IJsbaan De Piste in Kortrijk aan het smelten door kortsluiting in een hoogspanningscabine

De IJsbaan De Piste in Kortrijk zit zonder stroom door een kortsluiting in een hoogspanningscabine. Daardoor is het ijs aan het smelten. Wanneer de hoogspanningscabine hersteld zal zijn, is nog niet duidelijk. 

Meer krantenkoppen in België

In pand van Boudoir Boutique wordt nu chocolade verkocht

Home Sweet Home, de bekende chocoladehandel met eigen productie in Brugge van Christiaan Contant en Barbara Roelens, heeft onlangs een ruime nieuwe winkel in de Wollestraat geopend.
The post In pand van Boudoir Boutique wordt nu chocolade verkocht appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Over 23 dagen weten we of de Nederlandse ‘Hoop, lef en trots’ ook ons deel wordt”

Bijna zes maanden na de Tweede Kamerverkiezingen heeft Nederland zijn uiterst rechtse regering beet. Onder de noemer ‘Hoop, lef en trots’ hebben verkiezingsoverwinnaar Geert Wilders van de radicaal-rechtse PVV, Dilan Yesilgöz van de rechts-liberale VVD, Pieter Omtzigt van Nieuw Sociaal Contract en Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging hun beknopt ‘hoofdlijnenakkoord’ donderdag toegelicht.

Lees meer »

Antwerpse politie verzegelt garage die wagens verhuurt aan drugscriminelen

Een garage in de Montignystraat die wagens verhuurt aan het drugsmilieu is verzegeld door de Antwerpse politie. De politie heeft ook de boekhouding van de garage in beslag genomen. "Er wordt ook gekeken of er sprake is van witwaspraktijken", zegt woordvoerder Kim Bastiaens. In april was er ook al een gelijkaardige controleactie in een garage in Aartselaar.

Lees meer »

CNN toont bewakingsbeelden waarop rapper Sean ‘Diddy’ Combs toenmalige vriendin mishandelt

De Amerikaanse nieuwszender CNN brengt beelden naar buiten waarop te zien is hoe rapper Sean ‘Diddy’ Combs zijn toenmalige vriendin en zangeres Cassandra Ventura mishandelt. De bewakingsbeelden, die zouden dateren van 2016, tonen volgens CNN hoe ‘Diddy’ Ventura meerdere keren slaat, trapt en door de gang sleurt. Eind vorig jaar had Ventura de rapper nog aangeklaagd voor verkrachting en jarenlang

Lees meer »

UGent bouwt voor het eerst zelfrijdende elektrische racewagen en hoopt als 1e Belgische universiteit deel te nemen aan internationale wedstrijd

De Universiteit van Gent heeft voor het eerst een zelfrijdende elektrische racewagen gebouwd. De UGent wil daarmee als eerste Belgische universiteit deelnemen aan internationale wedstrijden. Dat wordt spannend, want ook in Leuven is zo’n wagen gebouwd. De UGent hoopt nog vóór Leuven de nodige keuringen te krijgen om aan een wedstrijd te mogen deelnemen.

Lees meer »

Stad Diksmuide toont ondernemers troeven

Het gemeentebestuur van Diksmuide heeft voor iedereen die met toerisme en economie bezig is een overzicht gepresenteerd van de inspanningen die daarvoor worden gedaan, en de mogelijkheden die daaruit voortvloeien.
The post Stad Diksmuide toont ondernemers troeven appeared first on KW.be.

Lees meer »