Meerdere agenten gewond na Club-PAOK, waar ook na de wedstrijd rellen uitbraken: “Vandaag meten we de schade op”

Wat een voetbalfeest moest worden, draaide uit op rellen en een zenuwslopende avond voor de ordediensten. Zowel voor als na Club-PAOK braken rellen uit met Griekse supporters. Honderden fans probeerden (soms met succes) zonder ticket in het stadion te geraken. En dat leidde tot meerdere agenten met verwondingen én een hoop vernielingen rond Jan Breydel. “Na de match keerden de fans zich opnieuw tegen de politie.”

 

Meer krantenkoppen in België

Gerdy Dupont is Kei van een Sporter

Het stadsbestuur van Poperinge huldigde de kampioenen van het voorbije sportseizoen en reikte ook enkele sportonderscheidingen uit. Er waren acht titels voor Sportverdiensten, vier Sportonderscheidingen en ongeveer 150 kampioenen werden gehuldigd.
The post Gerdy Dupont is Kei van een Sporter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ginstegrot favoriet bedevaartsoord voor ‘t Veerhuis

Naar jaarlijkse gewoonte houdt de vzw ‘t Veerhuis uit Kortrijk begin mei zijn bedevaart naar de Ginstegrot in Oostrozebeke. Zopas heeft de groep zijn 14de editie achter de rug.
The post Ginstegrot favoriet bedevaartsoord voor ‘t Veerhuis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zieke Cian Uijtdebroeks verlaat de Giro: “Dit is een enorme tegenslag”

Een zware domper voor Cian Uijtdebroeks (21). Onze landgenoot, drager van de witte trui en vijfde in het algemene klassement, verlaat ziek de Giro. Gisteren vertelde hij al keelpijn te hebben, nu hebben de viruskiemen hem helemaal te pakken. Hij is na Robert Gesink, Christophe Laporte en Olav Kooij al de vierde renner van Visma-Lease a Bike die moet opgeven.

Lees meer »

Tineke uit Lichtervelde haalt op 17de verjaardag als jongste Belg ooit diploma van helikopterpiloot

Het feest kan niet op voor Tineke Vandamme uit Lichtervelde. Ze viert vandaag, vrijdag, namelijk haar 17de verjaardag en schenkt zichzelf hiervoor een uniek cadeau. Tineke legde namelijk succesvol het praktijkexamen helikopterpiloot af. Ze is daarmee de jongste Belg ooit die het diploma PPL(H) – kort voor Private Pilot Licence (Helicopter) – behaalt, en mogelijk ook de jongste piloot van

Lees meer »

Nieuws van faillissement KV Oostende slaat in als bom bij supporters: “Ik weet niet hoe ik dit aan mijn zoon met syndroom van Down moet uitleggen”

Dat voorlopig bewindvoerder van KV Oostende, Werner Van Oosterwijck, op 3 juni het faillissement van voetbalclub KV Oostende zal aanvragen, slaat in als een bom bij de vele supporters. “Ik weet niet hoe ik dit aan mijn zoon met het syndroom van Down moet uitleggen”, zegt Steve Norgan (52). Op zondag 2 juni organiseert supporter Milà Provoost een mars en

Lees meer »

EXCLUSIEF – Het West-Vlaams moordrapport van de politie: Elke 43 dagen wordthier iemand vermoord

Voor het eerst heeft de federale politie van West-Vlaanderen een analyse gemaakt van alle moorden en feiten van doodslag in onze provincie over een periode van tien jaar. En wat blijkt? Mei is de maand waarin de meeste slachtoffers vallen. Speurder David Roelant ziet daar niet meteen een logische verklaring voor, maar doet wel een opvallende oproep. “Het aantal autopsies

Lees meer »

“Weet nog steeds niet hoe ik dat gedaan heb”: Julie Vanloo debuteert in WNBA met “machtig” punt, ondanks nachtmerrie vooraf

Van een binnenkomer gesproken. De eerste score van Belgian Cat Julie Vanloo (31) in de WNBA was zowaar een buzzer-beater – een shot dat binnengaat op het allerlaatste moment van een kwart. Íedereen ging uit zijn dak. “Op één been. Ik weet niet hoe ik dat gedaan heb”, vertelt Vanloo bij VTM NIEUWS-journaliste en Amerika-correspondente Romina Van Camp. En zeggen

Lees meer »