Voormalig Spaans bondsvoorzitter Luis Rubiales opgepakt bij aankomst in Spanje

De voormalige voorzitter van de Spaanse voetbalbond, Luis Rubiales, is woensdag bij aankomst op het vliegveld van Madrid opgepakt.

 

Meer krantenkoppen in België

Emma Vindevogel versterkt Kortrijk Spurs

House of Talents Spurs Dames heeft haar tweede versterking beet voor het seizoen 2024-2025. Na Asha Ndabukiye komt nu ook Emma Vindevogel het team van coach Bruce Minne versterken.
The post Emma Vindevogel versterkt Kortrijk Spurs appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Euphoria’-actrice Sydney Sweeney bijt van zich af na kritiek van filmproducent: “Beschamend”

Sydney Sweeney (26), bekend voor haar rol in ‘Euphoria’ en ‘White Lotus’, laat de kritische opmerkingen niet zomaar aan zich voorbijgaan. “Ze is niet mooi en ze kan niet acteren,” zei Hollywood-producent Carol Baum tijdens een evenement over de actrice. Daarop komt Sweeney nu scherp uit de hoek: “Dit diskrediet spreekt boekdelen over haar karakter.”

Lees meer »

Waarom trekken BV’s plots massaal naar Zuid-Afrika? Kathleen Aerts legt uit: “Een gin-tonic kost er amper 2,50 euro”

Regi heeft er zijn buitenverblijf, Christoff gaat er jaarlijks op vakantie, Piet Huysentruyt heeft er zijn stek… Zuif-Afrika was nooit eerder zo in trek bij onze bekende Vlamingen. Bijna 10 jaar geleden pakte ook het volledige gezin van Kathleen Aerts (45) hun koffers om daar een nieuw leven te beginnen. Maar wat maakt Zuid-Afrika plots zo ontzettend populair? Showbits-reporter Jarne

Lees meer »

LIVEBLOG CAGE WARRIORS. Jan Quaeyhaegens in volle voorbereiding, bekijk zijn kamp in Glasgow zaterdag LIVE op HLN!

Na zijn controversiële technische knock-out in Dublin, afgelopen oktober, stapt Jan Quaeyhaegens zaterdag opnieuw de kooi in. In het Schotse Glasgow is ‘Q-Bomb’ een blikvanger op het Cage Warriors 171-event. Quaeyhaegens neemt het op tegen de Griek Konstantinos Ntelis. Abonnees kunnen de kamp van Quaeyhaegens LIVE bekijken op HLN. Volg alle actie in onderstaande liveblog.

Lees meer »

Jongeman krijgt vijf jaar cel voor klappen in Kortrijkse uitgaansbuurt: “Maar ik schopte niet toen hij op de grond lag”

Slechts enkele maanden nadat hij een voorwaardelijke celstraf van vier jaar kreeg, deelde een 20-jarige jongeman uit Kortrijk in de Kortrijkse uitgaansbuurt opnieuw klappen uit. Ondertussen verblijft hij in de cel op verdenking van drugshandel. Hij liep vijf maanden effectieve celstraf op.
The post Jongeman krijgt vijf jaar cel voor klappen in Kortrijkse uitgaansbuurt: “Maar ik schopte niet toen hij

Lees meer »

Prins Harry verliest hoger beroep over beveiliging door Britse politie

De Britse prins Harry heeft het hoger beroep bij het Hooggerechtshof tegen een uitspraak over zijn beveiliging in het Verenigd Koninkrijk verloren. De prins, die al een tijd in de Verenigde Staten woont, wil politiebeveiliging wanneer hij in zijn geboorteland is, maar de rechter oordeelde in februari dat dat niet ging gebeuren.

Lees meer »

Tóch vrijspraak voor beide bestuurders na dodelijk ongeval Erwan (17): “Er zijn geen winnaars of verliezers”

Bijna twee jaar nadat de 17-jarige Erwan op weg naar huis werd doodgereden gaan beide betrokken bestuurders vrijuit. “Er is twijfel tussen het oorzakelijk verband aanrijding en het overlijden van Erwan én de voorzienbaarheid”, aldus De Brugse politierechter. De nabestaanden blijven met veel vragen achter: want werd de jongeman twee keer of zelfs drie keer aangereden?

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlische raketaanval op Iran, ontploffingen gehoord in Isfahan

Iraanse en Amerikaanse media melden dat Israël raketten heeft afgevuurd op de stad Isfahan in Iran, waar zich een nucleaire onderzoeksfaciliteit bevindt. Het internationale vliegverkeer naar de Iraanse hoofdstad Teheran is volgens Iraanse media opgeschort. Ook zouden op verschillende plaatsen in het land batterijen van de luchtverdediging zijn afgevuurd. De VS spreken later donderdag in de Veiligheidsraad hun veto uit

Lees meer »

“Het is een wonder dat Anderlecht steeds weer wegkomt met voetbal dat soms gewoon niet goed genoeg is”

Anderlecht heeft de macht gegrepen in de Champions’ Play-offs. Paars-wit is de nieuwe leider na een zege tegen Union, maar sprankelen deden de tot tien herleide Brusselaars echter (opnieuw) niet, zo vond Marc Degryse. “Anderlecht drijft puur op rendement. Het wil de titel en de manier waarop doet er niet toe.” Onze huisanalist ziet ook dat “alle rust weg is”

Lees meer »