Stoppen slaan even door: Ronaldo pakt rood na dubbele charge uit frustratie, balde hij ook even z’n vuist richting de ref?

De hoofdrol was wéér voor hem, maar dit keer wel in negatieve zin. Cristiano Ronaldo (39) heeft gisteren een rode kaart gepakt bij Al-Nassr. De stoppen sloegen even door bij de Portugese superster op het moment dat z’n ploeg 2-0 in het krijt stond tegen Al-Hilal in het slot van de halve finale van de Saudi Super Cup. 

Meer krantenkoppen in België

Jelle De Beule en Sylvia onthullen geheim van hun huwelijk: “Hij maakte indruk op mij, ook al was hij nog maar 16 en ik al 21”

“We horen genoeg verhalen van mensen die dachten dat het gras groener was aan de overkant, maar na een jaar begint de ellende”. Het is een unicum in showbizzland, maar na bijna 25 jaar zijn acteur Jelle De Beule (43) en schrijfster Sylvia Van Driessche (48) nog steeds onafscheidelijk. Het koppel blikt in ‘Story’ terug op hun eerste ontmoeting, verklapt

Lees meer »

Vanavond huldiging van de Club-spelers op de markt van Brugge

Voor de negentiende keer is Club Brugge landskampioen geworden. Vandaag, maandag 27 mei, organiseren de stad Brugge en Club Brugge samen een kampioenenviering op de Markt van Brugge. De spelers en de staf van Club Brugge worden gehuldigd op een podium op de Markt. Aan deze ontvangst wordt een groot feest gekoppeld.
The post Vanavond huldiging van de Club-spelers

Lees meer »

Eerste halalsupermarkt van Tielt opent de deuren

De Kortrijkstraat in Tielt heeft er een nieuwe zaak bij. Het gaat om de eerste halalsupermarkt van de stad. Zaakvoerder Niamatullah Barakzai (34) biedt er onder meer heel wat soorten olijven, noten, dadels, gedroogde vruchten en oosterse kruiden. Er is ook een breed scala platbrood te verkrijgen en vanaf volgende week zou er ook vlees in de koeltoog moeten liggen.<br

Lees meer »

Kerstman al gespot op de Markt in Brugge

Op zaterdag 25 mei 2024 kwam de kerstman naar de zaterdagmarkt op ‘t Zand in Brugge. Veel te vroeg voor kerstmis? Jazeker, maar de blaaskankervereniging wil op die manier de boodschap meegeven dat je voor de diagnose van blaaskanker er best wèl vroeg bij bent.
The post Kerstman al gespot op de Markt in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Een pittige West-Vlaamse tante”: Charline Catrysse uit Nieuwpoort speelt hoofdverpleegster in spektakelmusical 14-18

“De laatste jaren is mijn West-Vlaams dialect zelfs een beetje ‘mijn merk’ geworden. Ook nu weer speel ik in het West-Vlaams”, lacht ze. Charline Catrysse, kind van de kust, is te zien in het ensemble én als de hoofdverpleegster in de spektakel-musical 14-18, in het Pop-Up Theater in Puurs. De musical gaat dit weekend in première. “Het Pop-Up Theater is

Lees meer »

Commissie voor Taaltoezicht noemt klachten over Engels taalgebruik bij Musea Brugge ongegrond

De Vaste Commissie voor Taaltoezicht (VCT) twee klachten onderzocht die waren ingediend tegen Musea Brugge. De klachten betroffen het gebruik van Engelse campagnetitels en de benamingen van diverse tentoonstellingen, conferenties en slogans die uitsluitend in het Engels waren gesteld. Beide klachten werden door de VCT ontvankelijk, maar ongegrond bevonden.
The post Commissie voor Taaltoezicht noemt klachten over Engels taalgebruik

Lees meer »