtoestel: zo weet je of je erbij bent

Vorig jaar is het aantal aanvragen voor de Vlaamse kortingsbon van 250 euro op energiezuinige huishoudtoestellen bijna verdubbeld. Vandaag kan alleen wie recht heeft op het sociaal tarief de korting aanvragen, maar vanaf 1 oktober wordt de doelgroep uitgebreid. Dan krijgt één op de zes Vlamingen de korting van 250 euro automatisch toegewezen. Zo weet je of je er gebruik

Lees meer »

100-tal huishoudhulpen protesteert voor correct loon aan arbeidsrechtbank in Hasselt, vandaag start rechtszaak daarover tegen Het Poetsbureau

Een 100-tal huishoudhulpen heeft vanochtend actie gevoerd aan het gerechtsgebouw in Hasselt. Ze vragen om een correct loon. Volgens de bonden is er binnen de sector een minimumloon afgesproken en vastgelegd in een overeenkomst, maar weigert hun werkgever, Het Poetsbureau, al 3 jaar om dat minimumloon te betalen. 30 huishoudhulpen hebben daarover een zaak aangespannen bij de arbeidsrechtbank, vandaag is

Lees meer »

LIVEBLOG GIRO. Start van zestiende etappe is uitgesteld, nog niet duidelijk waar peloton zal starten

Veel onduidelijkheid bij aanvang van de zestiende etappe. Rennersvakbond CPA wil dat de Umbrailpas uit het parcours gehaald wordt vanwege de extreme weersomstandigheden, maar organisator RCS wil het peloton geneutraliseerd naar boven laten rijden. Het is wel al duidelijk dat de start uitgesteld is. Krijgen we nog steeds vuurwerk te zien op de resterende cols? Volg het live in onderstaande

Lees meer »

Advocaat doet aangifte tegen beoogde Nederlandse premier Plasterk voor valsheid in geschrifte

De Amsterdamse advocaat Henri Sarolea heeft afgelopen donderdag aangifte gedaan tegen Ronald Plasterk, die in beeld zou zijn om premier te worden in Nederland. De advocaat bevestigt dat na berichtgeving van NRC. Volgens Sarolea heeft de wetenschapper en oud-PvdA-bewindsman zich schuldig gemaakt aan valsheid in geschrifte en overtreding van de Wet op de economische delicten.

Lees meer »

Pauline Slangen laat roddels over liefdesleven van zich afglijden. “Ik heb er zelfs een tattoo over: Je m’en fous”

“Dat ik door Regi niet moest studeren was een cadeau.” Pauline Slangen (22) is meer dan ooit gebeten om een tandje bij te steken in haar zangcarrière. Al kwam ze de afgelopen maanden vooral in de schijnwerpers als vermeend liefje van ex-voetballer Olivier Deschacht (43). In dit interview reageert ze voor het eerst op die romance en vertelt ze over

Lees meer »