Drugsverslaafde bekent moord op restaurantuitbaatster: “Cathy was vermoedelijk willekeurig slachtoffer”

Het lijkt erop dat Cathy Dubois (47), de restaurantuitbaatster uit Doornik, een willekeurig slachtoffer is geworden van de drugsverslaafde Sébastien P. De politie pakte de dertiger, die inmiddels bekend zou hebben, op voor moord.

 

Meer krantenkoppen in België

Actrice Cathérine Kools woont nu aan de kust: “Veel mensen dragen ‘Wittekerke’ hier nog altijd in hun hart”

Verrassing van jewelste voor de ‘Familie’-fans, want maandagavond wandelde Leen Van den Bossche plots het beeld in. Na zes jaar keert het personage terug uit Afrika, en dus hervat Cathérine Kools (42) haar rol. “Zowel Leen als ik hebben de voorbije jaren dingen gedaan waarvan we voelden dat ze moesten gebeuren”, vertelt de actrice over haar comeback en hoe haar

Lees meer »

Een gestolen plek in de finale

Manchester City wint zondag de FA Cup Final tegen Manchester United, dat is volgens Filip Joos evident. Gelukkig moeten Kevin De Bruyne en Jérémy Doku niet spelen tegen Coventry City.

Lees meer »

LIVEBLOG ROLAND GARROS. “Dit voelt onwerkelijk”: Zizou Bergs voor eerste keer geplaatst voor hoofdtabel Roland Garros, Chileen wacht in eerste ronde

Zondag 26 mei begint de tweede Grand Slam van het jaar met Roland Garros. Vrijdag plaatste Zizou Bergs zich als laatste Belg voor de hoofdtabel van Roland Garros. Dit maakt dat er vijf Belgen starten aan de Parijse Grand Slam. Wie geraakt het verst, waar eindigt Nadal en wie kroont zich tot gravelkoning? Volg de belangrijkste ontwikkelingen hier op de

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Rusland houdt vijfde hoge defensiefunctionaris in maand tijd aan

De Russische president Vladimir Poetin heeft donderdag een decreet ondertekend dat de inbeslagname toestaat van bezittingen van de Verenigde Staten of aan mensen die daarmee “geassocieerd” zijn. Het is een reactie op de sancties die het Westen heeft uitgevaardigd. Ondertussen werd de Russische luitenant-generaal Vadim Sjamarin gearresteerd omdat hij steekpenningen aangenomen zou hebben. Het is al de vierde topmilitair in

Lees meer »

‘Tinder voor bouwers’ komt naar Vlaanderen: “Geen cowboys, enkel betrouwbare vaklui”

Trustup, de Waalse ‘Tinder voor (ver)bouwers’, komt naar Vlaanderen. Het opzet van het platform: een match vinden tussen de bouwheer en een betrouwbare aannemer, één die wél komt opdagen en zijn afspraken nakomt. Hoe werkt het gratis systeem om een dakwerker, schilder of ander vakman te vinden? Zitten er op deze ‘datingsite’ echt geen rotte appels? En hoe achterhaal je

Lees meer »

Vier arrestaties voor zonnepanelendiefstal met waarde van bijna 1,2 miljoen

De Federale Gerechtelijke Politie (FGP) van Limburg heeft in een onderzoek naar mogelijke ladingdiefstallen met zonnepanelen de voorbije weken vier arrestaties verricht. De diefstallen vonden plaats in Nederland, onder meer in Schiphol en Oosterhout. De waarde van de totale buit zou minimaal 1.174.000 euro bedragen. Dat maakte het parket van Limburg bekend.

Lees meer »

Kriekebewoners Veerle Depuydt en Reinald Bruneel op lijst De Brug/N-VA/Open VLD

De onafhankelijken van De Brug presenteren met Veerle Depuydt (38) en Reinald Bruneel (41) twee politieke nieuwkomers in Ingelmunster, die een bijzondere voorliefde hebben voor de open ruimte en de landbouw. “Als brede volkspartij vertegenwoordigen we alle segmenten van onze samenleving. Veerle en Reinald zijn heel verruimend voor de groep”, zegt fiere voorzitter Fien Debeuf.
The post Kriekebewoners Veerle

Lees meer »