Voormalig Spaans bondsvoorzitter Luis Rubiales opgepakt bij aankomst in Spanje

De voormalige voorzitter van de Spaanse voetbalbond, Luis Rubiales, is woensdag bij aankomst op het vliegveld van Madrid opgepakt.

 

Meer krantenkoppen in België

Pleinen en parken Oostende worden uitgerust met nieuwe speeltoestellen: “Bouwen aan actieve omgeving”

Dankzij de restanten van de Oostendebonnen kregen verschillende speelterreinen en parken in Oostende niet enkel een opknapbeurt, maar werden er ook nog eens drie nieuwe speelpleinen geopend. De Stad investeerde om en bij de 50.000 euro in de vernieuwing van de speelplekjes.
The post Pleinen en parken Oostende worden uitgerust met nieuwe speeltoestellen: “Bouwen aan actieve omgeving” appeared first

Lees meer »

Mads (9) én Ewout (13) komen met De Romeo’s én ‘Drum & Muziekkorps KDF Bavikhove’ in ‘Tien om te Zien’: “Gesigneerde VIP-badge als souvenir”

Op zondag 28 juli begint vanaf 20.35 uur ‘Tien om te Zien’ op VTM. Tijdens deze uitzending treden De Romeo’s op aan de zijde van acht muzikanten van ‘Drum & Muziekkorps KDF Bavikhove’. Voor de jongste muzikanten Mads Verschoot uit Harelbeke en Ewout Lommers uit Bavikhove – respectievelijk negen en dertien jaar – was die opnamedag een onvergetelijke ervaring.

Lees meer »

21-jarige man aangehouden nadat spectaculaire brand cannabisplantage aan het licht brengt in Oostende

De Brugse onderzoeksrechter heeft een 21-jarige man aangehouden voor zijn aandeel in een cannabisplantage in Oostende. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De plantage werd maandag ontdekt naar aanleiding van een brand in een aanpalend gebouw.
The post 21-jarige man aangehouden nadat spectaculaire brand cannabisplantage aan het licht brengt in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onze reporter wordt in 10 dagen reservist in het leger: “Als ik één type spier heb getraind tijdens mijn opleiding, dan is het die van mijn wenkbrauwen”

Je leert nuttige dingen in het Belgisch leger. Onze reporter Kasper Goossens is blij dat hij de opleiding tot reservist heeft gevolgd. Toch leek die tiendaagse militaire opleiding ook vaak op een missie naar Absurdistan. “Mocht een geschiedkundige morgen bovenspitten dat Kafka ooit Belgisch militair is geweest, ik zou er niet van schrikken”, schrijft hij.

Lees meer »

Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons”

Phone House in Kortrijk zal door verschillende klachten niet langer als postpunt gebruikt worden door bpost. De uitbater respecteert de eigen openingsuren onvoldoende daarvoor. “Het spijt ons”, aldus bpost.
The post Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons” appeared first on KW.be.

Lees meer »