Verslaafde Victor herviel na ‘Blind gesprongen’: “Ze wísten dat ik verslaafd was, en toch belden die gokfirma’s mij”

“Ik draaide iedereen een rad voor ogen, maar ik ging kapot aan dat dubbelleven.” Aan het woord is ‘Blind Gesprongen’-kandidaat Victor Peckstadt (29), die op vier jaar tijd 100.000 euro vergokte en in een zware depressie belandde. Hij herpakte zich, maar dat gebeurt met vallen en opstaan. Na het programma herviel hij immers en ook zijn relatie liep op de klippen. “Elke dag dat ik niet speel, is een overwinning. Maar als het dan toch misgaat, is de teleurstelling des te groter.” 

Meer krantenkoppen in België

Zilverbergkoor werft tenoren en bassen aan: “Om kwaliteit hoog te houden”

Zoals zoveel koren heeft ook het Zilverbergkoor te maken met een tekort aan zangers. “We zijn vooral op zoek naar tenoren en bassen om onze groep te versterken”, zegt voorzitter Ludo Bagein. “Dat is nodig om de kwaliteit van onze optredens hoog te kunnen houden.”
The post Zilverbergkoor werft tenoren en bassen aan: “Om kwaliteit hoog te houden” appeared

Lees meer »

Kwijlend kijkt Tom Van Grieken naar Den Haag

De reactie van Tom Van Grieken op het voorlopig regeerakkoord in Nederland liegt er niet om: “Na een klinkende overwinning van Geert Wilders konden andere partijen er niet meer omheen.” En nog: “Indien de Vlaming het Vlaams Belang de grootste partij maakt, zal het hier anders uitdraaien.” Volgens de peilingen zal de Vlaming het Vlaams Belang effectief de grootste partij

Lees meer »

Bedreigingen en vernederingen van lhbtiq+-jongeren fors toegenomen

Twee op de drie lhbtiq+-personen in België (67 procent) zeggen dat ze tijdens hun tijd op school vernederd, bedreigd of belachelijk gemaakt zijn omwille van hun gender of seksuele oriëntatie. Dat blijkt dinsdag uit een nieuw rapport van het Bureau van de Europese Unie voor de grondrechten (FRA), dat in 2023 meer dan 100.000 personen uit heel Europa heeft bevraagd.

Lees meer »

MULTILIVE PREMIER LEAGUE. Na amper anderhalve minuut: Foden schiet City virtueel richting titel met fenomenale knal

Wordt het Manchester City, of toch nog Arsenal? De Citizens zijn bij winst tegen West Ham altijd zeker van een vierde opeenvolgende landstitel. Arsenal staat voor de slotspeeldag op twee punten en moet dus rekenen op puntenverlies van De Bruyne en Doku en zelf winnen van Everton. Krijgen we een thriller in Engeland? Volg beide wedstrijden op de voet in

Lees meer »

Weduwe van vermoorde truckchauffeur doorbreekt stilte: “Terwijl die vijf jongens wegliepen, stierf Gheorghe in mijn armen”

“Arme jongens, arme ouders.” Maria Godja, de vrouw die naast haar verloofde Gheorghe Tibil (50) zat op het moment dat die geraakt werd door een rioolrooster, kan maar niet vatten wat voor onheil hen op een Belgische autosnelweg is overgekomen. Het geplande trouwfeest deze zomer komt er niet, wel een begrafenis komend weekend in thuisland Roemenië.

Lees meer »

Scheuren in Israëlische oorlogskabinet: Benny Gantz dreigt met opstappen als premier Netanyahu niet met plan komt voor naoorlogs Gaza

Oppositieleider Benny Gantz, die deel uitmaakt van het Israëlische oorlogskabinet, dreigt ermee uit de noodregering te stappen als de Israëlische premier Benjamin Netanyahu niet met een concreet plan komt voor naoorlogs Gaza. Gantz geeft Netanyahu tot 8 juni. "Als jullie de natie naar de afgrond leiden, zullen wij ons terugtrekken uit de regering en een regering vormen die een echte

Lees meer »