“Nooit verwacht dat het zo’n vaart zou lopen”: cast van VTM-telenovelle ‘Milo’ brengt single uit en plant zomerse concerttournee

In de VTM-telenovelle ‘Milo’ speelt Mathias Mesmans (22) een popster, maar binnenkort staat zijn fictieve personage misschien echt hoog in de Ultratop naast hoofdrolspeelster Camille. Als Liam brengt hij vrijdag zijn debuutsingle ‘Mezelf verlies’ uit. En nog meer nieuws van het ‘Milo’-front: deze zomer volgt er ook concerttournee met de acteurs door Vlaanderen. 

Meer krantenkoppen in België

Christel Van Schoonwinkel heeft vrede met heruitzendingen ‘De kotmadam’: “Zo blijf ik eeuwig jong, tenminste op tv”

‘De kotmadam’ was een broedplaats voor jong acteertalent. Onder hen ook Christel Van Schoonwinkel (56), die er 33 jaar geleden haar debuut maakte als de sexy Betty. Nu de populaire VTM-reeks definitief stopt, zocht HLN haar op voor een exclusief gesprek over de begindagen, de goede band met haar overleden collega Odilon en de vele heruitzendingen. “Ik verdien daar ‘iets’

Lees meer »

BS Geluveld wil zichzelf tijd geven om te bouwen

BS Geluveld kon zich vorig jaar niet redden in tweede provinciale. Met de komst van heel wat nieuwe spelers en de opstart van een B-elftal maken ze zich in Geluveld klaar om mee te strijden bovenaan in derde provinciale.
The post BS Geluveld wil zichzelf tijd geven om te bouwen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hollywoodsterren reageren op beslissing van Joe Biden om uit de presidentsrace te stappen: “We moeten dankbaar zijn voor zijn inzet”

“Hij herstelde eerlijkheid, waardigheid en integriteit in het ambt na vier jaar van leugens, misdaad, schandalen en chaos.” Verschillende Hollywoodsterren hebben gereageerd op het nieuws dat Joe Biden zich teruggetrokken heeft uit de race om het Amerikaanse presidentschap. Onder meer Lil Nas X, Cardi B en John Legend lieten van zich horen. “Bedankt voor je leiderschap.”

Lees meer »

Baanwielrenster Julie Nicolaes uit Maasmechelen 6 dagen voor de Olympische Spelen: “Ik wil er keihard met mijn fiets rijden”

Zes dagen voor de start van de Olympische Spelen stelden de Belgische teams voor het baanwielrennen, BMX, de Olympische wegkoers en het mountainbiken hun deuren open voor de pers. De laatste voorbereidingen worden onder meer getroffen in de Velodroom in Heusden-Zolder. Met Jens Schuermans, Julie Nicolaes en Robbe Ghys gaan ook 3 Limburgers mee met Team Belgian Cycling.

Lees meer »

KIJK. Lionel Messi mét enkelbrace wordt in de bloemetjes gezet door Inter Miami

Lionel Messi (37) stak met de Copa América vorige week zijn 45ste prijs op zak, goed voor het record van meeste titels aller tijden in het voetbal. Zijn club, Inter Miami, wou deze uitzonderlijke prestatie niet zomaar laten voorbijgaan en zette hun sterspeler in de bloemetjes. De ‘Vlo’ verscheen in het Chase Stadium met een enkelbrace. De Argentijn liep namelijk

Lees meer »

EXCLUSIEF. Pommelien Thijs krijgt hoofdrol in ‘Patsers’ van Adil en Bilall: “Zalig want zo’n film maken ze hier niet vaak”

“Haar werk in ‘Knokke Off ‘ was zó straf, ‘Patsers’ moest en zou met haar zijn!” En als twee Hollywoodregisseurs applaudisseren, past Pommelien Thijs (23) haar agenda aan. De populairste artiest van het moment gaat in de nieuwe film van Adil & Bilall een hackersnetwerk leiden. “Waar ik vooral naar uitkijk? De zotte actiescènes die ze voor mij bedacht hebben”,

Lees meer »