Amerikaanse villa van Zweedse prinses Madeleine verkocht voor 6,5 miljoen euro

De Amerikaanse villa van de Zweedse prinses Madeleine (41) en haar man Chris O’Neill (49) is eindelijk verkocht. Dat schrijft de Zweedse krant ‘Aftonbladet’. Volgens de krant is er voor de woning in Florida zo’n 6,5 miljoen euro neergelegd. 

Meer krantenkoppen in België

Banken weigeren over de brug te komen na online fraude, zelfs niet als ombudsdienst zich ermee bemoeit: “Wees altijd achterdochtig”

Wie als slachtoffer van online fraude geen gehoor krijgt bij z’n bank, kan de hulp inroepen van Ombudsfin, de ombudsdienst voor financiële diensten. Maar zelfs als die vindt dat een slachtoffer compensatie verdient, betaalt de bank dat maar in één op de drie gevallen uit. Wat is de reden voor die terughoudendheid? En welke steken laten de banken zélf vallen

Lees meer »

Regenboogwandeling door Antwerpen lokt applaus maar ook boegeroep uit: “Dit is ook anno 2024 broodnodig”

In Antwerpen hebben mensen van de LGBTQ+-gemeenschap op de vooravond van de Internationale Dag tegen Holebi- en Transfobie een optocht gehouden met een enorme regenboogvlag. Tijdens de wandeling was bij omstaanders applaus te horen maar ook boegeroep. "Ik vind het beangstigend dat mensen zich zo hard negatief uiten dat ze niet akkoord gaan met iets dat gewoon maar liefde is",

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar Jaimie uit ‘Nonkels’: “Je zorgt voor een opwindende gloed in de huiskamer”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze keer richt hij zich tot Jaimie Van Kerschaver, die de rol van tuincentermedewerker Gianni vertolkt in ‘Nonkels’. Jaimie mag altijd antwoorden: [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar Jaimie uit ‘Nonkels’: “Je zorgt voor een opwindende gloed in de huiskamer” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Sisters

06:00 Tenzij Frederik Delaplace weer ingrijpt in de programmatie staan we voor de eerste VRT-verkiezingsshow zonder Martine Tanghe. Tientallen moet ze er gepresenteerd hebben, veel lezers hebben nooit ander…

Lees meer »

Nieuwe McDonald’s in Ingelmunster opent donderdag de deuren: “Succesverhaal van maken”

Donderdag 16 mei gaan de deuren open van het nieuwe restaurant McDonald’s op de hoek van de Oostrozebekestraat en de Ringbaan in Ingelmunster. Franchisenemer Kenny Schelstraete en zijn team vieren deze opening op zondagnamiddag 19 mei met kindergrime.
The post Nieuwe McDonald’s in Ingelmunster opent donderdag de deuren: “Succesverhaal van maken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Neergeschoten Slowaakse premier Fico na tweede operatie gestabiliseerd

De toestand van de bij een aanslag levensgevaarlijk gewond geraakte Slovaakse premier Robert Fico is gestabiliseerd, maar blijft ernstig. Dat maakte minister van Gezondheid Zuzana Dolinkova zaterdag bekend aan het ziekenhuis in Banska Bystrica waar Fico opgenomen werd. Een tweede operatie, vrijdag, geeft reden tot optimisme, voegde vicepremier en minister van Defensie Robert Kalinak toe.

Lees meer »

Gruwelijk ongeval met slijpschijf op Oostendse werf brengt zwartwerk aan het licht: celstraf met uitstel en fikse boete

Twee Roemenen uit Brussel hebben voor de Brugse rechtbank zes maanden celstraf met uitstel gekregen voor zwartwerk en inbreuken op de welzijnswet. Ze kregen ook nog een geldboete van 16.000 euro, de helft met uitstel. Het gesjoemel kwam aan het licht na een gruwelijk ongeval op een Oostendse werf.
The post Gruwelijk ongeval met slijpschijf op Oostendse werf brengt

Lees meer »