Had u het gespot? Pep Guardiola stond langs de zijlijn met superexclusief uurwerk van meer dan miljoen euro

Pep Guardiola was dressed for the occasion. De trainer van Manchester City droeg gisteravond in Madrid een volledig zwart maatpak, maar ‘t is vooral een peperduur accessoire van de Spanjaard dat de aandacht trekt. Guardiola stond namelijk langs de zijlijn met een horloge van het Zwitserse luxemerk Richard Mille dat meer dan een miljoen euro waard is. 

Meer krantenkoppen in België

Na de gratis schoolmaaltijden van Vooruit: wat zijn de breekpunten van de andere zes partijen om in een regering te stappen?

De kiezer moet nog naar de stembus en de regeringen zijn nog lang niet gevormd, maar toch vliegen de breekpunten van politieke partijen al in het rond. Een campagnestunt? Mogelijk, maar het zet nog eens duidelijk in de verf welke thema’s elke partij cruciaal vindt. Wat is voor elke partij essentieel om in een regering te stappen? En hoe haalbaar

Lees meer »

Een op de drie nieuwe jobs is er een bij de overheid

De Vivaldi-regering wist 232.000 nieuwe jobs te creëren. Uit cijfers van de Nationale Bank blijkt nu dat het in één geval op de drie gaat om een functie bij de overheid, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Werkgeversorganisatie Voka stelt zich daar ernstige vragen bij omdat de overheidsuitgaven nu al de pan uit swingen.

Lees meer »

Virginie opent aan station De Siernetel

Zeven jaar na een verkeersongeval waarbij ze omver werd gereden, verwezenlijkt Virginie Courtial (46) haar droom. Met De Siernetel opent ze een zaak die het midden houdt tussen een tearoom en kruidenwinkel. “Mijn ongeval en corona vormden de trigger om mijn leven om te gooien.”
The post Virginie opent aan station De Siernetel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na België en Napels is Dries Mertens nu ook onsterfelijk in Galatasaray: “Hij gedraagt zich niet als al die andere voetballers”

Dries Mertens (37) had kunnen uitbollen in Qatar, Saudi-Arabië of China. All-in-resorts voor de bijna-voetbalgepensioneerde. Hij koos met Galatasaray voor de adrenaline. Kenners van het Turkse voetbal vertellen hoe Mertens er op zijn manier de meest bepalende en populairste speler is geworden. “Hij zal nooit zo’n kreefteter zijn.” Dit weekend kan hij Galatasaray kampioen maken. Met zoontje Ciro (2) weer

Lees meer »

“Ik bewonder jongeren die hun tradities beschermen.” Dader van aanslag in Slovakije betuigde steun aan extreemrechtse en pro-Russische groep

Is de man die woensdag probeerde om de pro-Russische premier van Slovakije te vermoorden een eerder links gezinde pacifist? Of dweept hij juist met extreemrechts en trekt hij zelf partij voor de Russen? Het eerste, zo leek het bij zijn identificatie als een 71-jarige dichter die ooit nog een beweging tegen geweld heeft gesticht. Maar toen kwamen er foto’s en

Lees meer »

IS eist aanslag op Europese toeristen in Afghanistan op

Islamitische Staat (IS) heeft op Telegram de verantwoordelijkheid opgeëist voor de dood van drie Spanjaarden en drie Afghanen in Bamiyan, een toeristische stad in Centraal-Afghanistan. Er vielen ook acht gewonden, onder wie mensen met de Noorse, Australische en Litouwse nationaliteit.

Lees meer »