Brits parlementslid (36) onder druk gezet nadat hij naaktfoto’s deelde met man via gay-datingapp Grindr

De Britse politicus William Wragg (36) heeft telefoonnummers van partijgenoten gedeeld met een man die hij op de datingapp Grindr leerde kennen. Het hooggeplaatst parlementslid had eerder naaktfoto’s van zichzelf met de man gedeeld, maar die werden later gebruikt om hem af te persen. Het is het zoveelste (seks)schandaal dat voor opschudding zorgt in de Britse politiek. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG KAMPIOENENVIERING. Spelers en bestuur hebben er feestnacht in Varsenare opzitten, vandaag viering met fans op Markt van Brugge

Landskampioen Club Brugge heeft er een feestnacht opzitten. Spelers, bestuur en medewerkers van blauw-zwart verzamelden op café in Varsenare om de 19de titel stevig te vieren. Eerder zondag had Club zich in een kolkend Jan Breydel tot kampioen gekroond na een 0-0-gelijkspel tegen Cercle. In het slot ontsnapte Club toen nog aan de ultieme deceptie door een wel heel discutabele

Lees meer »

“De overwinning van VB en PVDA in 2019 bracht de andere partijen zo van hun melk, dat ze nooit meer gestopt zijn met campagnevoeren”

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe de partijen al jarenlang in een permanente campagnemodus zitten, hoewel we dat twaalf dagen voor de verkiezing niet zouden denken. “Het is een vruchteloze poging geweest om het

Lees meer »

Boezemvrienden Sergio Quisquater (58) en Sam Gooris (51): “Als wij van u niet moeten weten, dan gaat ge dat aan ons gezicht zien”

Er gaat geen dag voorbij of Sergio Quisquater en Sam Gooris hebben elkaar wel gehoord, gezien of gelezen. Meestal op WhatsApp, soms via FaceTime, toch minstens één keer per maand in ‘t echt. Ze zijn al meer dan dertig jaar vrienden, en onlangs hebben ze elkaars handtekening op hun lijf laten tatoeëren, bloednuchter. “Sommige mensen zeggen dan: ‘Dat is wel

Lees meer »

Wijndomein Entre-Deux-Monts blaast 20 kaarsjes uit: “De klimaatsverandering iets is waar we serieus rekening mee moeten houden”

Het begon met een enkele druivenranken op een akker van grootvader Jean, maar ondertussen groeide Entre-Deux-Monts met zijn 25 hectare uit tot het grootste wijndomein van de Westhoek. Dit jaar blaast het wijndomein twintig kaarsjes uit en we mogen gerust spreken van een succesverhaal. Vanzelfsprekend was het echter allemaal niet voor wijnbouwer Martin Bacquaert. Het was en is niet enkel

Lees meer »