Tom Ongena vraagt partijlid Khadija Zamouri steun voor lijst Abou Jahjah in te trekken

Open VLD-voorzitter Tom Ongena vraagt Brussels Parlementslid Khadija Zamouri om haar steun voor de nieuwe lijst van Abou Jahjah in te trekken. MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez (MR) had erop gewezen dat Zamouri een van de benodigde handtekeningen had geleverd en eiste een verklaring. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Internationale gemeenschap veroordeelt Iraanse aanval

De woordvoerder van het Israëlische leger heeft bevestigd dat de aanval van Iran op Israël is begonnen. Iran heeft drones en raketten richting Israël gelanceerd, zo meldt eveneens de Iraanse staatstelevisie. Het land waarschuwt tevens dat elk land dat het luchtruim of grondgebied opent voor een Israëlische tegenaanval kan rekenen op een “gedecideerd antwoord”. Ook de Houthi’s vanuit Jemen en

Lees meer »

Recordaantal verkeersboetes voor De Lijn-chauffeurs

De chauffeurs van De Lijn hebben vorig jaar een recordaantal en een recordbedrag aan verkeersboetes gekregen. Zo bericht De Tijd woensdag op basis van cijfers die de Vlaamse Parlementsleden Orry Van de Wauwer en Sofie Mertens (beiden CD&V) opvroegen bij Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD).

Lees meer »

Gewezen hulpregisseur van de Kattenstoet Erik Blondeel is overleden

In het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper is Erik Blondeel (82) uit Zillebeke overleden. Hij stond destijds maar liefst 43 jaar voor de klas in het Lyceum OLV-ter-Nieuwe-Plant in Ieper. Hij gaf er Latijn-Grieks en was ook een tijdlang hulpregisseur van de Kattenstoet.
The post Gewezen hulpregisseur van de Kattenstoet Erik Blondeel is overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »