Stijn Desmet wordt de nieuwe T1 van KSV Oostkamp: “Maar eerst nog de titel met Jong Male”

Stijn Desmet is met Jong Male VV in volle titelstrijd gewikkeld in tweede provinciale A. Volgend kampioenschap stapt hij over naar de nationale reeksen. Hij wordt hoofdcoach van KSV Oostkamp A en neemt zijn vaste assistent Kenneth Dhondt mee.

De hoog gediplomeerde coach kwam in de coronaperiode naar Jong Male. Hij promoveerde twee keer en staat nu op het punt de poort naar eerste provinciale te openen. Drie weken geleden werd Stijn Desmet gecontacteerd door Oostkamp: “Dergelijke uitdaging kon ik niet weigeren. Voor mij is het een hele eer dat zo’n vereniging aan mij dacht. Ik zag er tegenop om mijn vertrek mee te delen aan mijn huidige ploeg, maar iedereen gunt me die overstap. Ik beschik over voldoende ervaring om het waar te maken in de tweede afdeling. KSV Oostkamp zal met Kenneth Dhondt en mezelf twee op en top gemotiveerde trainers mogen verwelkomen. Mijn huidige assistent ken ik door en door, we zijn vrienden geworden. Onze samenwerking op sportief vlak loopt gesmeerd.”

Opvolger van Nigel Smith

In Oostkamp draagt Nigel Smith de sportieve verantwoordelijkheid tot het einde van het seizoen. Daarna trekt hij naar Harelbeke, waar hij Kurt Delaere zal vergezellen en waarmee hij anderhalf kampioenschap in Oostkamp werkte. Laatstgenoemde vertrok uit de Valkaart na nieuwjaar. Het nieuws omtrent de nieuwe coach voor volgend seizoen werd deze avond (dinsdagavond, red.) in Oostkamp aan de spelersgroep meegedeeld.

Titel met Jong Male VV

Stijn Desmet wil echter in Male afscheid nemen met een titel. “We staan op kop met één punt voorsprong op WS Houthulst. Eén van ons beiden zal de oppergaai veroveren. Er zijn nog drie duels, zeg maar finales, te betwisten. Mijn aandacht zal niet verslappen. Zo professioneel ben ik wel. Vanaf volgend kampioenschap wacht mij een nieuwe uitdaging. Laat maar komen.” (JPV)

The post Stijn Desmet wordt de nieuwe T1 van KSV Oostkamp: “Maar eerst nog de titel met Jong Male” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

De Croo heeft “emotioneel gesprek” gehad met radiopresentator die opriep om hem “neer te knallen”: “Hij beseft dat hij te ver is gegaan”

De presentator van de lokale radiozender Waregem1 “heeft een rode lijn overschreden” door luisteraars op te roepen om Alexander De Croo “neer te knallen”. Dat heeft de premier gezegd aan onze collega’s van het radionieuws in zijn eerste reactie op het incident. “Ik heb hem gisteren op eigen initiatief gebeld. Hij beseft dat hij te ver is gegaan”, aldus De

Lees meer »

Bestuurder kan maar net vermijden dat zelfrijdende Tesla tegen trein op overweg botst: “En het is niet de eerste keer”

Craig Doty II reed begin mei met zijn Tesla in zelfrijd-modus nabij een spoorweg in Ohio, maar moest plots ingrijpen om een zwaar ongeval te vermijden. Het voertuig had volgens de Amerikaan niet gezien dat de overweg gesloten was voor een passerende trein. “En dat is niet de eerste keer”, klinkt het op het forum van Tesla Motor Club waar

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Poetin: “Op dit moment geen plannen om Charkiv te veroveren”

De Russische president Vladimir Poetin laat weten dat Moskou “op dit moment” niet van plan is om de grote stad Charkiv te veroveren, maar hij voegde er aan toe dat zijn troepen “elke dag” vooruitgang boekten in de regio, “zoals gepland”. En Oekraïne heeft afgelopen nacht een van de grootste nachtelijke droneaanvallen op Rusland uitgevoerd. Daarbij viseerde het Oekraïense leger

Lees meer »

Kuringersteenweg in Hasselt krijgt slimme en intelligente verkeerslichten die op termijn gps- en gsm-signalen gebruiken

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) bouwt 5 opeenvolgende verkeerslichten op de Kuringersteenweg om naar slimme en vervolgens intelligente installaties. Die moeten zorgen voor een betere doorstroming, minder frustratie achter het stuur en meer veiligheid. Slimme installaties gebruiken sensoren in het wegdek. Intelligente verkeerslichten gebruiken gps- en gsm-signalen en kunnen online communiceren.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Oekraïens leger boekt “tastbare resultaten” rond Charkiv – Rusland oefent met gebruik tactische kernwapens

Het Belgische voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie wil nog voor eind juni de toetredingsgesprekken met Oekraïne en Moldavië starten. Dat heeft buitenlandminister Hadja Lahbib (MR) dinsdag bevestigd. Hongarije, dat in juli het voorzitterschap overneemt, blijft in die onderhandelingen namelijk de belangrijkste hinderpaal. De Duitse buitenlandminister heeft vandaag bij aankomst in Kiev opgeroepen tot meer luchtverdediging voor Oekraïne.

Lees meer »

De fietsvergoeding: zo levert jouw rit naar het werk geld op

Vorig jaar heeft 1 op de 8 werknemers een fietsvergoeding gekregen van zijn werkgever. Dat blijkt uit cijfers van HR-bedrijf SD Worx. Sinds 1 mei 2023 zijn bedrijven verplicht om hun personeel een kilometervergoeding te geven wanneer ze met de fiets van of naar het werk rijden. Hoe kan jouw fietstocht naar je werkplek geld opleveren?

Lees meer »