Aaron Blommaert deelt zijn liefdesperikelen enkel via muziek: dit is waarom we er zo weinig over mogen weten

Amper 21 jaar is hij, maar Aaron Blommaert beleeft nu al waar altijd al van droomde. Een glansrol in ‘Familie’, zijn eigen singles op de radio, de Aalstenaar prijst zich gelukkig. In zijn nieuwste song ‘Donderdag’ bezingt Blommaert een dronken avond op de Oude Markt in Leuven, waarin hij plots verliefd wordt op ‘iemand met het sterrenbeeld kreef’. “Ja, het nummer is autobiografisch. Maar over wie het gaat zeg ik niet.” Waarom Aaron zijn privéleven liever voor zich houdt? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Clubkampioenschap zonder uurwerk bij triatlonclub

Op zondag 19 mei is er de vijfde editie van de Viven Triatlon en Duatlon met aankomst op het domein van het kasteel van Oostkerke. Voor de plaatselijke Triathlonclub Damme de gelegenheid om er hun clubkampioenschap te houden.
The post Clubkampioenschap zonder uurwerk bij triatlonclub appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gecrashte helikopter Iraanse president gevonden door reddingsteams, volgens Iraanse staatstelevisie. Onduidelijkheid over lot inzittenden, waaronder president Raisi

Volgens de Iraanse staatstelevisie werd de neergestorte helikopter, met aan boord Iraans president Ebrahim Raisi en minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir-Abdollahian, teruggevonden door reddingswerkers. Dit nieuws wordt echter tegengesproken door andere media, en reddingsorganisatie Red Crescent. De helikopter stortte neer in bergachtig gebied in het noorden van het land. Over de toestand van de inzittenden is nog niets geweten

Lees meer »

Hubert Rubbens neemt na deze editie afscheid van ‘zijn’ Oostende voor Anker

Van donderdag 23 tot en met zondag 26 mei loodst Hubert Rubbens voor een laatste keer Oostende voor Anker door een erg drukke maritieme vierdaagdse. Na 23 succesvolle en twee verzopen corona-edities neemt hij definitief afscheid van zijn varend erfgoedfestival. Sinds 2000 is Oostende voor Anker de ouverture van de zomerse evenementenkalender. Samen met de grote roerganger blikken we terug.<br

Lees meer »

LIVEBLOG VILLARREAL-REAL (zo, 19u). Ancelotti bevestigt: geen Courtois onder de lat bij Real, “Lunin speelt”

Los Blancos reizen voor hun volgende wedstrijd af naar Villarreal. Courtois & co zijn reeds kampioen maar willen in de flow blijven in aanloop naar de Champions League-finale van begin juni. Villarreal moet dan weer winnen om nog een kans te maken op Europees voetbal. De Galacticos zullen het zonder Thibaut Courtois doen. Real-coach Ancelotti gaf op de persconferentie al

Lees meer »

Ook op minifestival FUN K-Town zat de sfeer goed tijdens Sinksen

Bij de eerste zonnestralen op Presinksen donderdag 16 mei haalden verschillende organisatoren, waaronder Joran Vanhoenacker en Flor De Baene van FUN K-Town, opgelucht adem. Het voorspelde hevige regenweer liet zich enkel vrijdagnacht even kennen. “We hebben ongelooflijk veel geluk gehad”, vertelt Joran, die wel de dag na Sinksen in de regen de laatste restanten van FUN K-Town verwijdert.
The

Lees meer »

Op welke leeftijd kregen ze hun eerste smartphone, de populairste apps en welke afspraken maken ze thuis? Onderzoek geeft inkijk in digitale leefwereld van jongeren

Bijna de helft van alle jongeren vindt dat ze te veel met hun smartphone of andere schermen bezig zijn. Maar wat doen ze daar dan de hele tijd? Hoe vroeg beginnen ze er aan? En welke afspraken maken ze met hun ouders – of eerder omgekeerd: de ouders met hen? Dit zijn enkele van de opvallendste resultaten uit de tweejaarlijkse

Lees meer »

EXCLUSIEF. Koning Filip vindt uitspraken van zijn broer Laurent ongepast en tikt hem op de vingers

Het koninklijk paleis heeft prins Laurent (60) op de vingers getikt over zijn exclusief interview met HLN. De jongere broer van koning Filip kondigde in deze krant aan dat hij “een nieuw leven aan het voorbereiden is” en desnoods zijn dotatie wil opgeven. Maar geraakt hij zo gemakkelijk van die staatstoelage vanaf? En klopt het dat Laurent toestemming moet vragen

Lees meer »

Duidelijkheid over doodsoorzaak restaurantuitbater Karel Mahieu (44) uit Koksijde: “Hij stierf na zware val”

Het onderzoek naar de mysterieuze dood van de 44-jarige restaurantuitbater van avondrestaurant ’t Lusthof in Koksijde is afgerond. De man werd op 7 september in zijn woning aangetroffen met flink wat bloedsporen. Intussen is duidelijk geworden dat hij toch stierf na een zware, ongelukkige val. Het dossier zal worden afgesloten.
The post Duidelijkheid over doodsoorzaak restaurantuitbater Karel Mahieu (44)

Lees meer »