LIVEBLOG REAL MADRID-MAN CITY (di, 21u). Guardiola mist twee verdedigers, De Bruyne en Doku op weg naar Madrid

Real Madrid-Manchester City is dé topmatch van de kwartfinales in de Champions League. Wat kunnen Rode Duivels Jérémy Doku en Kevin De Bruyne in Bernabéu? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Duikschool Coral hoopt op goed weer met Trammelant in De Haan op zaterdag 3 augustus: “Voor onze clubkas van het grootste belang”

Slecht weer op Trammelant betekent ook slecht nieuws voor de verenigingen die er staan om hun clubkas te spijzen. Ook Duikschool Coral hoopt dat de weergoden Trammelant wat gunstiger gezind zijn na de uitgeregende editie van vorig jaar. “Onze jaarcijfers gingen toen zelfs voor het eerst in het rood.”
The post Duikschool Coral hoopt op goed weer met Trammelant

Lees meer »

Kom op tegen Kanker vraagt structurele financiering voor sociaal tolken

Kom op tegen Kanker (KOTK) vraagt, met de steun van een tiental zorgorganisaties, de Vlaamse onderhandelaars om een structurele financiering voor sociaal tolken in ziekenhuizen en de eerstelijnszorg. Om kosteloos een tolk te laten inzetten bij complexe, medische gesprekken in de somatische zorg, zal jaarlijks goed een half miljoen euro vrijgemaakt moeten worden, schat KOTK.

Lees meer »

India slaat alarm na overlijden tiener door ‘griezelvirus’ Nipah

De gezondheidsautoriteiten in de Indiase deelstaat Kerala, in het zuidwesten van het land, hebben alarm geslagen nadat een 14-jarige jongen is overleden aan het Nipah-virus. Iedereen die in contact stond met de jongen, die afkomstig was uit de stad Pandikkad, werd in isolatie geplaatst en getest. Volgens de regionale minister van Gezondheid vertonen een 100-tal contactpersonen een hoog risico.

Lees meer »

Brecht en Jamaica kajakken van Kortrijk naar Parijs voor goede doel: “Goed voor 378 kilometer en 43 sluizen”

Deze ochtend zijn Brecht Vierstraete (27) en Jamaica Crevits (41) met de Kortrijkse Broeltorens als vertrekpunt in kajak vertrokken naar Parijs. Met het initiatief genaamd ‘Kajakkers met een Hart’ zamelen ze geld in voor de afdeling niet-aangeboren hersenletsels van het AZ Groeninge. Brecht had namelijk in januari 2022 een werkongeval met een schedelbreuk en hersenbloeding tot gevolg.
The post

Lees meer »