Wout van Aert verliest sportief directeur aan voetbalclub AZ

 

Merijn Zeeman, sportief directeur van Team Visma-Lease a Bike, wordt volgend seizoen de nieuwe directeur van voetbalclub AZ Alkmaar. De Nederlander stond bekend als een van de architecten achter het grote succes van de wielerploeg van Wout van Aert en Jonas Vingegaard.

 

Meer krantenkoppen in België

Federale regeringspartijen vinden geen akkoord over asbest

De federale meerderheidspartijen zijn het onderling niet eens geworden over een betere regeling voor de asbestslachtoffers. Dat werd dinsdag vernomen uit liberale hoek en het nieuws wordt uit goede bron bevestigd. Een aanpassing voor de verkiezingen hoort dus niet meer tot de mogelijkheden.

Lees meer »

Suri Cruise is officieel 18, en dat is geen goed nieuws voor Scientology: “Ze mag zich nu uitspreken over haar vader”

Suri Cruise, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes (45), is donderdag 18 geworden. Het meisje floreert op alle gebieden, en toont dezelfde creativiteit als haar ouders. Heeft daar, behalve genetisch, absoluut geen aandeel in: papa Tom (61), die al 11 jaar alle contact met haar weigert. Hoe zal hun relatie veranderen nu Suri meerderjarig is? En wat met

Lees meer »

Blvckprint tekent opnieuw bij legendarische label Bonzai Records en mag draaien tijdens ‘t Vat van Rodenbach in Roeselare

Tom Vansteeland aka dj Blvckprint heeft een nieuw contract getekend bij platenlabel Bonzai Records. Een mooie nieuwe stap. Daarnaast kijkt hij uit naar eind juni, want dan mag hij voor het eerst draaien tijdens ‘t Vat van Rodenbach.
The post Blvckprint tekent opnieuw bij legendarische label Bonzai Records en mag draaien tijdens ‘t Vat van Rodenbach in Roeselare appeared first

Lees meer »

Na voorwaardelijke celstraf voor ‘Temptation’-Megan: ex-verloofde Dennis Roos kent zijn straf in zaak over openlijke geweldpleging

Niet alleen ‘Temptation Island’-ster Megan Desaever (24) moet boeten voor een illegale ‘uitschuiver’. Ook haar ex-verloofde Dennis Roos – bekend van ‘Ex on the beach’ – had het vandaag vlaggen in de rechtbank. De Nederlandse realityster is schuldig bevonden aan openlijke geweldpleging en krijgt daarvoor een werkstraf van 150 uur en een boete van 750 euro. Dat meldt het Nederlandse

Lees meer »

Ine Beyen en Geert Meyfroidt doen mee met tweede seizoen Special Forces: “Geen moment spijt van gehad”

Het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ start op maandag 22 april bij VTM. Daarin gaan elf bekende Vlamingen de strijd aan met zichzelf en de uitdagende opdrachten die ze krijgen van de SF-operatoren. Onder hen, Ine Beyen (36) en Geert Meyfroidt (52).
The post Ine Beyen en Geert Meyfroidt doen mee met tweede seizoen Special Forces: “Geen moment spijt van

Lees meer »

Koepel op dak geplaatst van nieuwe moskee in Brugsesteenweg

Op woensdagmorgen heeft de aannemer in de Brugstesteenweg in Kortrijk met speciale kranen een koepel geplaatst op het dak van de nieuwe Atakwa-moskee. Die nieuwe moskee verrijst momenteel op de oude Bio Planet-site. In een volgende stap wordt de gevel van het gebouw aangepakt.
The post Koepel op dak geplaatst van nieuwe moskee in Brugsesteenweg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kustreddingsdienst IKWV lanceert campagne ‘Graaf je eigen graf niet’ na incident met 12-jarige jongen in Nieuwpoort

De Intercommunale Kustreddingsdienst van West-Vlaanderen (IKWV) herlanceert een campagne om te waarschuwen voor diepe putten op het strand. Dat doen ze nadat een 12-jarige jongen woensdagavond door de brandweer uit een twee meter diepe put bevrijd moest worden op het strand van Nieuwpoort. “We zijn erg geschrokken dat dit maar blijft gebeuren”, zegt An Beun van IKWV.
The post Kustreddingsdienst

Lees meer »

Een nieuw seizoen van ‘Nonkels’, een nieuw huis én een cat cam: de toekomst lacht Rik Verheye tegemoet

Na vijftien jaar in Antwerpen keert Rik Verheye (37) terug naar de roots. In het groen, op een boogscheut van de zee. “Heerlijk rustig tussen de koeien en de paarden”, lacht hij. Een groot contrast met z’n drukke agenda. Zo is er ‘Nonkels’, waarvan het tweede seizoen volgende week start op Play4. Vol passie praat Verheye over de opnames, pannenkoeken

Lees meer »

Ze staat bekend als arrogant, autoritair en ijzig, maar onze man zag groothertogin María Teresa ontdooien bij Filip en Mathilde

Afstandelijk, arrogant en autoritair. Van alle echtgenotes van Europese vorsten zijn de vooroordelen over de Luxemburgse groothertogin María Teresa (68) het grootst. Maar tijdens het staatsbezoek aan België liet ze een verrassend warme, hartelijke en goedlachse kant zien. In het gezelschap van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) ontdooide de groothertogin met Cubaanse roots en liet ze zelfs onverwacht

Lees meer »