Aaron Blommaert deelt zijn liefdesperikelen enkel via muziek: dit is waarom we er zo weinig over mogen weten

Amper 21 jaar is hij, maar Aaron Blommaert beleeft nu al waar altijd al van droomde. Een glansrol in ‘Familie’, zijn eigen singles op de radio, de Aalstenaar prijst zich gelukkig. In zijn nieuwste song ‘Donderdag’ bezingt Blommaert een dronken avond op de Oude Markt in Leuven, waarin hij plots verliefd wordt op ‘iemand met het sterrenbeeld kreef’. “Ja, het nummer is autobiografisch. Maar over wie het gaat zeg ik niet.” Waarom Aaron zijn privéleven liever voor zich houdt? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Massaoptreden met bijna 800 saxofonisten aan kathedraal en uit de ramen van het Belfort tijdens Gentse Feesten 

Aan het Sint-Baafsplein in Gent hebben zo’n 800 saxofoonspelers samen opgetreden. Ze stonden op het plein en op de terrassen en balkons aan de kathedraal. Uitzonderlijk mochten muzikanten ook het Belfort beklimmen en uit de ramen spelen. Het optreden is een stunt om het instrument, dat aan populariteit verliest, meer aandacht te geven. "We waren bang voor valse noten, maar

Lees meer »

Cercle trapt seizoen op gang met gelijkspel op bezoek bij Kilmarnock in Europa League

Cercle Brugge heeft zijn eerste wedstrijd van het seizoen niet kunnen winnen. De Vereniging bleef donderdagavond in de heenwedstrijd van de tweede voorronde van de Europa League – zijn eerste Europese duel in veertien jaar tijd – steken op een 1-1-gelijkspel tegen het Schotse Kilmarnock. De terugwedstrijd is volgende week in het Jan Breydelstadion.
The post Cercle trapt seizoen

Lees meer »

Trotse papa in het publiek en bonkende beats op het terrein: Lucca van Damme trakteert Tomorrowland op gesmaakte set

Zijn vuurdoop op Tomorrowland kende ie vorig jaar al, en sindsdien heeft Lucca van Damme – zoon van topchef Roger – niet stilgezeten. Tijdens zijn set op de Rise Stage deed de 15-jarige dj, ondanks het vroege aanvangsuur, de massa meedansen. “Is die jongen écht minderjarig? Dan staat hem nog een grote carrière te wachten”, oordeelden de aanwezige feestbeesten.

Lees meer »

Amerikaanse senator Bob Menendez stapt op na zijn veroordeling wegens corruptie

In de Verenigde Staten heeft de Democratische Senator Bob Menendez ontslag genomen nadat hij vorige week schuldig is verklaard aan 16 aanklachten wegens corruptie en omkoping. Zijn ontslagbrief is voorgelezen in de Senaat. Volgens de rechtbank heeft Menendez verschillende cadeaus gekregen in ruil voor Amerikaanse steun aan Egypte en Qatar, waaronder goudstaven en een luxewagen. Hij riskeert tientallen jaren cel.

Lees meer »

Telenet en Proximus zetten grote stap richting samenwerking rond uitrol van supersnelle fibernetwerken in Vlaanderen

Wyre, de joint venture van Telenet en Fluvius, en Proximus hebben een ‘memorandum of understanding’ ondertekend over een mogelijk toekomstige samenwerking om sneller in heel Vlaanderen supersnelle fibernetwerken te kunnen aanleggen. Vooral buiten de grotere steden moet de uitrol van die glasvezelnetwerken sneller en goedkoper worden door de samenwerking.

Lees meer »

Oudste zoon van drugsbaron Ridouan Taghi in grootste geheim vanuit Dubai naar Nederland gevlogen

Faissal Taghi (23), de oudste zoon van drugsbaron Ridouan Taghi, is een jaar na zijn arrestatie in Dubai alsnog uitgeleverd aan Nederland. Het Nederlandse gerecht beschouwt hem als een sleutelspeler in de organisatie van zijn vader. Faissal Taghi, die volgens goed geïnformeerde bronnen vrijdag is aangekomen in Nederland, wordt onder andere in verband gebracht met het witwassen van het familievermogen.

Lees meer »

Laatste grote drugsbaron van zijn generatie ‘El Mayo’ (76) is na jaren dan toch opgepakt

De Mexicaanse drugsbaron Ismael ‘El Mayo’ Zambada, een van de oprichters van het beruchte Mexicaanse Sinaloa-drugskartel, is in handen van de Amerikaanse autoriteiten. Een van de zoons van Joaquin ‘El Chapo’ Guzmán, Joaquin Guzmán López, ook een belangrijke leider van het kartel, werd eveneens opgepakt. Ze werden in El Paso in de Amerikaanse staat Texas gearresteerd, zei de Amerikaanse procureur-generaal

Lees meer »

Minder exclusiviteitscontracten bij de VRT, maar nieuwe contractformule voor BV’s bevat bedenkelijke clausule

Geen grote vergoedingen meer voor exclusiviteit of voor zogenaamde ‘consultancy-opdrachten’. De VRT stuurt zijn exclusieve verbintenissen met BV’s – in alle stilte – wel degelijk bij. De openbare omroep moet de exclusiviteitscontracten immers afbouwen tegen 2025. Kobe Ilsen is daar een eerste voorbeeld van. En nieuwe gezichten zoals Pommelien Thijs en Zita Wauters krijgen een minder strikte deal, die hen

Lees meer »

Onvergetelijke (verjaar)dag voor Séna Soete uit Izegem, die backstage tijdens ‘Tien om te Zien’ talrijke selfies kon maken met bekende artiesten

Séna Soete woont in Izegem. De zoon van Christophe Soete en Vicky Joly is sterk geïnteresseerd in het beluisteren van muziek. Op woensdag 24 juli werd hij 14 jaar. En wat voor een verjaardag maakte hij mee!
The post Onvergetelijke (verjaar)dag voor Séna Soete uit Izegem, die backstage tijdens ‘Tien om te Zien’ talrijke selfies kon maken met bekende

Lees meer »

Het leven van Ludovicus Baekelandt op vijftien locaties in Lendelede: “Met een échte kunstschilder”

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september organiseren de vrijetijdsdiensten van de gemeente, in samenwerking met verschillende verenigingen, en in het kader van het Baekelandt-jaar, de ‘Baekelandt Theaterwandeling’. Een niet te missen evenement waarvan de regie in handen is van Johan Bonte.
The post Het leven van Ludovicus Baekelandt op vijftien locaties in Lendelede: “Met een échte kunstschilder” appeared

Lees meer »