Minstens zeventien doden bij busongeval in Pakistan

Een busongeval in het zuidwesten van Pakistan heeft aan minstens zeventien mensen het leven gekost. Dat zegt de politie. Het gaat vooral om pelgrims die onderweg waren naar een religieuze plek voor het Suikerfeest.

 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Zondag wordt er beslist over de titel. Maar de coaches van Club en Anderlecht mogen allebei niet in de dug-out door een schorsing.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zij twijfelen nog op wie ze gaan stemmen: “Van N-VA naar PVDA is een grote sprong, maar waarom niet?”

Drie op de tien Vlamingen weten nog niet op wie ze gaan stemmen. Dat blijkt uit de Grote Peiling. Onze reporter sprak met zes ‘zwevende kiezers’. Tussen wie twijfelen ze? Op welke partij hebben ze vorige keer gestemd? En vooral: welke standpunten doen hen wankelen? “Als allochtone ondernemer heb ik een andere ervaring. Er komen ook allochtonen in de winkel

Lees meer »

Stefan (53) uit Diksmuide wordt nieuwe financieel directeur in Houthulst: “Ik ben op een leeftijd om een stap hogerop te zetten”

Houthulst heeft een nieuwe ambtenaar die uw belastingscenten int. In een besloten zitting stelde de gemeenteraad van donderdag de 53-jarige Diksmuideling Stefan Lagast aan als nieuwe financieel directeur. Hij volgt de 62-jarige Alain Paesbrugghe op, die binnenkort met pensioen gaat.
The post Stefan (53) uit Diksmuide wordt nieuwe financieel directeur in Houthulst: “Ik ben op een leeftijd om een

Lees meer »