Benoît Cosnefroy stooft Belgische favorieten een peer in Brabantse Pijl

 

Benoît Cosnefroy heeft de Brabantse Pijl gewonnen. De 28-jarige Fransman van Decathlon-AG2R haalde het na een boeiende finale in een sprint met een elitegroepje voor onze landgenoten Dylan Teuns en Tim Wellens.

 

Meer krantenkoppen in België

Brandweer, civiele bescherming en gemeente proberen Voerenaren zo snel mogelijk te helpen: “Geen nieuwe oproepen meer”

Bij de hulpverleningszone Oost-Limburg staat nog zo’n 30-tal noodoproepen vanuit Voeren open na de wateroverlast in de nacht van vrijdag op zaterdag. In de late avond werden vanuit alle posten van de zone mensen richting Voeren gestuurd om de watersnood aan te pakken. Maar een ding staat nu al vast: de schade is groot omdat het water hoger stond dan

Lees meer »

KIJK. Relatie nooit officieel bevestigd, maar Bradley Cooper deelt innige kus met Gigi Hadid op concert van Taylor Swift

Model Gigi Hadid (29) ging in Parijs naar het optreden kijken van haar goede vriendin Taylor Swift. Voor de gelegenheid nam ze acteur Bradley Cooper (49) mee. De twee genoten duidelijk van concert en van elkaars gezelschap. Bradley en Gigi werden voor het eerst samen gespot in oktober 2023, maar hebben hun relatie tot nu toe nog niet officieel bevestigd.

Lees meer »

Rik Decramer wint vinkenzetting van De Staalbekken

In lokaal Spoorlijn 64 van de Koninklijke Vinkenmaatschappij De Staalbekken werd de traditionele vinkenzetting georganiseerd naar aanleiding van de Dag van de Arbeid.
The post Rik Decramer wint vinkenzetting van De Staalbekken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jan Dhaene stelt schilderwerken tentoon in Buda Gallery

Nog tot en met zondag 26 mei kan je de expositie ‘De Haan Kraait Overal’ van Jan Dhaene (65) bezichtigen in de Buda Gallery in de Budastraat 52. “Het thema is geïnspireerd op mijn achternaam en het universele van de haan. Als wereldreiziger kom ik ze overal tegen, tot het kleinste dorp.”
The post Jan Dhaene stelt schilderwerken tentoon

Lees meer »

Overheid in Peru beschouwt transgender personen voortaan als “geestesziek”

In Peru is een presidentieel decreet ondertekend waarin transgender personen als ‘geestesziek’ worden beschouwd. Met het decreet wil de overheid deze mensen de juiste medische hulp garanderen. Transgender personen in het Latijns-Amerikaanse land hebben immers geen toegang tot de gezondheidszorg, omdat ze problemen hebben met hun identiteitsdocumenten. Tegenstanders vrezen dat het decreet de tijd terugdraait.

Lees meer »

Rik Verheye en vriendin Manon hebben kinderwens: “Ik denk dat het vaderschap mij veel rust zou geven”

“Wij vormen een sterk koppel. Ik heb het volste vertrouwen in ons”, vertelt ‘Nonkels’-acteur Rik Verheye (37) openhartig in ‘Story’, over zijn relatie met stewardess Manon. En Manon kan blijkbaar zijn personage Willy Persyn moeiteloos imiteren. Dat Rik bijzonder populair is, is soms wel een uitdaging. “Mijn vriendin heeft me nooit voor mij alleen, ik ben collectief bezit.”

Lees meer »

Israël kreeg van Belgische publiek 12 punten: hoe N-VA en Vlaams Belang de stemming een flinke duw gaven

“And twelve points go to… Israël!” Net als in dertien andere landen gaf het Belgische publiek tijdens het Songfestival het maximum van de punten aan Eden Golan, hoewel de deelname van de Israëlische erg gecontesteerd was. Professor Europese politiek Hendrik Vos legt uit hoe N-VA en Vlaams Belang daar voor iets tussen zitten. “Dit resultaat doet uitschijnen dat Israël een

Lees meer »