LIVEBLOG STVV-STANDARD. Fans Rouches houden straks zangstaking, Leko kiest opnieuw voor Kanga en Yeboah voorin

Met een zes op zes is STVV prima aan de Europe Play-offs begonnen. Vanavond komt Standard op bezoek – de Rouches hebben slechts één op zes. Wie haalt het? Volg het in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

“Zo’n reis met het gezin die je maar één keer in je leven doet”: Littler kiest na topwinst voor… Disney World

Zijn eerste majortitel maakte wat los. Zeker omdat vriendin Eloise en z’n ouders vanop de eerste rij toekeken. Luke Littler werd emotioneel na zijn spectaculaire zege (11-7) in de finale van de Premier League darts, inclusief een geweldige ninedarter die de ganse O2 Arena in Londen deed ontploffen. Achteraf was het tranen verbijten. Vol ongeloof staarde hij voor zich uit.

Lees meer »

Bekijk hier de beelden: EOTS-party was opnieuw topfeestje

De EOTS-party in Grand Casino Knokke was opnieuw een topfeestje. Heel wat bekend volk was er present, van Ruud Vormer tot Spillie, maar ook alle genomineerde amateurvoetballers zaten strak in het pak. Ook hun dames hadden zich uiteraard opgedirkt. En er werden ook heel wat prijzen uitgereikt. Hieronder lees je aan wie.
The post Bekijk hier de beelden: EOTS-party

Lees meer »

België zal Europese doelstelling op vlak van hernieuwbare energie niet halen

Zelfs als de belangrijkste maatregelen uit het Nationaal Energie- en Klimaatplan (NEKP) worden uitgevoerd, zal ons land de Europese doelstelling op het vlak van hernieuwbare energie tegen 2030 niet halen. Dat blijkt dinsdag uit een onderzoek van het Federaal Planbureau (FPB). Ook op het gebied van vermindering van broeikasgasuitstoot scoot België onvoldoende.

Lees meer »

Twee jaar rijverbod voor gepensioneerde garagist zonder rijbewijs: “Zegt niet meer te zullen rijden, maar doet het toch”

Een gepensioneerde garagist uit Roeselare blijft ondanks een rijverbod toch achter het stuur van auto’s van klanten kruipen. Twee jaar rijverbod en een alcoholslot moeten hem nu afschrikken.
The post Twee jaar rijverbod voor gepensioneerde garagist zonder rijbewijs: “Zegt niet meer te zullen rijden, maar doet het toch” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onkruidbrander zet isolatie tandartsenpraktijk in Waregem in brand

Tijdens werkzaamheden om onkruid weg te branden, is vrijdagmiddag brand ontstaan bij een tandartsenpraktijk op bedrijventerrein Groenbek in Waregem. De brandweer moest een deel van de isolatie van het gebouw uitbreken om de brand te bestrijden.
The post Onkruidbrander zet isolatie tandartsenpraktijk in Waregem in brand appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ticketsverkoop gestart voor oefenmatch in Kortrijk van Belgian Cats en andere basketbalteams voor Olympische Spelen

Nog een tweetal maanden en het is zover: dan starten de Olympische Spelen in Parijs, waar de Belgian Cats opnieuw zullen strijden voor goud. De basketbalspeelsters zullen ter voorbereiding vier oefenmatchen spelen in België, waarvan twee in De Lange Munte in Kortrijk. De selectie van de Belgian Cats voor deze matches is opnieuw overwegend West-Vlaams Ook de Belgian Lions en

Lees meer »

Stoffel Vandoorne elfde in Shanghai, zege voor Mitch Evans

De Nieuw-Zeelander Mitch Evans (Jaguar) heeft zaterdag de eerste ePrix in het Chinese Shanghai op zijn naam geschreven, dat is de elfde manche van het seizoen in het Formule E-kampioenschap. Stoffel Vandoorne (Penske) eindigde op de elfde plaats, op net iets meer dan vier seconden van de winnaar.
The post Stoffel Vandoorne elfde in Shanghai, zege voor Mitch Evans

Lees meer »

Gustaaf en Denise uit Zulte zijn een briljanten paar

De 86-jarige Gustaaf Van Daele en de 85-jarige Denise Lowie vierden hun briljanten huwelijksjubileum tijdens de receptie op het gemeentehuis van Olsene. Gustaaf werd geboren te Olsene en Denise in Nokere. Ze leerden elkaar kennen bij de bierbrouwerij Anglo-Belge in Zulte. Op 3 april 1959 stapten ze in het huwelijksbootje. Ze wonen nu in de
The post Gustaaf en

Lees meer »

Sofie (48) zoekt vrijwilligers voor plantjesweekend van Kom op tegen Kanker: “We gaan voor 1.500 azalea’s”

Sofie Coudyzer is nu al op zoek naar vrijwilligers voor het plantjesweekend van Kom op tegen Kanker in september. “Omdat het niet gemakkelijk is om voldoende mensen te vinden die in dat weekend zich een halve, hele, twee of drie dagen willen vrijmaken om azalea’s voor het goede doel te verkopen op een of andere locatie in Lendelede”, zegt Sofie,

Lees meer »

Opnieuw projectiel van brug gegooid op E42, gat in autodak van Laetitia en Fabio: “Ze hadden ons kunnen doden”

Na het drama op de E42 dat de Roemeense vrachtwagenchauffeur Gheorghe het leven kostte, werden Laetitia en Fabio, afkomstig uit Verviers en uitbaters van een ijssalon, het slachtoffer van een gelijkaardig incident. Vanop een andere snelwegbrug op diezelfde E42 werd een projectiel gegooid dat vervolgens een gat maakte in het dak van hun wagen. Ze kwamen met de schrik vrij,

Lees meer »

Goud voor Rita en Georges

Rita De Leeuw (72) en Georges De Bels (78) zijn vorige week zaterdag in het gemeentehuis gehuldigd voor hun gouden huwelijksverjaardag. Het koppel trouwde op 12 juni 1974 en kreeg twee kinderen: Dieter (46) en Evelien (41). Ze zijn gezegend met vijf kleinkinderen. Georges werd als rasechte Pittemnaar geboren op Zotte Maandag en werkte bijna
The post Goud voor

Lees meer »