Een neef van de CEO, een afgewezen West-Vlaming en een bandenmiljardair: dit zijn de nieuwe kandidaten in de biedstrijd om Van Hool

Een Nederlander en een Duitser, een Belg en een Amerikaan, een Van Hool-neef, of nog iemand anders? Er zijn nu plots meerdere kandidaten voor de failliete busbouwer uit Koningshooikt. Wie zijn ze, en wat is hun plan?

 

Meer krantenkoppen in België

Darter Arne Degryse: “Mijn niveau gaat in stijgende lijn”

Arne Degryse van Team Dartshop Vanhee Menen neemt op zaterdag 27 en zondag 28 juli deel aan de Youth Development Tour in Engeland. De grootste Europese dartstalenten nemen het daar tegen elkaar op.
The post Darter Arne Degryse: “Mijn niveau gaat in stijgende lijn” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Elk rouwkamp blijft aan de ribben plakken”: VZW Saying Goodbye – Papillon zoekt financiële steun en therapeuten

Deze zomer trekt een dertigtal kinderen en jongeren op rouwkamp dankzij de vzw Saying Goodbye – Papillon, waar ze groepstherapie combineren met typische kampactiviteiten en -spelletjes. Een nobele organisatie, maar geen sinecure om op poten te zetten. De organisatie zoekt daarom financiële steun én therapeuten.
The post “Elk rouwkamp blijft aan de ribben plakken”: VZW Saying Goodbye – Papillon

Lees meer »

Afdaling Kluisberg wordt fietser fataal

Zaterdagavond om 20.40 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval beneden de Kluisberg. Een fietser reed de Kluisberg naar beneden. De eerste scherpe bocht kon hij wel nemen, bij de tweede haakse bocht ter hoogte van Boskouter reed hij rechtdoor in de omheining. De hulpdiensten kwamen nog ter plekke maar hulp kon niet meer baten. De man was op

Lees meer »

Metejoor zingt ‘Groot’ op podium van ‘Tien om te Zien’ en krijgt muzikale begeleiding van DrumSpirit uit Moorslede

Maandagavond stond ook Metejoor op het podium van ‘Tien om te Zien’ aan de Rotonde in Westende. Deze bekende zanger zong zijn jongste hit ‘Groot. Metejoor alias Joris stond niet alleen op het podium. Hij werd begeleid door acht muzikanten van DrumSpirit uit Moorslede.
The post Metejoor zingt ‘Groot’ op podium van ‘Tien om te Zien’ en krijgt muzikale

Lees meer »

Hugo Siquet maakt gevoelige overstap van Cercle naar Club Brugge

Club Brugge heeft dinsdag zijn zesde zomertransfer aangekondigd. Blauw-zwart versterkte zich met rechtsachter Hugo Siquet. Die kwam het voorbije anderhalf seizoen, op huurbasis van Freiburg, uit voor stadsrivaal Cercle Brugge. Nu volgt een definitieve overstap naar Club Brugge.
The post Hugo Siquet maakt gevoelige overstap van Cercle naar Club Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

? “En neen, Pogacar weet van geen ophouden”

Het doek valt over de Alpen. Tadej Pogacar heeft de puntjes op de ‘i’ gezet en zal morgen in Nice zijn derde eindzege in de Tour op zak steken. Jonas Vingegaard en Remco Evenepoel verdelen de overige twee podiumplaatsen nadat ze elkaar nog het vuur aan de schenen legden. “De gooi naar plek twee van Remco getuigde wel van lef”,

Lees meer »