Noordzeelanden werken samen tegen Russische spionage – Hevig onweer richt schade aan in Zwevegem

Met dit overzicht bent u snel mee met de belangrijkste gebeurtenissen van vandaag.

 

Meer krantenkoppen in België

Reisbijstandsverzekeraars tijdens de zomer vol aan bak

Tijdens de zomervakantie van 2023 hebben de Belgische reisbijstandsverzekeraars zowat 19.000 interventies voor voertuigen en zowat 10.500 medische tussenkomsten in het buitenland gedaan. Dat blijkt donderdag uit een enquête van koepel Assuralia bij alle reisbijstandsverzekeraars in de aanloop naar de zomervakantie.

Lees meer »

Neos reist naar Cap Griz Nez en Champagnestreek

Bij Neos hebben ze een boontje voor Frankrijk. De reislustige leden zijn net terug van hun reis naar Cap Griz Nez. Daar verkenden ze de steile kliffen en genoten ze van de Franse gastronomie. Aan de Franse kust lieten ze de Ardooise Neos vlag wapperen. Wie van de zuiderburen houdt, moet bij Neos zijn, want
The post Neos reist

Lees meer »

Straffe prestatie: Basile loopt – verkleed als wortel – op kop van loopwedstrijd 20 km door Brussel

De 20-jarige Basile Claus, een loper van atletiekclub USBW uit Braine-l’Alleud, liet afgelopen zondag tijdens de 20 kilometer door Brussel zijn normale sportoutfit thuis. Hij trok wel een kostuum aan in de vorm van een wortel. Straf: de rennende wortel was een tijdlang de koploper van de loopwedstrijd. Hij liep maar liefst aan een tempo van 25 km/u gedurende 1

Lees meer »

Spektakel in ‘Britain’s Got Talent’: zoon van Simon Cowell bestormt jurytafel en deelt Golden Buzzer uit

De laatste auditieronde van ‘Britain’s Got Talent’ bracht een verrassing met zich mee. Hoewel alle Golden Buzzers van dit seizoen al opgebruikt waren, werd de iconische knop toch nog één keer ingedrukt. Tot ieders verbazing gebeurde dat niet door één van de juryleden zelf, maar door Simon Cowells zoon Eric (10) en Amanda Holdens dochter Hollie (12).

Lees meer »

Bolderkar stond klaar om kindjes weg te smokkelen: uitbaatster van kinderdagverblijf krijgt zes maanden cel

M. J., de voormalige uitbaatster van kinderopvang De Tijgertjes in Tielt-Winge, werd veroordeeld tot een celstraf van zes maanden en een boete van 2.000 euro. In haar crèche ving zij te veel kinderen op voor het aantal verzorgers die er waren. Ook zou er ooit een jongetje zijn thuisgekomen met een dubbele beenbreuk. Verder opvallend is dat ook Opgroeien Regie,

Lees meer »