Burgess zelf ook aanwezig op zitting over schorsing, Union-CEO Bormans: “Blij dat wij nu ons verhaal kunnen doen”

Christian Burgess en Philippe Bormans zijn beiden aanwezig op de zitting in Tubeke, waar wordt geoordeeld over de schorsing van de verdediger van Union. Bondsprocureur Ebe Verhaegen ging in beroep en was niet gediend met een telefoontje van de CEO van Union nadien, die hem naar verluidt de les had gespeld. Bormans: “Hier is de plaats om ons verhaal te vertellen, niet in de pers zoals de bondsprocureur misschien wel gedaan heeft.” 

Meer krantenkoppen in België

Bestuurder raakt lichtgewond bij ongeval in Waregem

Bij een verkeersongeval op de N43 ter hoogte van Beveren-Leie is donderdagavond een bestuurder lichtgewond geraakt. Hij botste op een andere auto die vanuit een privéparking de weg kwam opgedraaid.
The post Bestuurder raakt lichtgewond bij ongeval in Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rouwregister voor Brugse ereburgemeester Patrick Moenaert geopend

Vrijdagmorgen werd in het stadhuis van Brugge een rouwregister geopend voor de overleden ereburgemeester Patrick Moenaert (75). “De voormalige burgemeester zal nog lang blijven leven in de herinnering van de Bruggelingen”, zei burgemeester Dirk De fauw, die een uitgebreide boodschap neerschreef in het register.
The post Rouwregister voor Brugse ereburgemeester Patrick Moenaert geopend appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Slovaakse premier Robert Fico (59) buiten levensgevaar na moordaanslag, dader zegt dat hij “niet eens is met regeringsbeleid”

Robert Fico (59), de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. Volgens de Slovaakse media is de premier inmiddels geopereerd en niet langer in levensgevaar. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. De dader

Lees meer »

In pand van Boudoir Boutique wordt nu chocolade verkocht

Home Sweet Home, de bekende chocoladehandel met eigen productie in Brugge van Christiaan Contant en Barbara Roelens, heeft onlangs een ruime nieuwe winkel in de Wollestraat geopend.
The post In pand van Boudoir Boutique wordt nu chocolade verkocht appeared first on KW.be.

Lees meer »