Na exit bij ‘Big Brother’ doet gehate Ashley haar verhaal: “Ik zou opnieuw twintigduizend euro uit de groepspot halen”

Ze haalde in ‘Big Brother’ de eindmeet nét niet, maar Ashley (33) mag zich wel tot meest beruchte kandidate van dit seizoen kronen. Met dank aan de 20.000 euro die de Nederlandse blondine uit de groepspot deed verdwijnen. In dit gesprek blikt Ashley terug op haar keuzes, vertelt ze over haar strategie en laat ze haar licht schijnen over de drie overblijvers. “In mijn ogen is er maar één iemand die de winst verdient.” 

Meer krantenkoppen in België

Johan Verminnen wil carrière waardig afsluiten met laatste tournee: “Eindigen door afscheid te nemen van een publiek”

Zanger en liedjesschrijver Johan Verminnen gaat volgend jaar op afscheidstournee. Dat bevestigt hij in ‘Op stap met Michaël’ op Radio 1. Met die tour, die hij de naam ‘De laatste ronde’ wil geven, hoopt hij zijn carrière waardig af te sluiten. "Het is een weloverwogen beslissing. Ik heb de laatste jaren veel collega’s, medestrijders met groot talent, zien verdwijnen zonder

Lees meer »

Ryanair verwacht deze zomer nog “aanzienlijke prijsdaling”: wat is er aan de hand? En volgen de andere maatschappijen?

Ryanair verwacht zijn tickets de komende maanden goedkoper aan de man te moeten brengen. De koning van de lagekostenvluchten moest dit voorjaar al onverwacht hoge kortingen geven om zijn vliegtuigen gevuld te krijgen. Luchtvaarteconoom Wouter Dewulf (UAntwerpen) legt uit wat er aan de hand is en of vliegen bij andere maatschappijen binnenkort ook goedkoper wordt.

Lees meer »

Hoogste aantal winkeldiefstallen in 10 jaar: “Dief die werd meegenomen door politie stond 2 uur later wéér in de winkel”

Het aantal winkeldiefstallen in ons land piekt. Dat blijkt uit cijfers van de federale politie. Vorig jaar werden zo’n 66 winkeldiefstallen per dag aangegeven, het hoogste aantal in tien jaar. En opvallend: steeds meer winkeliers leggen een betrapte dief zelf een schadevergoeding op, zonder dat de politie tussenbeide komt. Hoe gaat dat in z’n werk? Is dat wel wettelijk? En

Lees meer »

“De rookontwikkeling was enorm”: Dino (62) breekt deur open om buurvrouw (82) te redden uit brand in Wervik

Paniek dinsdagavond in centrum Wervik: toen brand werd opgemerkt, verlieten mensen in allerijl hun rijhuis, behalve de 82-jarige vrouw uit wiens woning de rook kwam. Buurman Dino Malfait (62) twijfelde niet en forceerde de deur. “We mogen van geluk spreken dat we thuis waren”, klinkt het. Intussen liet het parket weten dat de vrouw buiten levensgevaar is.
The post

Lees meer »

Bestuur van provinciale afdeling van Tuinhier voor gezellig etentje bijeen

In aanwezigheid van provinciaal voorzitter Dirk De fauw (vooral bekend als burgemeester van Brugge) en provinciaal secretaris David Ghesquière (uit Torhout) kwam het bestuur van de West-Vlaamse koepel van Tuinhier samen voor zijn jaarlijkse receptie en etentje. Ook de partners waren uitgenodigd.
The post Bestuur van provinciale afdeling van Tuinhier voor gezellig etentje bijeen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alpinist maakt dodelijke val op Zwitserse Zumsteinspitze

Twee alpinisten zijn vrijdag ten val gekomen op de Zumsteinspitze, de 4.563 meter hoge top in het bergmassief van de Monte Rosa op de grens van Italië en Zwitserland, in de Zwitserse gemeente Zermatt. Een van hen raakte dodelijk gewond. De tweede, een Zwitser van dertig jaar, raakte zwaargewond.

Lees meer »

Gouden Batjes in Zedelgem drie dagen in teken van 50 jaar dorpsfeesten: “Ideaal om samen te komen en oude bekenden terug te zien”

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 augustus wordt de dorpskern voor de vijftigste keer het toneel van de Batjes, onder de noemer Zilleghem Tegoare. Met voor elk wat wils blijft de gouden feesteditie trouw aan vaste waarden zoals de wieler- en loopwedstrijd, de avondmarkt, live optredens en terrasjes. Een expo toont een halve eeuw vermaak op de Batjes.<br

Lees meer »

Willy en Daniëlle vieren gouden huwelijksjubileum

Het echtpaar Willy Constant (geboren in Brugge op 26 juni 1933) en Daniëlle Favorin (geboren in Brugge op 5 maart 1948) uit de Hoefijzerlaan vierde zaterdag het gouden huwelijksjubileum.
The post Willy en Daniëlle vieren gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »