“Hij kan dan gaan bedelen aan stoplicht”: Movistar breekt met analist na ongepaste opmerking over Barça-wonderkind Yamal

Daar sta je dan, als tv-zender. Door een opmerking over wonderkind Lamine Yamal (16) weigerden FC Barcelona én PSG na hun spektakel in de Champions League interviews te geven aan ‘Movistar Plus’, de exclusieve rechtenhouder in Spanje. Terwijl Lewandowski en co. hun zegje deden tegenover de concurrerende media, moest de zender voor enkele miljoenen kijkers door het stof. De zender heeft intussen gebroken met German Burgos, die de ongepaste uitspraken deed. 

Meer krantenkoppen in België

Raadkamer wil Barbara Gandolfi onder voorwaarden vrijlaten

De verdediging van Barbara Gandolfi (48) heeft met succes aan de Brugse raadkamer gevraagd om haar vrij te laten onder voorwaarden. Gandolfi mocht de gevangenis eerder al verlaten, maar staat momenteel nog onder elektronisch toezicht. Het parket kan wel nog beroep aantekenen tegen de beslissing van de raadkamer.
The post Raadkamer wil Barbara Gandolfi onder voorwaarden vrijlaten appeared first

Lees meer »

Fietser wordt tegen de grond geslagen door kwade gans: “Blij dat ik niet in het kanaal ben beland”

Het dagelijkse fietsritje naar het werk nam vorige week een onverwachte wending voor een Britse man. De Engelsman fietst altijd langs een kanaal in Stoke-on-Trent, maar kruiste afgelopen donderdag het pad met een kwade gans die zijn aanwezigheid niet op prijs stelde en hem aanviel waardoor hij op de grond terechtkwam. “Ik ben niet gewond, mijn fiets is wel wat

Lees meer »

Opvallende verkiezingsbelofte: ontslagnemend premier Sunak wil dienstplicht weer invoeren voor Britse jongeren

Als het van de Britse Conservatieven afhangt, wordt in het Verenigd Koninkrijk volgend jaar opnieuw de dienstplicht ingevoerd. 18-jarigen zouden volgens het plan kunnen kiezen tussen een voltijdse militaire dienst of vrijwilligerswerk elders, één weekend per maand of 25 dagen per jaar. Verdere details zouden nog uitgewerkt moeten worden door een speciale commissie, maar het plan zou zo’n 2,5 miljard

Lees meer »