Bekende Britse chef-kok doet bizarre verdwijntruc, jaar later vindt vrouw hem terug via Facebook

Hij was een rijzende ster in de culinaire wereld, maar de bekende Britse chef-kok Charles Withers lijkt nu net zo hard weer van zijn voetstuk te zijn gevallen. Nadat hij een jaar lang van de aardbodem leek te zijn verdwenen om een ander leven op te bouwen, vond zijn eigen vrouw hem na een oproep op Facebook weer terug. Dat melden Amerikaanse en Engelse media.

 

Meer krantenkoppen in België

Duo dat horloge probeerde te stelen van burgemeester Francesco Vanderjeugd mag na acht maanden cel verlaten: “Ze leken te dansen, maar dat was enkel afleiding”

Twee mannen hebben voor de Brugse rechtbank achttien maanden celstraf met uitstel gekregen nadat ze in een Oostends café het horloge probeerden te stelen van Francesco Vanderjeugd (Open VLD), de burgemeester van Staden. Mohammed A. en Yassin B. mogen na acht maanden voorhechtenis de cel verlaten. Het duo ging volgens Vanderjeugd heel sluw te werk. “Ze leken wel te dansen”,

Lees meer »

Europese Commissie labelt Booking.com als digitale ‘poortwachter’ en legt het bedrijf strengere regels op

De Europese Commissie heeft Booking als ‘poortwachter’ gelabeld onder de Digitale Marktenwet. Het bedrijf biedt met reiswebsite Booking.com volgens de Commissie een ‘kerndienst’ aan en moet zich bijgevolg – net als onder meer Microsoft, Apple en Meta – houden aan strengere Europese concurrentieregels. De EU vindt dat ook X in het clubje poortwachters thuishoort, maar het bedrijf tekende beroep aan

Lees meer »

Doorsnee Belgisch huishouden heeft vermogen van 249.301 euro

Het vermogen van een doorsnee Belgisch huishouden ligt op 249.301 euro. Dat is aanzienlijk hoger dan de Europese mediaan van 123.500 euro, zo blijkt uit het eerste vermogensrapport van Keytrade Bank en de Universiteit Gent. Het gaat om het nettovermogen, dus het totaal aan bezittingen verminderd met de schulden. De Belgische gezinnen hebben sinds 2021 wel op koopkracht moeten inboeten.

Lees meer »

INTERVIEW. Roland Duchâtelet over de crisis bij Standard: “Een vermogende buitenlandse investeerder zal de club overnemen. Nu of later”

Had tijdreizen bestaan, de Standard-supporter had zich graag terug naar het tijdperk Roland Duchâtelet (77) laten teleporteren. Toen stonden de Rouches nog bovenaan de voedselketen van het Belgisch voetbal, nu lonkt de afgrond. Een gesprek met de voormalige eigenaar van de Luikse club. “Ik heb het op vele vlakken zwaar onderschat en zou er niet meer aan beginnen.”

Lees meer »

“Europees spelen was voor Cercle een feest”: Groen-zwart op zucht van vierde Europese campagne

Door de winst in Antwerp is Cercle zeker van minstens de vijfde plaats en dus een barragematch tegen KAA Gent voor een Europees ticket. Groen-zwart kan zelfs nog vierde worden wat goed is voor een rechtstreekse kwalificatie over de landsgrenzen heen. In het verleden speelde Cercle drie keer Europees. Wim Kooiman, Dominique Vanmaele en Lukas Van Eenoo maakten het mee.<br

Lees meer »

Frauke uit ‘Een echte job’ verliest op 20-jarige leeftijd strijd tegen kanker: “Ze gaf op het einde nog een feest voor haar dierbaren”

Frauke uit het programma ‘Een echte job’ is op 9 mei overleden. Nathalie Meskens (42) bezorgde haar in het UZ Leuven nog een bijzondere twintigste verjaardag, maar na een strijd van anderhalf jaar is ze zachtjes heengegaan. “Frauke was bang om te sterven, maar ze werd hierin goed begeleid”, vertelt mama Marleen. Vandaag werd er een herdenkingsplechtigheid gehouden.

Lees meer »

Slechts 850 Club Brugge-supporters welkom in Lotto Park voor duel met RSC Anderlecht

Er zullen zondag geen 1.000, maar slechts 850 supporters van Club Brugge toegelaten worden in het stadion van RSC Anderlecht. Het duel, dat mogelijk beslissend kan zijn voor de titel in de Jupiler Pro League, wordt beschouwd als een wedstrijd met “zeer hoog risico”, zo meldt de Brusselse politiezone Zuid donderdag.
The post Slechts 850 Club Brugge-supporters welkom in

Lees meer »