Wout van Aert verliest sportief directeur aan voetbalclub AZ

 

Merijn Zeeman, sportief directeur van Team Visma-Lease a Bike, wordt volgend seizoen de nieuwe directeur van voetbalclub AZ Alkmaar. De Nederlander stond bekend als een van de architecten achter het grote succes van de wielerploeg van Wout van Aert en Jonas Vingegaard.

 

Meer krantenkoppen in België

Gezocht: getuigenissen, anekdotes en fotomateriaal van ex-burgemeester van Geluveld Abdon Comyn.

Geluveld – Abdon Comyn, de eerste socialistische burgemeester van het arrondissement Ieper, sterft op 25 juli 1965. Hij was sinds 1 januari 1965 burgemeester van het om zijn politieke strijd gekende Geluveld. Het was de vader van oud –schepen van cultuur van Groot – Zonnebeke Robert Comyn.
The post Gezocht: getuigenissen, anekdotes en fotomateriaal van ex-burgemeester van Geluveld Abdon

Lees meer »

Dit wist je nog niet over Mr. Bean, het bekendste alter ego van Rowan Atkinson: “Er waren slechts 15 afleveringen”

“Hij is heel vreemd, extreem egoïstisch en egocentrisch.” Zo beschrijft Rowan Atkinson (69) Mr. Bean, het personage dat hij meer dan dertig jaar geleden creëerde. Toch veroverde deze sociaal onaangepaste, maar hilarische nerd de hele wereld. Reden genoeg voor het weekblad ‘Primo’ om enkele straffe weetjes over Mr. Bean op een rij te zetten. Met in de hoofdrol een gecrashte

Lees meer »

Zoveelste inbraakpoging in automaat in Waregem: “Vermoedelijk steeds zelfde dader, gelukkig sloeg buurvrouw alarm”

Een onbekende dief ondernam in de nacht van dinsdag op woensdag een mislukte poging om de voedselautomaten bij Grasrobots open te breken. Vermoedelijk gaat het om dezelfde persoon die de afgelopen weken al meerdere gelijkaardige feiten pleegde in de streek.
The post Zoveelste inbraakpoging in automaat in Waregem: “Vermoedelijk steeds zelfde dader, gelukkig sloeg buurvrouw alarm” appeared first on

Lees meer »

Speciale box moet angst bij kinderen wegnemen om patiënt te bezoeken op intensieve zorg in Antwerpse ziekenhuizen

Het Ziekenhuis aan de Stroom (ZAS) heeft een box samengesteld om angst en onzekerheid bij jonge kinderen weg te nemen bij een bezoek aan de afdeling intensieve zorg. Voor veel kinderen is die afdeling een confronterende omgeving door de toestellen, geluiden en geuren. In de doos zitten onder andere foto- en leesboekjes en materiaal vanop een Intensieve Zorg-kamer.

Lees meer »