Afschaffing papieren belastingaangifte tot drie jaar uitgesteld

16:24 Vanaf 2025 zouden particulieren en bedrijven enkel nog digitaal met de fiscus mogen communiceren, maar de federale overheidsdienst Financiën haalt die zelf opgelegde deadline niet. Onder meer belastin… 

Meer krantenkoppen in België

Vlaams Belang heeft nu ook een afdeling en bestuur in Moorslede en doet in oktober mee: “Zullen ons best doen om lokaal iets te betekenen”

Het staat vast dat in Moorslede ook het Vlaams Belang zal deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 13 oktober. Dat bevestigt de kersverse voorzitter Koen Bostyn (64) van de plaatselijke afdeling die pas is opgestart.
The post Vlaams Belang heeft nu ook een afdeling en bestuur in Moorslede en doet in oktober mee: “Zullen ons best doen om lokaal

Lees meer »

Steeds meer agressie en racisme tegen personeel recyclageparken, Ecowerf roept bezoekers op tot meer respect

Intercommunale Ecowerf roept op om meer respect te tonen voor het personeel van recyclageparken en vuilnisophalers. Uit cijfers blijkt dat mensen die naar de recyclageparken komen, zich steeds vaker ongepast gedragen. Ze gaan in discussie met de parkwachters, durven te schelden of racistische verwijten te maken, en heel af en toe is er ook fysiek geweld. Het aantal gemelde incidenten

Lees meer »

“We willen deze mooie plek met anderen delen”: Anna en Ad baten midden de velden eetcafé Nomad uit

Verscholen in de velden tussen de Zaubeekstraat en de Waalbeekstraat, baten Anna Verhofstede en Ad Anckaert hun pop-up eetcafé Nomad uit. In de keuken gebruiken ze voornamelijk producten uit hun eigen moestuin of de nabijgelegen bioboerderij. “We wonen op zo’n mooie plek, we wilden dit delen met de mensen”, zegt Anna.
The post “We willen deze mooie plek met

Lees meer »

Richard Williams, vader van Venus en Serena, gedreven door woede en geld: “Hij vond tennis idioot, maar wilde 2 kinderen om er multimiljonair mee te worden”

Het leven van Richard Williams (82), de man die zijn dochters Venus (44) en Serena (42) eigenhandig naar de tennistop katapulteerde, zou als een sprookje kunnen lezen. Maar de werkelijkheid is anders. Zijn levenspad is geplaveid met racisme, wraak, misdaad en geweld. En zelfs op zijn 82ste lijkt aan de ellende nog geen eind te komen.

Lees meer »