LIVEBLOG BRABANTSE PIJL. Vlucht van de dag komt moeilijk op gang door snel wedstrijdbegin

Het peloton ruilt de kasseien in voor het klimwerk, met de Brabantse Pijl als traditionele overgangskoers. Zonder grote sterren als Mathieu van der Poel en Tadej Pogacar, die nog even in de wachtkamer blijven, ruiken de outsiders hun kans. Wie wint in Overijse? Volg het op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Rector UGent spreekt zich uit tegen totale boycot Israëlische samenwerkingen tijdens overleg met ruim 200 pro-Palestijnse actievoerders  

In de binnentuin van het UFO-gebouw van de UGent hebben ruim 200 actievoerders verzameld voor een open gesprek met rector Rik Van de Walle. De rector geeft toe dat het overleg te lang op zich liet wachten. De actievoerders blijven eisen dat de UGent een totale, voorlopige boycot instelt voor Israëlische samenwerkingen. Daar sprak de rector zich tegen uit.

Lees meer »

Oostende voor Anker verwelkomt eerste blikvangers voor zijn vierdaagse

Op twee dagen voor de start van de 22ste editie van Oostende voor Anker worden de aanlegplaatsen klaargemaakt, verrijzen de witte tenten langs de Mercatordokken 1 en 2 en lopen de eerste publiekstrekkers de haven binnen.
The post Oostende voor Anker verwelkomt eerste blikvangers voor zijn vierdaagse appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bankkantoren in Gent beklad met pro-Palestijnse slogans

In Gent zijn afgelopen nacht aan 4 bankkantoren pro-Palestijnse slogans aangebracht met verf. Activisten stellen in een mail aan VRT NWS dat zij achter het vandalisme zitten. Ze noemen de banken medeplichtig aan de oorlog in Gaza en vragen om investeringen in bepaalde Israëlische bedrijven.

Lees meer »

Wivo neemt afscheid van kapitein Julie Heyndrickx

Julie Heyndrickx hangt de schoenen aan de haak. De 27-jarige opposite en kapitein van Wivo Wingene blikt terug op haar volleybalcarrière en legt de focus op een aantal andere sporten.
The post Wivo neemt afscheid van kapitein Julie Heyndrickx appeared first on KW.be.

Lees meer »