Uiterst zeldzaam natuurfenomeen: twee grootste populaties van cicaden komen voor het eerst in 221 jaar samen boven de grond

Ze zijn met meer dan een biljoen en ze komen weldra met z’n allen tezamen uit de grond gekropen: we hebben het niet over een nakende zombie-apocalyps, wel over de verschijning van de twee grootste populaties van magicicaden in de Verenigde Staten. De vorige keer dat dat gebeurde, in 1803, was België nog geen staat en Napoleon Bonaparte nog geen keizer.

 

Meer krantenkoppen in België

“Jongeren zien kunst als de nieuwe cryptomunten”: verrassende trend in beleggingswereld, maar brengt het ook iets op?

Vier op de tien beleggers denken dat een belegging in kunst de komende tien jaar meer zal opleveren dan een gediversifieerde aandelenportefeuille. Dat blijkt uit de ING-beleggingsbarometer. Is het slimmer om een schilderij van een veelbelovend kunstenaar te kiezen boven aandelen van bedrijven die toonaangevend zijn in biotechnologie of artificiële intelligentie? “Om in kunst te investeren heb je heel wat

Lees meer »