LIVEBLOG REAL MADRID-MAN CITY (di, 21u). Guardiola mist twee verdedigers, De Bruyne en Doku op weg naar Madrid

Real Madrid-Manchester City is dé topmatch van de kwartfinales in de Champions League. Wat kunnen Rode Duivels Jérémy Doku en Kevin De Bruyne in Bernabéu? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Stad Oostende reageert teleurgesteld op nakend faillissement KV Oostende: “Pijnlijk voor de stad”

Donderdag is het doek definitief gevallen voor tweedeklasser KV Oostende. Omdat er geen overnemer werd gevonden, kan er geen licentiedossier samengesteld worden en degradeert de kustploeg onvermijdelijk naar het amateurvoetbal. Daardoor kunnen de schulden niet meer afgelost worden en zal op 3 juni het faillissement aangevraagd worden.
The post Stad Oostende reageert teleurgesteld op nakend faillissement KV Oostende: “Pijnlijk

Lees meer »

“Ik heb geen conditie, maar wel karakter”: Jamie-Lee Six verdedigt onze West-Vlaamse eer in ‘De Strijd om Goud’

In de gloednieuwe reeks ‘De Strijd om Goud’, vanaf vrijdag 24 mei elke vrijdag op VTM GO, vecht actrice Jamie-Lee Six voor de West-Vlaamse eer in een sportieve wedstrijd tussen de vijf Vlaamse provincies. Ze neemt het op tegen zangeres Pauline Slangen, acteur Malik Mohamed en content creators Jonatan Medart en Gerben Tuerlinckx in vijf verschillende sportdisciplines.
The post

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Kiev lanceert een van grootste nachtelijke droneaanvallen – Moskou haalt “meer dan honderd” Oekraïense drones neer

Oekraïne heeft afgelopen nacht een van de grootste nachtelijke droneaanvallen op Rusland uitgevoerd. Daarbij viseerde het Oekraïense leger vooral het schiereiland de Krim. Moskou heeft naar eigen zeggen “meer dan honderd” Oekraïense drones neergehaald. Intussen zou de Russische opmars in bepaalde zones in de noordoostelijke regio Charkiv een halt toegeroepen zijn. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

LIVEBLOG LECCE-ATALANTA (18u). De Ketelaere moet vanop de bank toekijken, pakt Atalanta broodnodige punten?

De Ketelaere & co nemen het op tegen middenmoter Lecce. Atalanta doet nog volop mee voor een Champions League-ticket en moet dus winnen op Lecce. De uitploeg kan rekenen op een sterke De Ketelaere, die zijn goede prestaties toonde in de vorige competitiewedstrijd tegen Roma. De Rode Duivel was goed voor twee doelpunten. Krijgen we dezelfde prestatie te zien? Volg

Lees meer »

Antwerpse politie verzegelt garage die wagens verhuurt aan drugscriminelen

Een garage in de Montignystraat die wagens verhuurt aan het drugsmilieu is verzegeld door de Antwerpse politie. De politie heeft ook de boekhouding van de garage in beslag genomen. "Er wordt ook gekeken of er sprake is van witwaspraktijken", zegt woordvoerder Kim Bastiaens. In april was er ook al een gelijkaardige controleactie in een garage in Aartselaar.

Lees meer »

Mensen aan het werk krijgen gaat om zo veel meer dan centen

Er is in aanloop naar de verkiezingen één ding waarover bijna alle politieke partijen het eens zijn: het verschil tussen het inkomen van werkenden en niet-werkenden moet groter. Alleen zo kunnen we meer mensen motiveren om aan het werk te gaan. Klinkt logisch, zo eenvoudig is het niet.

Lees meer »